soer
"Κύριος" Σωτήρης!
- Reaction score
- 634
Ηταν νομίζω το 1980 .
Πιτσιρικάς ,αλλά με το μικρόβιο από τότε .Δώρο από την μαμά αλλά και από δικές μου τότε οικονομίες έκανα μια αγορά από το στούντιο Z στη Θεσσαλονίκη ,αν θυμάμαι καλά Βενιζέλου πριν την Εγνατία .
Ένα ενισχυτή τελικό philips ( με κάτι τεράστια vu meter στην πρόσοψη ) και κάτι υπέροχα ακουστικά ,η τουλάχιστον στα αυτιά μου τότε έτσι μου φάνηκαν, nakamichi
Δεν τα χάρηκα αρκετά ,καθώς τα δάνεισα τότε σε ένα φίλο
όπου και τα κατέστρεψε συνδεωντας τα στην έξοδο!!!! ενός ενισχυτή doyblex !! 
Δεν μπήκα καν στον κόπο να τα πάρω πίσω....
Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια και κάποιες φορές προσπάθησα μάταια να τα βρω για αγορά στο internet
δεν μπόρεσα να εντοπίσω καν το μοντέλο .
ισως κάποιος να θυμάται η να έχει μνήμες από ακουστικά της αυτής εποχής ( nakamichi )
και μπορεί να βοηθήσει τόσο στην εύρεση του μοντέλου η και των ακουστικών

Πιτσιρικάς ,αλλά με το μικρόβιο από τότε .Δώρο από την μαμά αλλά και από δικές μου τότε οικονομίες έκανα μια αγορά από το στούντιο Z στη Θεσσαλονίκη ,αν θυμάμαι καλά Βενιζέλου πριν την Εγνατία .
Ένα ενισχυτή τελικό philips ( με κάτι τεράστια vu meter στην πρόσοψη ) και κάτι υπέροχα ακουστικά ,η τουλάχιστον στα αυτιά μου τότε έτσι μου φάνηκαν, nakamichi
Δεν τα χάρηκα αρκετά ,καθώς τα δάνεισα τότε σε ένα φίλο

Δεν μπήκα καν στον κόπο να τα πάρω πίσω....
Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια και κάποιες φορές προσπάθησα μάταια να τα βρω για αγορά στο internet
δεν μπόρεσα να εντοπίσω καν το μοντέλο .
ισως κάποιος να θυμάται η να έχει μνήμες από ακουστικά της αυτής εποχής ( nakamichi )
και μπορεί να βοηθήσει τόσο στην εύρεση του μοντέλου η και των ακουστικών

Last edited: