Nad s300 intergrated

Status
Not open for further replies.
Reaction score
424
Απο εναν τεχνικο της Gryphon που "εκλεψε" τα σχεδια και εφτιαξαν στη Nad αυτο το τερας της οδηγησης. Ο μοναδικος ολοκληρωμενος που οδηγησε με ανεση τα 40.2 μου harbeth. Δυσκολα μπορει να τον ανταγωνιστει αλλος. Με διπλους τεραστιους τοροειδεις, απειρα ρευματα εξαφανιζει ο,τι βρει μπροστα του, μεγαλη σκηνη. Για οσους ξερουν...Αψογος λειτουργικα, πολη καλη η κατασταση του αισθητικα. Εχω ανεβασει σε αλλη αγγελια μου βιντεο με τα Apogee τον nad να οδηγει.
Τιμη 1500 ευρω

Reaction score
424
Η τιμη κατεβαινει στα 1300. Ανταλλαγη μονο με ηχεια π.χ Rodgers, Neat, Proac ebs, spendor bbc 1 -3 , δεκτες προσφορες με pm. Πηξαμε απο ενισχυτες.
Ο ενισχυτης προτεινεται για να οδηγησει ευκολα με πολλα ρευματα τα περισσοτερα ηχεια με μεγαλη διαυγεια και καθαροτητα στις χροιες.

Reaction score
424
1.170 ευρω.
Δεκτη ανταλλαγη μονο με ηχεια Rogers, Neat, Proac vintage, Spendor και διαφορα απο μενα αναλογως περιπτωσης. Επειδη ηδη εχει πουληθει ενα ηχειο εκτος φορουμ, η κινηση για αποκτηση νεου ηχειου θα ειναι σε συνδυασμο με την πωληση του ενισχυτη αμεση, και ας μην γινουν διακοπες φετος.:dance2:

Reaction score
424
900 ευρω...
Δινεται καθαρα λογω υπαρξης μικροτερων ενισχυτων κλασης α που οδηγουν τα υπαρχοντα ηχεια και μεγαλων ενισχυτων οπως 750 superchanger, krell etc.
900 ευρω...
Δινεται καθαρα λογω υπαρξης μικροτερων ενισχυτων κλασης α που οδηγουν τα υπαρχοντα ηχεια και μεγαλων ενισχυτων οπως 750 superchanger, krell etc.
Δεκτες ανταλλαγες με ολιγοβατους λαμπατους, προενισχυτες...ηχεια υψηλης ευαισθησιας.

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.280
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.