Nέος Συντονιστής στην κατηγορία Φωτογραφία αναλαμβάνει ο Unforgiven!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Στο πλαίσιο της ανανέωσης της διαχειριστικής ομάδας του avsite.gr νέος Συντονιστής στην κατηγορία της Φωτογραφίας αναλαμβάνει ο Unforgiven.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Videomix για την μεγάλη του βοήθεια από το ξεκίνημα του avsite, για τις γνώσεις και τις εμπειρίες που μας πρόσφερε στον χώρο της φωτογραφίας, έναν χώρο που απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες! Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει με την ίδια θέρμη να προσφέρει στην κατηγορία της φωτογραφίας.

Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε τον unforgiven και την διάθεσή του να προσφέρει στο αγαπημένο μας χόμπυ. Του εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι βέβαιος ότι έχει πολλά να δώσει στην κατηγορία.

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

Reaction score
49
Ευχομαι καλή σταδιοδρομία!!! και ελπίζω αυτή η κατηγορία να αναπτυχθεί σωστά όπως της αξίζει!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.736
Φίλε Θάνο σε ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα προσφορά σου.

Unfo, σιδεροκέφαλος!

GTX

Reaction score
39
Καλή αρχή!!!

Κι εγώ που νόμιζα οτι θα γινόταν συντονιστής στη νέα κατηγορία θαλασσινά και συνταγές :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14
Φωτογραφίες αστακού μόνο μην βάζει κανείς άλλος απο τον ίδιο τον νέο Συντονιστή.

Σάκη goodluck, Βασιλάκη good ironhead!!! :p :p :p :p

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
GTXTC said:
Καλή αρχή!!!

Κι εγώ που νόμιζα οτι θα γινόταν συντονιστής στη νέα κατηγορία θαλασσινά και συνταγές :lol: :lol: :lol:
δεν το έμαθες?

Πρώτη κίνηση του θα είναι να αλλάξει όνομα η κατηγορία. Πλέον θα ονομάζεται "αστακοφωτογραφίες".

Σοβαρά τώρα, Βασίλη καλό κουράγιο από εδώ και πέρα.

Θάνο ευχαριστούμε για την προσφορά σου.

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Σπύρος Μπλάτσιος said:
GTXTC said:
Καλή αρχή!!!

δεν το έμαθες?

Πρώτη κίνηση του θα είναι να αλλάξει όνομα η κατηγορία. Πλέον θα ονομάζεται "αστακοφωτογραφίες".

:mrgreen: :mrgreen:

Μπράβο στο Θάνο για τη δουλειά του μέχρι τώρα, καλή επιτυχία στον Unforgiven :)

Και προσέχετε τα θέματα που βάζετε, έχω φωτογραφίες για τα πάντα :lol:

Reaction score
1
Πριν λιγο το ειδα.

Χαιρομαι παρα παρα πολυ για το Βασιλη και πιστευω οτι το ξερει. :lol:
Καλη επιτυχια φιλε!

Οσο για τον Θανο , στεναχωριεμαι επισης παρα πολυ και λυπαμαι που αποχωρει τελειως :(
Καλη τυχη φιλε!

Reaction score
164
Σας ευχαριστώ όλους. Ευχαριστώ και όσους με πρότειναν γι' αυτή τη θέση. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων μας.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον προκάτοχό μου Σάκη και πραγματικά λυπάμαι για την αποχώρησή του. Είναι γεγονός ότι προσπάθησε πολύ φιλότιμα να αναστήσει την κατηγορία και όποιος δεν του το αναγνωρίσει θα είναι άδικος.
Ελπίζω με τις λίγες γνώσεις μου να βοηθήσω όσο μπορώ.

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.682
Αγαπητε φιλε unforgiven ,συγνωμη που σε εχω στεναχωρησει με τις φωτο απο τον Optoma :mrgreen:
δεν ηξερα ομως οτι θα γινεις συντονιστης :p

Συγνωμη επισης που σε εφερα σε δυσκολη θεση να ψαχνεις για moires ,για την απαγορευτικη αρχη
του pauli και για αλλα κβαντικα φαινομενα για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα :mrgreen:

Μετα απο πιο ωριμη σκεψη και συμφωνα με την εξισωση του Schrodinger μετα απο την λυση με απειροστικο λογισμο,
NAΙ υπαρχει ενα παραλληλο συμπαν οπου οι LCD εχουν θαυμασια εικονα :mrgreen:

Ελπιζω σαν συντονιστης να φερθεις με επιεικεια στα threads και στα post μου 8)

Με σεβασμο και μετανοια

Σπυρος

Reaction score
14
σιγά σιγά που ηρεμούν όλα, και η πρωινή ανακατοσούρα που αναπάντεχα μας ξεκίνησε την εβδομάδα μας, θα ήθελα να πώς 2 κουβέντες πρός τον νέο Συντονιστή.

Βασίλη (Unforgiven) σαν ο πιό πρόσφατος συντονιστής, που κλήθηκα να αλλάξω τον ρόλο του απλού ενεργού μέλους με αυτόν του Συντονιστή, βρίσκω ευκαιρία να αναφέρω μερικές σκέψεις που ίσως σου φανούν χρήσιμες. Είναι ακόμα φρέσκες, νωπές, και προπάντων ειλικρινείς.

Σαν απλό μέλος εχεις την υπέρμετρη ελευθερία να εκφραστείς όπως και ώς επιθυμείς. Εχεις την άνεση να πείς και μια κουβέντα παραπάνω. Αυτό όμως είναι κάτι που σου επιτρέπει να είσαι ο απλός εαυτός σου. Ο αυθόρμητος, ό ανετος, ο relaxed, o ειλικρινής, ο συμπαθής και πλακατζής, ο σοβαρός, ο περιεκτικός, ο ΒΑΣΙΛΗΣ όπως ακριβώς είσαι και στην καθημερινή σου ζωή.

Αυτό είναι κατα την ταπεινή μου γνώμη το κλειδί. Να μην αλλάξεις τίποτε απο αυτά που είχαμε δεί και αγαπήσει στον unforgiven. Στο λέω γιατί πολλές φορές εχω φτάσει στο σημέιο να ξεκινάω απάντηση κάπου και να θέλω να πω ότι είχα πρόχειρο και μετά να το ξανασκέφτομαι... μμμ όχι καλίτερα όχι, ας είμαστε λίγο σοβαροί, ας προσέχουμε τι λέμε, μπορεί να παρεξηγηθώ, μμμ άστο καλίτερα μπορεί να φάμε κράξιμο κλπ κλπ.

Αρχικά ηταν δύσκολο να καταλάβω γιατί το "διχως όρια και θέμα" είναι τόσο δύσκολο όσο πολλοί συνφορουμίστες στις ευχές τους μου ανέφεραν. Τελικά δύσκολο δεν είναι τίποτε, σιγά τον ρόλο αφού όλα στο avsite "αυτοσυντονίζονται"... δύσκολο είναι όμως να διατηρήσεις το στύλ του απλού αγαπητού μέλους, ξεχνώντας ότι είσαι και επιφορτισμένος με τον άχαρο μερικές φορές ρόλο του συντονιστή. Αυτό μην το αλλάξεις φίλε!

Φιλικά

Γιάννης

Reaction score
164
Αγαπητέ Σπύρο,
χαίρομαι που γονυπετής ζητάς συγχώρεση. Η σημερινή μας συνάντηση με έκανε να ξανασκεφτώ το ότι έγινα συντονιστής στη φωτογραφία. Η παγκόσμια πρωτοτυπία σου να φωτογραφίζεις με... δίποδο με συγκλόνισε. Επίσης η ικανότητά σου να βγάζεις φυσικές φωτογραφίες, χωρίς να είναι καθόλου στημένες, είναι απαράμιλλη... Ο τρόπος με τον οποίον καθοδηγείς τους φωτογραφιζόμενους είναι μοναδικός ("εσύ κάνε ότι ρυθμίζεις κάτι, εσύ κάνε ότι χαμογελάς, εσύ κάνε ότι κοιτάζεις και εσύ ότι θαυμάζεις"), και μόνο με τον Θανάση Βέγγο στην ταινία "Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης" συγκρίνεται... Επίσης, οφείλω να σου πω ότι το σύστημα φωτογράφισής σου ("μείνετε όλοι ακίνητοι σαν να περπατάτε") έχει δημιουργήσει σχολή μιας και ξεπερνάει όλους τους περιορισμούς των compact στα υψηλά iso. Μήπως θα έπρεπε να αναλάβεις εσύ την κατηγορία;
Επιπλέον, θεώρησε εντελώς συμπτωματικό το ότι θα σβηστούν όλα σου τα ποστ με φωτογραφίες από τον Optoma.
:lol: :lol:

Γιάννη, σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Δεν μου λες, ban πώς κάνουμε; Πχ, τον Σπύρο... :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.208
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Nikosdi