My Last System

Reaction score
110
Re: Απάντηση: My Last System

Τωρα δεν ξερω....τι να πω.......δυνατες και πασιγνωστες σχολες ηχου με ιστορια παγκοσμιου φημης....
Ηθελα να ηξερα βρε Κυριακο πως ανεβασες τα 340 κιλα που ζυγιζει το καθε ηχειο??
Ασε εκεινη η γυναικα σου ...πρεπει να της ηρθε ενας βαρβατος ταμπλας μολις θα ειδε τα κουτια-φερετρα απο τα ηχεια βρε φιλε.....το σκεφτομαι και γελαω:143:

Σιγουρα καλως ηλθες φιλε Κυριακο στην παρεα μας με τις μηχαναρες σου......σιγουρα εχουμε πολλα να πουμε!!!!!!!!:137:
Λοιπόν η γυναίκα μου δεν παθαίνει ταμπλά με τίποτα μετά από όσα έχει δει όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί… αλώστε άρρωστο με παντρεύτηκε (όταν με γνώρισε είχα ένα σαλόνι γεμάτο μηχανήματα. Τότε έπαιζα με ApogeeDivaκαι ARSP11 Mkii+KrellKSA 250S+Jeff Rowland Model 5) και είναι πάντα θετική στο ότι κάνω με τα μηχανάκια μου φτάνει να είμαι ευτυχισμένος.
Λοιπόν το κάθε ηχείο είναι 370 κιλά και η συσκευασία του 13 ξύλινα κουτιά. Έρχεται σε κομμάτια και το συναρμολογείς.
Αυτά:138:

• Like
Reactions: PMC

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.265
Απάντηση: My Last System

Λοιπόν το κάθε ηχείο είναι 370 κιλά και η συσκευασία του 13 ξύλινα κουτιά. Έρχεται σε κομμάτια και το συναρμολογείς.
Αααα,diy είναι,γι αυτό δεν έχω δει πολλά να κυκλοφορούν:137:

Να τα χαίρεσαι!!

Reaction score
110

Εκεινο το περιεργο (στο ποστ 2) Disc Cleaner αριστερα του πικαπ πως ακριβως δουλευει γιατι απο σχημα........μου θυμιζει κατι τελειως αλλοιωτικο:108:

Είναι αυτό που σκέφτηκες φίλε μου. Γωνία 45˚ από αποχέτευση που αυτός ο Γερμανός γάτος μετέτρεψε σε πλυντήριο CDκαι DVD. Είναι τρελό αυτό που λέω αλλά κάνει δουλειά ειδικά στα DVD. Πρέπει να το δεις να δουλεύει (πρόπλυση-κυρίως πλύση-ξέβγαλμα-στέγνωμα) έχει κανονικά πρόγραμμα σαν τα πλυντήρια ρούχων.:136:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.742

ΚΥΡΙΑΚΟ , ευχαριστούμε για το μουσικό ταξίδι πού νοητά μας προσφέρεις , μέσω τών φωτό του συστήματός σου.

Καλές ακροάσεις!!

Reaction score
110
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους.
Το Audio σύστημα στο σύνολο του είναι:

Turntable
Turntable: Micro Seiki RX-1500 VG Air
Cartridges: Koetsu red sig - Shelter 901 - Dynavector DRT XV-1s - Kiseki Blue Silver spot-Kiseki Purpleheart Sapphire - Shure V15VxMR - Shure M97XE
Arms: SME V - ZETA - ET2 - SME 3009 II impr - Transcriptors Fluid
phono cable: Siltech Phono 3 (RCA, 1 m.)
Phono stage: Trulife Audio (TLA) Reikon
interconnect: Siltech Phono 3 (RCA, 1 m.)

CD Player
CD transport: Jadis JD1 MKII
digital cable(s): TARA Labs ZERO Digital & Siltech 7 Digital
D/A converter: Metronome C2A Signature
interconnect#1: Siltech 4-56II (RCA, 1m)

Other Sources
Turntables : Transcriptors Hydraulic Reference with SME 3009 II impr and Shure M97XE - Transcriptors Saturn with Transcriptors Fluid arm and Shure M72B - Thorens 126 MK III with SME 3009 II impr and Shure V15VxMR
Speakers: Sonus Faber Minima FM2

Amplifiers
Line preamp.: Jadis JPS 2
Amplifier/s: Jadis JA 200 monoblocks

Loudspeakers
Speakers: Wilson Audio Alexandria X-2
speaker cable/s: Siltech The Emperor II (2m.)

Reaction score
199

Να εισαι παντα καλα και να ακους τις μουσικαρες σου απο τα υπεροχα μηχανηματα σου.
Οι τελικοι σου τι λαμπες εχουν; τυπο και εταιρια αν επιτρεπεις.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.399
τελειο φιλε μου τι να λεμε τωρα , και οι λαμπατοι προ-τελικοι ολα λεφτα...
Δε μιλαω βεβαια για το αναλογικο συστημα με την Koetsu..Τρελλα!!!
(και το cd Jadis ομως...)

Μπραβο, πανεμορφο!!

Reaction score
110

Να εισαι παντα καλα και να ακους τις μουσικαρες σου απο τα υπεροχα μηχανηματα σου.
Οι τελικοι σου τι λαμπες εχουν; τυπο και εταιρια αν επιτρεπεις.

Ευχαριστώ. Τώρα έχει απάνω ΚΤ90 Electro Harmonix. Αλλά έχω και κουστούμι με 6550Α Tung Sol και ΚΤ88 Electro Harmonix.
Τα αλλάζω πότ πότε αλλά νομίζω ότι αυτό που έχω τώρα είναι το ποιό καλό για τα γούστα μου.:137:

Reaction score
110

να τα χαιρεσαι!! ειδικα αυτα τα jadis που ειναι μεσα στην καρδια μου!! τωρα για τις λυχνιες .... τι να πω!!! δεν ειμαι τελικα μονο εγω αρρωστος που πρεπει να εχω περιπου 2000 τεμαχια [ολες NOS]
Ρε φίλε πρέπει να γνωριστούμε... έχεις τέτοιο θησαυρό? Το γραφείο μου είναι στη Ν. Φιλαδέλφεια που νομίζω είναι πολύ κοντα στις λάμπες σου... πότε να έλθω να τις χαλβαδιάσω???:136:

Reaction score
3.889

καλώς τον κ ας άργησε!!!

βρέ Κυριάκο, τα ηχεία σου είναι βαρύτερα κ από τα σκυλάκια του Μάρκου!!!!!:142:

Δηλαδή όταν θελήσεις να τα μετακινήσεις 2 πόντους πχ. πέφτει κανονικό προσκλητήριο στη γειτονιά, ε?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.597

Παιδιά, βάλτε μέχρι τέσσερις φωτό σε κάθε μήνυμα. Αν είναι περισσότερες, το σύστημα τις μετατρέπει σε links. Θενκς...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.597

Κυριάκο, αν υπάρχει διαθέσιμος κανένας ευρυγώνιος, βάλε και μια πανοραμίκ. :444:

(Edit), άκυρο, την είδα!

Reaction score
15.543

Να τα χαιρεσαι ρε Κυριακο...:126:

Ωραια κουτια με μεγαλο ηχο......:112:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.348
Καταπληκτικό σύστημα, ζηλεύουμε :) Κυριάκο όταν έχεις χρόνο γράψε εντυπώσεις και αν μπορείς για επιμέρους κομμάτια του συστήματός σου. Ακόμη και για τις εμπειρίες σου από καλώδια ρεύματος - σήματος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.250
Members
38.164
Νεότερο μέλος
hliasA79