- Reaction score
- 29.721
Miα από τα ίδια, μόνο μια σεζόν παλεύω. Έχει τόσες... δε βρίσκεις τπτ;καμμια δυνατη σειρα μιας σεζον παιζει? βαριεμαι τις πολλες σεζον...εβαλα αυτο το ozark αλλα δεν μπορεσα να δω πανω απο 8-9 επεισοδια...
Miα από τα ίδια, μόνο μια σεζόν παλεύω. Έχει τόσες... δε βρίσκεις τπτ;καμμια δυνατη σειρα μιας σεζον παιζει? βαριεμαι τις πολλες σεζον...εβαλα αυτο το ozark αλλα δεν μπορεσα να δω πανω απο 8-9 επεισοδια...
παρτην μια χτυπα την αλλη ειναι ειδα το καλη ψαρια αλλα ξενεραMiα από τα ίδια, μόνο μια σεζόν παλεύω. Έχει τόσες... δε βρίσκεις τπτ;
Ενα δίκιο το έχεις.Τι περιμένατε?
Το Netflix έμαθε τον κόσμο να καταναλώνει σειρές με το binge και όχι να της παρακολουθεί.
Βγαίνει η σειρά, τη βλέπει ο άλλος σε 2 βράδια και μετά αρχίζει την γκρίνια..
Κι αν η σειρά της μιας σεζόν έχει 10-12 επεισόδια; Θα καταφέρεις να τη δεις;;;καμμια δυνατη σειρα μιας σεζον παιζει? βαριεμαι τις πολλες σεζον...εβαλα αυτο το ozark αλλα δεν μπορεσα να δω πανω απο 8-9 επεισοδια...
μπα οχι αν ειναι καλη τη βλεπω οπως ειδα braking bad-sol-narcos και κανα δυο αλλες παλιοτεραΚι αν η σειρά της μιας σεζόν έχει 10-12 επεισόδια; Θα καταφέρεις να τη δεις;;;
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου πραγματικά... Αν η σειρά είναι καλή, εύχομαι να έχει πολλές σεζόν. Αν δεν είναι, σταματώ στα 2 επεισόδια το πολύ....
Μήπως οι σειρές απλά δεν είναι για σένα; Μήπως είσαι της ταινίας πιο πολύ;
The night agent. Τίμιο!καμμια δυνατη σειρα μιας σεζον παιζει? βαριεμαι τις πολλες σεζον...εβαλα αυτο το ozark αλλα δεν μπορεσα να δω πανω απο 8-9 επεισοδια...
Δεν είναι και λίγες οι καλές τους, αλλά ναι, σε γενικές γραμμές είναι στην καλύτερη επιεικώς μέτριες, και οι περισσότερες για "binge watching" χάζι στην δίπλα οθόνη όσο κάνεις δουλειά, ακούγοντας κυρίωςοι περισσοτερες σειρες ειναι για καταναλωση, σπανια καταφερνουν καμμια πραγματικα αξιολογη οπως stanger things και you.
Το ιδιο και σε μενα, εχω δωσει κωδικο στον κολλητο, νεχρι στιγμης βλεπει κανονκα αλλα πριβλεπω οχι για πολυ.Έκανα είσοδο στην πλατφορμα χθες και μου ζήτησε επιβεβαίωση συσκευών
Μου έστειλαν email μετά ότι το σπιτι Netflix επιβεβαιώθηκε.
Εχω το πακέτο με τους 4 λογαριασμούς και τους 2 τους εχω δώσει στο μεγάλο μου γιο και στην ανιψιά μου.
Να υποθέσω ότι σύντομα δεν Θα έχουν πρόσβαση;