New York για μία-δύο ημέρες

Reaction score
248
Στην άκρη του δρόμου παρκάρουν όλοι στις ταινίες. Μερικοί πάνε και σε κάτι στενάκια με κάδους σκουπιδιών αλλά δεν θα το συνιστούσα γιατί άλλους τους κλέβουν και άλλους τους βιάζουν εκεί, στα ανήλιαγα στενά.
Δεν υπάρχουν στενάκια που σε βιάζει και σε κλέβει κανείς, δεν είναι Detroit -murder capital of the world- .

Βασικά ΔΕΝ παρκάρεις αυτοκίνητο. Στην άκρη του δρόμου the meter is running, και σε Parking παίζεις από 20-30$ την ώρα. Το καλύτερο αυτοκίνητο για την ΝΥ είναι καθόλου αυτοκίνητο. Σε καμία φάση που βαριέσαι να πάρεις το subway χτυπάς ένα Uber και πάπαλα. Όπως λέμε και στο Αμέρικα, it's a no brainer :)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Να πάρεις μια mobile data SIM & τηλέφωνο από εκεί. Γύρω στ 50$ έχει με 5GB Data Plan, Αμφιβάλω εάν θα βρεις μικρότερο.

Σε αντίθεση με τους προλαλήσαντες, επειδή γύρισα χθές το απόγευμα , αλλά επειδή είμαι Ελληνοαμερικάνος και έχω ζήσει πολλά χρόνια ΝΥ, σε 2 ημέρες , ΜΗΝ πας:

• Times Square - ελεινός τουριστικός προορισμός, πραγματικά αίσχος
  • Μουσεία - εξαιρετικό περιεχόμενο μεν, θα μπορούσαν να είναι οπουδήποτε δε, παλμό της πόλης δεν θα καταλάβεις
  • Βόλτες με ελικόπτερα κλπ, ετοιμάσου για ένα 500$, γιατί οι τιμές που βλέπεις τύπου 99$ είναι απλά ψαρωτικές.
  • Statue of libery - Θα χάσεις μια ημέρα για 5 φωτογραφίες, Ellis Island εάν δεν έχεις συγγενή που πέρασε από εκεί μπορείς να ταυτιστείς ιδιαίτερα

ΠΗΓΑΙΝΕ:

• West village: Πάρε την Bleeker, βρες το Joe's Pizza, μπες φαε 2 slices και βόλταρε το Village. Οταν βαρεθείς να περπατάς μπες στο Pasticceria Rocco και πάρε ένα κομμάτι NY Cheese cake. Προσπέρασε όλα τα υπόλοιπα, όπως και τον καφέ εκτός του απλού "coffee" που είναι πάντα απλός καλός φίλτρου
  • Chelsea Market: Μπες μέσα, όπου και να φας είναι TOP, σου προτείνω να τσιμπήσεις έναν αστακό στο όρθιο στο Lobster Place . Όσο περιφέρεσαι στην περιοχή βρες μια είσοδο και ανέβα και στο High Line Park
  • Για περίπατο, κατέβα στο Financial District , World Trace Center, δες το memorial και για εμένα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ είναι το 9/11 tribute museum. Θα φύγεις με κόμπο -τουλάχιστον- στον λαιμό. Μετά με τα πόδια βόλτα στο Battery Park
  • Ένα βράδυ, ανέβα στο "Top of the Rock" observatory στο rockefeller plaza για να δεις το βραδυνό skyline της πόλης. έχει την καλύτερη θέα προς το empire state building και μπορείς να βγάλες και σοβαρές φωτογραφίες
  • Μια βόλτα απέναντι με τα πόδια brooklyn bridge και μόλις φτάσεις στο brooklyn , έναν καφέ στο Dumbo και πίσω.

Φίλος σου το MTA card στο Subway & το google MAPS.

Trust me για αυτά που σου λέω, ΔΕΝ θα χάσεις.

Financial District , World Trace Center, δες το memorial...............θελω να ξαναπαω τωρα...οπως ειμαι με βερμουδικο...και παντοφλα πισινας........μας καταστρεψες βραδυατικα.......

Reaction score
1.988
Το μόνο που έχω φιξάρει μέχρι στιγμής είναι εισιτήρια για το Nicks vs Bucks στο Madison Square Garden.....

Με βάση τα όσο μου προτείνεται εδώ, μου φαίνεται ότι θα εξαντλήσω όλη την εκδρομή μου στην ΝΥ....Θα πιστολιάσω την Βοστόνη....:D:D:p

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef