nakamichi ακουστικα ?

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634
Ηταν νομίζω το 1980 .
Πιτσιρικάς ,αλλά με το μικρόβιο από τότε .Δώρο από την μαμά αλλά και από δικές μου τότε οικονομίες έκανα μια αγορά από το στούντιο Z στη Θεσσαλονίκη ,αν θυμάμαι καλά Βενιζέλου πριν την Εγνατία .
Ένα ενισχυτή τελικό philips ( με κάτι τεράστια vu meter στην πρόσοψη ) και κάτι υπέροχα ακουστικά ,η τουλάχιστον στα αυτιά μου τότε έτσι μου φάνηκαν, nakamichi

Δεν τα χάρηκα αρκετά ,καθώς τα δάνεισα τότε σε ένα φίλο :hunter:όπου και τα κατέστρεψε συνδεωντας τα στην έξοδο!!!! ενός ενισχυτή doyblex !! :headbang:

Δεν μπήκα καν στον κόπο να τα πάρω πίσω....

Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια και κάποιες φορές προσπάθησα μάταια να τα βρω για αγορά στο internet
δεν μπόρεσα να εντοπίσω καν το μοντέλο .

ισως κάποιος να θυμάται η να έχει μνήμες από ακουστικά της αυτής εποχής ( nakamichi )
και μπορεί να βοηθήσει τόσο στην εύρεση του μοντέλου η και των ακουστικών :idk: :help:

Last edited:

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634
ήταν κάπως έτσι

ξέρω, είναι αστείο να κάνω αναζήτηση ενός μοντέλου με αυτό τον τρόπο αλλά και με τόσο ασάφεια αλλά που ξέρεις μπορεί κάποιος να έχει κάνει την ίδια αγορά και να θυμάται το μοντέλο

Last edited:

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634
ψάχνοντας αρκετά νομίζω ότι είναι αυτό το μοντέλο

NAKAMICHI HF-100

πέρασαν από τα χέρια κάποιου ?
τα θυμάται κανείς ?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.779
Μεταφέρω το θέμα σου στη σωστή κατηγορία, μήπως το δει κάποιος που γνωρίζει.

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634
όταν είδα το λάθος ήταν πολύ αργά ... ευχαριστώ που το μετέφερες

Reaction score
204
Τα είχα πάρει κάποτε used από Ελβετία, γύρω στο 2005. Τα είχα δώσει σε κάποιο φίλο με τον οποίο έχω επαφή. Αν θέλεις μπορώ να τον ρωτήσω αν τα έχει ακόμα και αν τα δίνει. Πάντως δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, σε σχέση με σημερινά πιο εξελιγμένα αντίστοιχης κατηγορίας, αλλά καταλαβαίνω πιο πολύ είναι συναισθηματικοί οι λόγοι απόκτησής τους από σένα.
Στείλε μου pm με το τηλέφωνό σου.
Αλήθεια τον τελικό τον philips τον έχεις ή μπορούμε να τον βρούμε? Εχω τον προενισχυτή του! Είναι από την σειρά laboratories.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.990
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas