Netflix

Reaction score
2.332
Εγω πλέον τα έχω διακόψει όλα και μόλις βγαίνει κάτι ενδιαφέρον ξεκινάω πάλι στην αντίστοιχη πλατφόρμα μέχρι να το ολοκληρώσω. Τώρα τελευταία μου μονοπωλεί το ενδιαφέρον το Apple TV, έχει αντέξει τρείς μήνες, πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.043
Εγω πλέον τα έχω διακόψει όλα και μόλις βγαίνει κάτι ενδιαφέρον ξεκινάω πάλι στην αντίστοιχη πλατφόρμα μέχρι να το ολοκληρώσω. Τώρα τελευταία μου μονοπωλεί το ενδιαφέρον το Apple TV, έχει αντέξει τρείς μήνες, πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.
Ο πιο λογικός τρόπος για όσους το αντέχουν.

Προσωπικά, αποφασίζω τι θα δω όταν κάτσω. Δεν έχω δηλαδή πρόγραμμα ούτε παρακολουθώ τι παίζεται πού.

Αναγκαστικά το Stremio είναι η πιο πρακτική πλατφόρμα. Όλα μαζεμένα με όποια κριτήρια επιθυμούμε.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.597
... για ζαπιγκ το εχω.. δεν εχω καποια αλλη συνδρομητικη υπηρεσια (Ουτε σποτιφαι κτλ)
βλεπω καμμια ταινια ή καμμια σειρα ... νταξ 10-12 ευρο δινω, δεν ειναι και κανενα ποσο, κυριως το εχω για να μην βαζω μουσικη - ψιλοβαρεθηκα μετα απο τοσα χρονια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.224
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi