NEXT (2007)

Reaction score
58
NEXT (2007)

O μάγος και σόουμαν του Las Vegas Κρίς Tζόνσον έχει ένα μυστικό που τον στοιχειώνει, μπορεί να δει μερικά λεπτά στο μέλλον.

http://www.nextmovie.com/

Διάρκεια: 90'
Σκηνοθεσία: Λι Τομαχορι
Σενάριο: Γκαρι Γκόλντμαν
Ηθοποιοί: Τζουλιαν Μουρ, Νίκολας Κειτζ, Τζέσικα Μπίελ

Ο Κρίς Tζόνσον (Νίκολας Κέιτζ ) είναι ένας ταχυδακτυλουργός που ζει στο Λας Βέγκας. Από μικρό παιδί κρατάει ένα μυστικό: έχει το μοναδικό χάρισμα να "βλέπει" τι θα συμβεί τα επόμενα 2 λεπτά.

Γνωρίζοντας το μεγάλο επιστημονικό και κυβερνητικό ενδιαφέρον για μια τέτοια ξεχωριστή ικανότητα αλλάζει το όνομα του και ζει μία φυσιολογική ζωή. Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που μια τρομοκρατική οργάνωση απειλεί να πυροδοτήσει μια πυρηνική συσκευή στο Λος Άντζελες.

Τότε η κυβερνητική πράκτορας του FBI Κάλι Φέρις (Τζούλιαν Μούρ) γνωρίζοντας την ικανότητα του Κρις θα πρέπει να τον αιχμαλωτίσει και στην συνέχεια να τον πείσει να χρησιμοποιήσει το χάρισμα του για να αποτρέψει την καταστροφή.

Reaction score
58
Εχει καλο σεναριο αλλα δεν το εκμεταλευτηκαν καλα !

περιμενα περισσοτερα !

εχει μερικες καλες σκηνες αλλα γενικα μου φανηκε λιγη σαν ταινια

Reaction score
6
Απάντηση: NEXT (2007)

Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ.
Γρήγορο και έξυπνο το παιχνίδι με το διλεπτο.
Υπήρχαν καποια σημεία που θα ηταν καλύτερα να λείπουν ( πχ η Τζουλιαν Μουρ που έμοιαζε με αναγκαίο κακό).
Αν και ο Gage πλεον με εχει κατακουράσει με το στυλ παιξίματος του και τα εφε της ταινιας έμοιαζαν πολύ ψεύτικα το 8/10 το δινω άνετα .

Reaction score
62
Εχει καλο σεναριο αλλα δεν το εκμεταλευτηκαν καλα !

περιμενα περισσοτερα !

εχει μερικες καλες σκηνες αλλα γενικα μου φανηκε λιγη σαν ταινια
Έχει και την Τζούλιαν Μούρ...ενα καλό λόγο να μη δώ την ταινία...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.961
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid