argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
καλα εσυ πηρες τα Purity μου και δεν δινεις σημεια ζωης?Καλα πολυ καλο σαιτ,εχει κριτικη του οππο ενα χρονο μετα και αναφερει το λεξικον σαν αναφορας ενω ειναι το ιδιο (νομιζω μαλιστα το απλο) και τους εχουν κραξει εδω κι ενα χρονο (εν τω μεταξυ διαφημιζει και την εκδοση του οππο νιου φορς πως να τα γραψει αντικειμενικα
Χρησιμοποιει και τα σαμμιτ σαν ηχεια και λεει οτι δεν συγχωρουν τα ασχημα συνοδα
Γιατι στα πιουριτυ αμα βαλεις κακα συνοδα δεν θα το καταλαβεις ;
Νικο τι γινεσαι παιζουν καλυτερα τα νεα ηχεια;
Εμένα πάλι γιατί μ' έχουν γοητεύσει τόσο πολύ τα Purity με ράδιο; Με παθητικό προ και tube buffer.ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....
τωρα μιλας σωστα. με καλο λαμπατο προ, η με λαμπα στην πηγη και παθητικο αλλα με μετασχηματιστες πηρα το καλυτερο αποτελεσμα.Εμένα πάλι γιατί μ' έχουν γοητεύσει τόσο πολύ τα Purity με ράδιο; Με παθητικό προ και tube buffer.
Βάλε ένα tube buffer μετά το Οppo, θα εντυπωσιαστείς!τωρα τελευταια τα οδηγω κατευθειαν απο το οππο χωρις προενισχυτη
Ναι, αλλά γιατί το αποτέλεσμα με κερδίζει μόνο με ράδιο;τωρα μιλας σωστα. με καλο λαμπατο προ, η με λαμπα στην πηγη και παθητικο αλλα με μετασχηματιστες πηρα το καλυτερο αποτελεσμα.
καλα, εμενα μου αρεσαν και με esoteric.Ναι, αλλά γιατί το αποτέλεσμα με κερδίζει μόνο με ράδιο;
Ίσως επειδή τα άκρα είναι στρογγυλεμένα με τα Purity και ταυτόχρονα προσδίδουν και ατμοσφαιρικότητα;
Εννοούσα όταν τα οδηγείς κατ' ευθείαν από το oppo, να βάλεις ένα tube buffer.γιατι να βαλω το μπαφερ και να μην χρησιμοποιησω τον προ που ειναι λαμπατος
(πολυ λαμπα πεφτει και θα μας ακουσει ο CE)
Σου λείπει κάποιο στοιχείο από τα Purity από τότε που τα έδωσες;καλα, εμενα μου αρεσαν και με esoteric.
Τί θα πάθει?.......................................
Εννοείται ότι με λαμπάτο προ δεν θα προσθέσεις και tube buffer.
Δεν παραγλυκαίνει; Ήδη τα Purity στρογγυλεύουν αρκετά.Τί θα πάθει?
Εγώ χρησιμοποιώ κατά βούλησιν κ τα δύο (προ λάμπα, μπάφερ λάμπα)
κ είναι μιά χαρά!!:126:
τα Purity δεν στρογγυλεύουν. ενα μικρο ρολλ οφφ ψηλα εχουν που λογω λαμπας γινεται μεγαλυτερο. στο υπολοιπο φασμα ειναι πεντακαθαρα, αναλυτικοτατα οσο σχεδον και τα atc και με την αερινη αισθηση του πανελ.Δεν παραγλυκαίνει; Ήδη τα Purity στρογγυλεύουν αρκετά.
ναι μου λειπει. χωρος!!! πηρα ηχεια βασης που παιζουν και κοντα σε τοιχο.Σου λείπει κάποιο στοιχείο από τα Purity από τότε που τα έδωσες;
Εγώ τα κρατάω μόνο για το ράδιο χάρη στην ατμοσφαιρικότητά τους, αλλιώς προτιμώ τα ATC SCM40 για σοβαρές ακροάσεις και Klipsch για την αμεσότητα και την αληθοφάνεια της κόρνας.