Nα και το δικο μου συστηματακι!

Reaction score
5.827

Θα αρχισω από αυτά που δεν μου αρεσαν πρωτα,αν και δεν είναι σοβαρα μπροστα στα καλα που εχει ενισχυτης.

Αυτό που δεν μου αρεσε ηταν ότι εχει 4 coaxial οπυ δεν χρειαζονται τοσες.και μια optical. Δεν μπορουσαν να βαλουν μια USB?

To δευτερο που δεν μου αρεσε ηταν το αλγοριθμικο ποντεσιομετρο,οπου στην αρχη ανοιγαμε την φωνη και δεν επαιζε. :oΠαθαμε ένα εγκεφαλικο εκει γιατι νομιζαμε ότι ειχε πρόβλημα ο ενισχυτης. Για να αρχισει να παιζει πρεπει να το φτασεις στο +10db.

Τα υπερ τωρα....
Κατασκευη απιστευτη. Αυτό που μου εκανε εντυπωση το τηλεχειριστηριο οπου συνοδευει τον ενισχυτή.Αλουμινενια κατασκευη ολο!!!
Σε συγκριση με το χειριστηριο του cdp οπυ είναι της πλακας τελειως,αναρωτηθηκα γιατι όταν σκας κατι χιλιαρικα να εχει χειριστηριο κατασκευαστηκα χειροτερο και από την τηλεοραση μου.

Reaction score
5.827
Αφου βαλαμε τον ενισχυτή να παζει χαμηλόφωνα να ζεσταθεί λιγο,αρχισε ακροαση.
Για αρχη βαλαμε μερικες φωνες,και κανα τζαζακι!!

Βαλαμε την επιλογή σε ταξη Α για αρχη.
Αυτό που ακουσα,αν και ενισχυτης είναι αστρωτος,απλα δεν το πιστευα!!:o

Eντυπώσεις ηχητικες αυριο παλι απο την σημερινη ακροαση.
Αυριο θα συνδεθει στο δικο μου ταπιενο συστημα με τα Quad 11L & Sony XA3000es.

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
5.827
Kαλημερα!
Θα ηθελα να συμπληρωσω πανω στην κατασκευη το ενισχυτη,οτι ολα τα πληκτρα και το κουμπι του volume ειναι και αυτα απο αλουμινιο,και η ποιοτητα στις μπορνες των ηχειων,και τα rca των εισοδων του ενισχυτη ειναι αριστης κατασκευης για την τιμη του ενισχυτη.

Ηχητικα τωρα βαση των συνοδων οπου εγινε η ακροαση.
Ο ενισχυτης ειχε πολυ καλο μπασο σε χαμηλες εντασεις.,οπου και αυτο με ενδιαφερει εμενα γιατι σπανια ακουω σε υψηλες σταθμες,και δεν εγινε κουραστικος σε μεγαλες εντασεις..
Απο θεμα ισχυος εχει αρκετο αποθεμα και οδηγησε πολυ καλα τα Kef reference. Πολυ καλη στερεοφωνικη εικονα.

Η αρχικη ακροαση εγινε σε ταξη Α,οπου ο ενισχυτης μετα απο μιση ωρα ακροασης ανεβασε αρκετη θερμοκρασια σε φυσιολογικη ενταση.

Αυτο που μου εκανε μετα εντυπωση ειναι οταν τον βαλαμε να παιξει σε ταξη ΑΒ μεσα σε 10 λεπτα επεσε σχεδον στο μηδεν η θερμοκρασια του.

Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ηταν λιγο τσιμπημενος στις υψηλες συχνοτητες,οπου μαλλον εδω ηταν το ηχειο λογω του ομοκεντρικου μεγαφωνου.

Μετα απο τις φωνες και την τζαζ οπου ο φιλος μου Γιωργος εβαλε,επεσαν και τα ροκ,οπου εμενα με ενδιαφερουν!
Ο ενισχυτης τα εδωσε ολα!!!

Αυτα απο την πρωτη εμπειρια του ενισχυτη στον χωρο και με τα συνοδα του Γιωργου.

Το βραδυ θα μπει στον δικο μου χωρο,και με τα δικα μου συνοδα μηχανηματα,οπου εδω θα δουμε τι ψαρια θα πιασουμε

Σε γενικες γραμμες ο ενισχυτης απεδειξε οτι για τα χρηματα οπου ζηταει τα αξιζει με το παραπανω, για την ποιοτητα κατασκευης,για τον ηχο του,και για αυτα που παρεχει.

Οπως λεει και ενας φιλος,πραγματικα βλεπεις τα λεφτα ,οπου εδωσες!!!

Reaction score
5.827
Η ακροαση ξεκινησε με patricia barber,sade,dire straits και miles davis.
Φυσικα δεν περιμενα να ακουσω αυτά που ακουσα εχθες στο σπιτι του Γιωργου.

Η ακροαση εγινε σε ταξη ΑΒ,και το αποτέλεσμα ηταν ότι τα quad οδηγηθηκαν πολύ καλυτερα από τον yamaha as-1000 οπου ειχα,το χαμηλο ηταν πιο στακατο,και η εικονα ένα κλικ καλυτερα από πριν.

Οι φωνες καθαρες και τα πριμα ξεκουραστα σε μεγαλες σταθμες,αν και σπανια ακουω σε μεγαλες εντασεις.

Η ακροαση συνεχιστηκε με Acdc,manowar,judas priest,motorhead.
Eδω δυσκολεψαν τα πραγματα λιγο λογω των ηχογραφήσεων οπου ειχαν διαφορα μεταξυ τους.

Στο album black ice,& ballbreaker των acdc λογω καλης ηχογράφησης αρχισα να το ανοιγω περισσοτερο. Η φωνη του johnson,τα τυμπανα,και τα riff του Angus ηταν όπως δεν τα ειχα ακουσει ξανα!!:o

Ο ενισχυτης δεν αλλαξε χαρακτήρα,αλλα και τα quad εδειξαν αυτό που αξιζουν!!

Reaction score
5.827
Τα καλωδια ηχειων δεν είναι κατι το ιδιαιτερο,αλλα κατι φθηνα belden.
Σημερα παρελαβα αυτά τα καλωδια για δοκιμη.
http://www.ebay.co.uk/itm/Van-Damme-Blue-Series-Studio-Grade-Speaker-Cable-2-5mm-/150550546722

Καποια στιγμη θα δοκιμασω και τα DNM του Γιωργου.

Σιγουρα το συστημα μπορει να παιξει πολύ καλυτερα αλλα οπως ειδατε δυστηχως δεν μπορει να στηθει όπως πρεπει λογω μικρου χωρου.

Last edited:

AriPetro

Ears of Gold
Reaction score
1.652
Παρά, πάρα, πάρα, πάρα πολύ ωραία.
Αυτά τα quad μου αρέσουν πολύ και είμαι σίγουρος ότι ακούγονται πολύ γλυκά.
Σούπερ.

Reaction score
907
Αν μπορείς δώσε feedback ως προς τη σκληρότητα που βρήκες στις ψηλές συχνότητες με τα KEF. Σκέπτομαι κι εγώ τον XTZ για την οδήγηση των ATC SCM 11. Από ισχύ με τα Quad πώς τα πας; Τα σκίζει;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13