Nέος Συντονιστής στην κατηγορία Φωτογραφία αναλαμβάνει ο Unforgiven!

Reaction score
14
unforgiven said:
Η παγκόσμια πρωτοτυπία σου να φωτογραφίζεις με... δίποδο με συγκλόνισε.
Αλήθεια το τρίτο πόδι που πήγε ΟΕΟ, που πήγε το τρίτο πόδι???

Ο τρόπος με τον οποίον καθοδηγείς τους φωτογραφιζόμενους είναι μοναδικός ("εσύ κάνε ότι ρυθμίζεις κάτι, εσύ κάνε ότι χαμογελάς, εσύ κάνε ότι κοιτάζεις και εσύ ότι θαυμάζεις"), και μόνο με τον Θανάση Βέγγο στην ταινία "Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης" συγκρίνεται... Επίσης, οφείλω να σου πω ότι το σύστημα φωτογράφισής σου ("μείνετε όλοι ακίνητοι σαν να περπατάτε") έχει δημιουργήσει σχολή μιας και ξεπερνάει όλους τους περιορισμούς των compact στα υψηλά iso.
Μετά την πρόσφατη "αστακομακαρονάς", μας είχε κάθε μισό λεπτό στα 2 δευτερόλεπτα έκθεση σε freeze frame, με τον αστακό να χορεύει "βαλς" με τα πεπτικά υγρά εντός της κοιλιακής χώρας μου, "΄μισό δευτερόλεπτο ακόμα μην μασσάς, μην περπατάς, μην χαμογελάς, μην στραβοκοιτάς!!!!!! Μ@μώ την Olympus του!!!

Γιάννη, σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Δεν μου λες, ban πώς κάνουμε; Πχ, τον Σπύρο... :lol:
ban δεν εχει το πακέτο του διαψειριστή, μόνο kick out of 3rd floor Ηχοέκφραση!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τι?
Τραπεζωμα δεν εχει παλιοξηνταβελονη? :lol:

Σακη , να εισαι καλα και σε ευχαριστω πολυ για ολα.
Μην απομακρυνθεις...

Reaction score
164
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Τι?
Τραπεζωμα δεν εχει παλιοξηνταβελονη? :lol:
Και βέβαια έχει! Αλλά όχι ακόμα. Μόλις μου πληρώσεις τον πρώτο μισθό! :lol:

Reaction score
41
Έμαθα ξαφνικά σήμερα την αλλαγή στον συντονιστή της κατηγορίας.....

Να ευχαριστήσω κατ' αρχήν τον Σάκη για την πάρα πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει εδώ μέσα. Σε μια δύσκολη κατηγορία που χρειάζεται νεφρά και υπομονή για να μείνει στα επίπεδα που της αξίζουν. Και ο Σάκης τα κατάφερε περίφημα.
Σάκη σου εύχομαι, την ενέργειά σου να την αξιοποιήσεις σε όποιο τομέα της ζωή σου θεωρείς σημαντικότερο! Και αν έχεις το ίδιο πάθος θα γίνεσαι κάθε μέρα καλύτερος και δυνατότερος. Να 'σαι καλά όπου βρίσκεσαι και σε ό,τι κάνεις! :D :D
Και βεβαίως, θα ήθελα να ξανασκεφτείς το θέμα τις αποχώρησής σου!! :( :?

Βασίλη, καλορίζικος!! Και σιδεροκέφαλος!! Και συνέχισε χωρίς να αλλάξεις οτιδήποτε από το στυλ γραφής σου γιατί σ' έφαγα κακομοίρη μου!! :lol: :lol: :lol:
Όχι επειδή έγινες συντονιστής τώρα, να μας το παίζεις σοβαρός......

Ααα.....και κοίτα μη κάνεις την κατηγορία "Φωτογραφία από μενού Μαμαλάκη"......
Και αρχίσεις να μας κατεβάζεις φωτό με αστακούς, μακαρονάδες, μπιφτέκια, σουβλάκια, εξωτικά φρούτα κ.ο.κ.......(σου επιτρέπω όμως και καμιά φωτογραφία της αγαπημένης μου...Monica...) :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Θάνο σ'ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου!

Βασίλη καλή επιτυχία και καλά κουράγια!

Reaction score
1
Βασίλη μαζί με τις ευχές για καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα , ελπίζω η συνεισφορά σου στην κατηγορία να είναι ανάλογη της μέχρι σήμερα παρουσίας σου στο site, γιατί διαφορετικά σε βλέπω να γίνεσαι πραγματικά unforgiven :lol: :lol: :lol:

Καλή αρχή :!: :!: :!:

Υ.Γ. Θάνο μη χάνεσαι. Η "φωνή" σου και η συμμετοχή σου στο site, ανεξάρτητα με το αν κάποιοι συμφωνούν ή διαφωνούν με τις απόψεις σου σε διάφορα θέματα είναι απαραίτητη. Ξέρεις είναι πολύ όμορφο σε κάθε λόγο να υπάρχει και ο αντίλογος, γιατί με αυτό τον τρόπο παει η ζωή μας μπροστά και γίνομαστε καλύτεροι ως άνθρωποι! Πάντως ό,τι και αν διαλέξεις να κάνεις στη δικτυακή και πολιτική ζωή σου στο εξής καλή τύχη και να ' σαι καλά!

Reaction score
5
spylab said:
Μετα απο πιο ωριμη σκεψη και συμφωνα με την εξισωση του Schrodinger μετα απο την λυση με απειροστικο λογισμο,
NAΙ υπαρχει ενα παραλληλο συμπαν οπου οι LCD εχουν θαυμασια εικονα :mrgreen:
Μα είναι γνωστό ότι τα παράλληλα σύμπαντα είναι ΑΠΕΙΡΑ!!! :lol:

Reaction score
16.415
unforgiven δεξου εστω και καθυστερημενα και τις δικες μου ευχες στα νεα σου "καθηκοντα".Πολλες φωτογραφιες! :)

Reaction score
0
spylab said:
Αγαπητε φιλε unforgiven ,συγνωμη που σε εχω στεναχωρησει με τις φωτο απο τον Optoma :mrgreen:
δεν ηξερα ομως οτι θα γινεις συντονιστης :p

Συγνωμη επισης που σε εφερα σε δυσκολη θεση να ψαχνεις για moires ,για την απαγορευτικη αρχη
του pauli και για αλλα κβαντικα φαινομενα για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα :mrgreen:

Μετα απο πιο ωριμη σκεψη και συμφωνα με την εξισωση του Schrodinger μετα απο την λυση με απειροστικο λογισμο,
NAΙ υπαρχει ενα παραλληλο συμπαν οπου οι LCD εχουν θαυμασια εικονα :mrgreen:

Ελπιζω σαν συντονιστης να φερθεις με επιεικεια στα threads και στα post μου 8)

Με σεβασμο και μετανοια

Σπυρος
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!! Σπυρο να κανονισεις να κανουμε καμια μαζωξη!!! Αν βαλουμε 5-6 οπτομα να παιζουν μαζι και πλακωσει αστυνομια θα μας πανε μεσα.. ξερεις γιατι?? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ πανω απο ενα οπτομα μαζι ζαλιζεσε περισσοτερο απο το να περνεις ecstasy :D :D :D :D (επειδη ποτε στη ζωη μου δεν εκανα τετοια, δεν επερνα περιεργες ουσιες και δεν πηγενα σε rave party, ηρθε η ωρα να παρω το αιμα μου πισω!! ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΟΠΤΟΜΑ!!!) :D :D :D :D

Να παρουμε και τον DJ-Rainbow (ANΔΡΕΑΣ Κ.) να κανει επιλογη στα clips... :D :D :D :D :D :D

Ασυγχωρητε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Να πω και ενα κακο ανεκδοτο???
ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ DLP ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣE SITE??? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ.....

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....

CHEERS...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK