NEA!!! HDTV MAQMA 42 LCD FULL-HD READY 1080P (1860Euro)!!!!

Reaction score
0
παιδιά εγώ την χτύπησα (και την κερδισα) στο ebay με 1700 ευρω...
καλή τιμή , εσεις τι νομίζετε ?
τέλος πάντων
θα σας πω τι παιζει γενικώς (αν εχετε υπομονή)
με συντροφικούς χαιρετισμούς
Γιώργος

Reaction score
0
ΩΡΑΙΟ ΝΟ 1
:D

ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΟ TV +ΒΑΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ +ΗΧΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ 1938 ΕΥΡΩ (ΟΚ ΘΑ ΕΛΕΓΑ)
ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ PACKAGING ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ?
Package & Posting: 2,967.00 EUR
ΕΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟ :lol:

ΕΛΠΙΖΩ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ..
ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ..
ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..

Reaction score
164
Κλασική τακτική πολλών στο ebay: χαμηλή τιμή, τεράστια έξοδα αποστολής, συνολική τιμή αρκετά έως πολύ μεγάλη.

Reaction score
0
ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ
ΤΟ
Package & Posting: 2,967.00 EUR
ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ!!
ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΜΕ
4,905.00 ΕΥΡΩ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 250 ΕΥΡΩ..
ΜΑΛΛΟΝ Η ΤΕΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΕΞΙΑ.

Reaction score
0
τι εννοεις τι κέρδισα ?

αν δεν ειναι μουφα κερδισα μια αξιολογη (οπως δίχνει τουλαχιστον)
tv με βαση αλουμινιου με ~2200 ευρω μαζι με μεταφορικα.
(αν ειναι καλυτερη η οχι απο την amoi ειναι μια αλλη ιστορια και μακαρι να γινει καποιο συγκριτικο)

αν ειναι μουφα θελω να ενημερωσω τα παιδια εδω για το τι παιζει γιατι απο οτι βλέπω καποιοι ενδιαφερονται..
αν ειμαι λαθος πειτε μου να σταματήσω.

Reaction score
164
Δεν θέλω να σε ξενερώσω, αλλά στη θέση σου δεν θα αγόραζα μία εντελώς άγνωστη συσκευή, άγνωστων επιδόσεων και αγνώστου πατρός, από το Internet διακινδυνεύοντας και τη μεταφορά της, στην ίδια τιμή που θα αγόραζα την ΑΜΟΙ, που μπορώ να την δω, έχει εγγύηση και είναι γνωστή ποσότητα... :?

Reaction score
0
unforgiven said:
Δεν θέλω να σε ξενερώσω, αλλά στη θέση σου δεν θα αγόραζα μία εντελώς άγνωστη συσκευή, άγνωστων επιδόσεων και αγνώστου πατρός, από το Internet διακινδυνεύοντας και τη μεταφορά της, στην ίδια τιμή που θα αγόραζα την ΑΜΟΙ, που μπορώ να την δω, έχει εγγύηση και είναι γνωστή ποσότητα... :?
Δικιο εχεις μεν, ουτε εγω θα το εκανα, αλλα μην εισαι τοσο αυστηρος και μη του βαζεις ιδεες του ανθρωπου, μπορει ολα να ειναι ΟΚ. Το παιδι δεν ηρθε να μας πει "κοιταχτε τι super duper αγορα εκανα εσεις βλακες παρτε την AMOI hahaha", αντιθετως φαινεται να αναγνωριζει οτι πηρε καποιο ρισκο, μας ενημερωσε για τα αστεια μεταφορικα, και μου φαινεται πως η διαθεση του ειναι να βοηθησει και ολους αυτους που το σκεφτονταν αλλα δεν πηραν το ρισκο...

Με το καλο να την παραλαβεις, και να κανουμε και ενα συγκριτικο, και μακαρι να ειναι αξιολογη τηλεοραση. Θαυματα δεν περιμενω, λογικα περιπου στα ιδια με την Amoi θα ειναι, απλα εχει αρκετα ωραιο design και λογω ebay μπορει να την πετυχεις και σε καλυτερη του αναμενομενου τιμη.

Reaction score
0
Δεν λέω οτι έχεις αδικο αλλα αυτο κάτι μου κάνει..

(sorry gia tis foto)
παντα είμουν ψοφιος για το καλό και το νέο (ιδίως σε χαμηλές τιμές) 8)
και όπως καταλαβαίνεις το να φάω και την πατατα είναι στο παιχνίδι...
θα ήθελα όμως απο το δικό μου λάθος (ή σωστό) να ενημερωθουν και τα παιδια εδω μέσα όπως
και εγώ ενημερώθηκα απο αυτούς (γλύτωσα το kiss 600 στο τσακ ..ναστε καλά)
πάντως ξαναλέω πως έχεις απολυτο δίκιο και λές το λογικό..
:)

τα specs τα εβαλα μπας και κάποιοι που γνωρίζουν περισσότερα απο μένα εκφέρουν κάποια γνώμη σε σχέση με αυτήν και την amoi..
ετσι να ξερω τι επιπέδου Tv είναι τουλάχιστον ως προς την amoi που τοσα έχω διαβάσει.

idf

Reaction score
0
<< O Tολμών νικά >>

Ελπίζω να βγεί αληθινό το αρχαίο ρητό και να επωφεληθούμε όλοι από αυτή σου την απόφαση!!

σε αντίθετη περίπτωση ελπίζω να μην με βρίζεται που άνοιξα αυτό το θέμα...

Reaction score
0
Επικοινώνησε μαζί σου κανένας?
Πληρωμή μόνο με paypal βέβαια, ότι και να σου πουνε...

Reaction score
0
Προς το παρόν δεν επικοινώνησε κανένας μάλλον εκλεισε το μαγαζί για σήμερα.
πάντως paypal δεν έχει τρόπο πληρωμής παρα μόνο κατάθεση στον λογαριασμό τους.
αν τους πίσω για paypal (χλωμό) μάλλον θα προσθέσουν στην τιμή το 3% που κρατά το paypal ως προμήθεια.

Reaction score
0
Επικοινώνησε μαζίμου κάποιος άλλος seller απο το ebay και μου προσφερει την ιδια τηλεοραση Μαζί με μεταφορικά
1860 ευρώ! :?
μάλιστα μου λέει να κάνουμε την συνναλαγή μέσω ebay και να ολοκληρώσω την πληρωμή (release the paiment) αφού παραλάβω και τσεκάρω την tv !!!!.
ελα #$^@#$^# στον τόπο σου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.957
Members
38.387
Νεότερο μέλος
spyros2204