Neumann NDH 30

head-stef

Headphones
Reaction score
2.220
Να σημειώσω ότι συγκρίνω και αναφέρομαι σε διαφορές πηγών ή ενισχυτών μόνο όταν τις έχω επιβεβαιώσει πολλαπλά με τυφλές δοκιμές. Αλλιώς δεν μιλάω για διαφορές.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.769
Σκέτος ενισχυτής δεν θα ταίριαζε στις ανάγκες στριμινγκ μου.
Ιδανικό σενάριο είναι roon ready streamer DAC & ενισχυτής μαζί.

Σα αυτό:

Και άμα είναι μπαταρίας (φορητό), ακόμα καλύτερα.

Reaction score
1.329
Αυτή μάλιστα, είναι προσφορά! Σε σχέση με τα €629 που έδωσα εγώ 2 χρόνια πριν, είναι €200 κάτω!
Ποτέ δεν ήταν τόσο προσβάσιμη η υπερ-υψηλή πιστότητα στα ακουστικά!
Ωστόσο, επειδή τα ΝDH 30 είναι τόσο καλά όσο τα ηλεκτρικά που τα οδηγούν (χωρίς πρακτικά κανένα περιορισμό), τελικά μπορεί να αποδειχθούν πολύ ακριβή αγορά! Αρκεί να ακούσει κανείς πως αυτά τα ακουστικά αναδεικνύουν πηγές (dac/ενισχυτές ακουστικών) της κατηγορίας € 1000, 2000, +++...
Εγω τα πήρα παλι πέρσυ στο black friday παλι 429, μπράβο στην υπομονη σε όσους περίμεναν μέχρι το επόμενο black friday για να αγοράσουν. Τωρα αν αυτά τα ακουστικά αναδεικνύουν πηγές των €1000, 2000, εγω θα σου πω πως αναδεικνύουν πηγές (ενω ειναι αστειο, και σιγουρα οχι στο βαθμο αλλων ποιο ακριβων ακουστικών) ακόμα και πηγές των 10κ, 20 και 40κ. (Holo audio stack, Riviera AIC10, Cayin HA170 & DCS Lina ηταν κάποια απο τα καλύτερα ακούσματα που πήρα, τα Lehmann απο την άλλη παρα πολύ συμπαθητικά προϊόντα, αλλα δεν τα ανέφερα γιατί δεν είναι εξτριμ οι τιμές τους. Κρίμα που ο κύριος που την έχει δεν μιλάει αγγλικά, αλλα ένας φίλος γερμανός που μιλούσε μαζί του μου είπε πως είχαν μια πολύ ωραία συζήτηση) Όταν είχα πάει στο Μόναχο τα είχα πάρει μαζι μου για αυτό το λόγο. Εντάξει. Δεν θα ήταν λογικό να παρει κάποιος κάποια τέτοια πηγη, αλλα παιζαν ωραια. Στο άλλο άκρο εγω τα παίζω με ενα topping dx3 pro+ των 150€ :D
Στα 380 € είναι καλή τιμή;

Ναι αν σκευτεις οτι νομίζω κανονικά ειναι 600€, και είναι ωραίος ενισχυτής, πιστεύω αξίζει. Edit: ναι όντως 599 λεει, και αυτό δεν φαίνεται να ειναι ψεύτικη προσφορά.

Last edited:

Reaction score
1.329
Ωχ μην μου βάζετε σκέψεις τώρα.... Και ήθελα έναν ενισχυτή για τα 20 που έχω.
Καμια σκέψη, δεν χρειάζεται να είναι ακριβό το μηχάνημα για να παίζει απλα και να μην ενοχλεί. Εγω ειχα αρκετά audio interface του 100 αρικου που δεν έπαιζαν,(γιατι σε αυτές τις τιμές δεν βάζουν καλό ενισχυτή ακουστικών η dac φυσικά, κοιτάνε περισσότερο το κομμάτι του adc η ακόμη περισσότερο το κομμάτι των προενισχυσεων στις εισόδους, και δεν τους κατηγορώ για αυτό.) και για αυτό πηρα το topping που η αλήθεια είναι για άλλου το πήρα και αλλου κατάντησα να το χρησιμοποιώ, αλλά στην αρχή με βόλευε η ιδέα του audio interface στο γραφείο.

Last edited:

head-stef

Headphones
Reaction score
2.220
Εγω τα πήρα παλι πέρσυ στο black friday παλι 429, μπράβο στην υπομονη σε όσους περίμεναν μέχρι το επόμενο black friday για να αγοράσουν. Τωρα αν αυτά τα ακουστικά αναδεικνύουν πηγές των €1000, 2000, εγω θα σου πω πως αναδεικνύουν πηγές (ενω ειναι αστειο, και σιγουρα οχι στο βαθμο αλλων ποιο ακριβων ακουστικών) ακόμα και πηγές των 10κ, 20 και 40κ. (Holo audio stack, Riviera AIC10, Cayin HA170 & DCS Lina ηταν κάποια απο τα καλύτερα ακούσματα που πήρα, τα Lehmann απο την άλλη παρα πολύ συμπαθητικά προϊόντα, αλλα δεν τα ανέφερα γιατί δεν είναι εξτριμ οι τιμές τους. Κρίμα που ο κύριος που την έχει δεν μιλάει αγγλικά, αλλα ένας φίλος γερμανός που μιλούσε μαζί του μου είπε πως είχαν μια πολύ ωραία συζήτηση) Όταν είχα πάει στο Μόναχο τα είχα πάρει μαζι μου για αυτό το λόγο. Εντάξει. Δεν θα ήταν λογικό να παρει κάποιος κάποια τέτοια πηγη, αλλα παιζαν ωραια. Στο άλλο άκρο εγω τα παίζω με ενα topping dx3 pro+ των 150€ :D

Ναι αν σκευτεις οτι νομίζω κανονικά ειναι 600€, και είναι ωραίος ενισχυτής, πιστεύω αξίζει. Edit: ναι όντως 599 λεει, και αυτό δεν φαίνεται να ειναι ψεύτικη προσφορά.
Η τιμή είναι πράγματι πολύ χαμηλή και νομίζω πως αφορά 1 demo κομμάτι (το γράφει κάπου). Ίσως όμως να κάνουν έκπτωση και σε σφραγισμένο. Επίσης νομίζω πως στην έκθεση ακουστικών στο γκάζι (πριν 1-2 χρόνια), ο "Φ.ΝΑΚΑΣ" μ' αυτό το μοντέλο οδηγούσε τα ακριβά ακουστικά του.

Reaction score
1.329
Η τιμή είναι πράγματι πολύ χαμηλή και νομίζω πως αφορά 1 demo κομμάτι (το γράφει κάπου). Ίσως όμως να κάνουν έκπτωση και σε σφραγισμένο. Επίσης νομίζω πως στην έκθεση ακουστικών στο γκάζι (πριν 1-2 χρόνια), ο "Φ.ΝΑΚΑΣ" μ' αυτό το μοντέλο οδηγούσε τα ακριβά ακουστικά του.
Ναι ακριβώς. Με τον neve που ήταν συνδεδεμένο σε ενα teac cd και ενα η δυο rme adi. (Παρεμπιπτόντως στο Μόναχο ειχανε τα μαύρα με adi.)

Δεν το είδα αυτό για το demo, εγω και ενα αλλο μερος που τα πηραμε περσυ σφραγισμένα ηταν πάντως

Reaction score
223
Εξαρτάται. Αμα το πρόβλημα ειναι στο καρφί των ακουστηκων σου, τότε ναι, αλλα κατάλληλο θα είναι επίσης και κυριολεκτικά οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι ακουστικών που δεν έχει χαλασμένο καρφί. Αμα το πρόβλημα ειναι στην συσκευή, δηλαδή έχει ξεχαρβαλωθει η υποδοχή, τότε όχι και δεν θα δουλέψει επίσης κανένα άλλο ζευγάρι ακουστικών.

Μπορείς να δοκιμασεις κάποιο ζευγάρι ακουστικών που ξέρεις οτι δεν έχει χαλασμένο καρφί και να πάρεις συμπέρασμα απο εκεί.
καληΗμερα.το δοκιμασα με αλλα ακουστικα και το προβλημα ειναι στο ( τυλιξε, ξετυλιξε για να τα βαλω στη θηκη ) χαλασε η επαφη Η κοπηκε ? το καλωδιακι.
Απλα βλεπω στις προδιαγ exei αντισ. 120 ohms ,θα μπορεσω να τα απολαυσω με το Fiio9 dap ?
ευχαριστω για την βοηθεια εκ των προτερων

ΥΓ -ειμαι σιγουρος οτι θα παιζει καλυτερα απο τα ακουστικα της Fiio !!!!!

Reaction score
521
Σκέτος ενισχυτής δεν θα ταίριαζε στις ανάγκες στριμινγκ μου.
Ιδανικό σενάριο είναι roon ready streamer DAC & ενισχυτής μαζί.

Σα αυτό:

Και άμα είναι μπαταρίας (φορητό), ακόμα καλύτερα.
Ίσως το chord mojo 2 να σου κάνει μαζί με το poly που το κάνει streamer. Η τιμή τους είναι ένα θέμα βέβαια.
Χρεώνουν τον κ@λο τους

Reaction score
1.329
Απλα βλεπω στις προδιαγ exei αντισ. 120 ohms ,θα μπορεσω να τα απολαυσω με το Fiio9 dap ?
ευχαριστω για την βοηθεια εκ των προτερων

ΥΓ -ειμαι σιγουρος οτι θα παιζει καλυτερα απο τα ακουστικα της Fiio !!!!!
Ναι αμε. Φαίνεται τίμιο το Μ9, αν εννοεις αυτο, γιατι fiio 9 δεν βρισκω.
Χρεώνουν τον κ@λο τους
Και αυτό αλλα πρέπει να σου αρέσει ο ήχος των chord.

Reaction score
3.567
Σωστά
(Από το αρχείο μου)
1732545042693.png

1732545214429.png

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.562
Members
38.198
Νεότερο μέλος
Athena Papadopoulou