Night At The Museum (2006)

Reaction score
58
Μια Νύχτα στο Μουσείο - Night at the Museum (2006)

http://www.nightatthemuseum.com/

νέα κωμωδία φαντασίας του σκηνοθέτη των επιτυχιών "Ο Ροζ Πάνθηρας" και "Μια Ντουζίνα Μπελάδες" Σον Λέβι, με τον Μπεν Στίλερ ("Ο Γαμπρός της Συμφοράς", "Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη") σε ακόμα έναν ξεκαρδιστικό ρόλο.

Ο καλόκαρδος και ονειροπόλος Λάρι, αν και μονίμως άτυχος, πιστεύει ότι προορίζεται για κάτι μεγάλο στη ζωή του. Όταν θα δεχτεί πρόταση να εργαστεί ως νυχτοφύλακας σε μουσείο Φυσικής Ιστορίας, δεν φαντάζεται τι τον περιμένει. Κάποια νύχτα κάτι παράξενο θα συμβεί κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του: τα εκθέματα του μουσείου ζωντανεύουν ως δια μαγείας.

Δεινόσαυροι, Μάγιας, Ρωμαίοι μονομάχοι, καουμπόις, άνθρωποι του Νεάντερταλ αλλά και ο Πρόεδρος Ρούσβελτ αρχίζουν να περιφέρονται στους διαδρόμους, προκαλώντας το απόλυτο χάος! Ήρθε η στιγμή ο Λάρι να ζήσει μια μοναδική εμπειρία, προσπαθώντας ταυτόχρονα να σώσει το μουσείο, όταν η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Κυκλοφορει 7/5/2007 απο την ODEON

Reaction score
2
Οι φιλότιμες προσπάθειες των Στίλερ, Γουίλιαμς και τα καλά εφέ δεν αρκούν για να αντισταθμίσουν το εντελώς παιδικό σενάριο της ταινίας.

Reaction score
0
Eμενα μου αρεσε..οπως ειπε ο Μαριος περνα ευχαριστα η ωρα.

Reaction score
16.310
Οι φιλότιμες προσπάθειες των Στίλερ, Γουίλιαμς και τα καλά εφέ δεν αρκούν για να αντισταθμίσουν το εντελώς παιδικό σενάριο της ταινίας.

Θα συμφωνησω μαζι σου.Περιμενα να με αιχμαλωτισει η ταινια.Λανθασμενες προσδοκιες.....:sad:

Reaction score
127
Καλησπέρα, ξεκίνησα για να το δω χθές.......άντεξα 34΄λεπτά πριν το κλείσω.!!! Κατά τη γνώμη μου απο τις μεγάλες πατάτες της χρονιάς.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.948
Ήταν πολύ πιο παιδικό απ' ότι το περίμενα και με χάλασε.
Τελικά ότι έργο έχω δει τελευταία και είναι κατάλληλο για όλους (και δεν εννοώ λόγω έλλειψης XXX :happy_9:) δε μου άρεσε.

Reaction score
6
Απάντηση: Μια Νύχτα στο Μουσείο - Night at the Museum (2006)

Και εγώ ειχα μεγαλύτερες προσδοκίες .
Δεν διασκέδασα, δεν γέλασα, δεν εντυπωσιάστηκα από τα εφφε.
Ότι δηλαδή διαφήμιζε ως ατου της δεν το πέτυχε.

4/10

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.961
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid