Night Music

Reaction score
4.197
Και επειδή,όπου και να έψαξα δεν το βρήκα να το ανεβάσω...

Autumnmatic Play - Mecano

...αν αυτό θα ενδιέφερε κάποιον τελικά.

Reaction score
368
...μέσα στα 10 αγαπημένα μου!!! Για να είμαι ειλικρινής, με κάνει νιώθω απίστευτα ελεύθερη (κάτι το άπαιχτο βίντεο κλιπ, κάτι η φωνή της...) και ειδικά από το 2.15 και μετά... αισθάνομαι ότι μπορώ πια γίνω χίλια κομμάτια με την ησυχία μου... και μ'αρέσει....

Reaction score
368
Και επειδή,όπου και να έψαξα δεν το βρήκα να το ανεβάσω...

Autumnmatic Play - Mecano

...αν αυτό θα ενδιέφερε κάποιον τελικά.
...επειδή τα καλά πράγματα δε πρέπει να μένουν απ'έξω κι επειδή έχεις δίκιο, δεν υπάρχει κάπου (τουλάχιστον στο youtube που έψαξα), έφτιαξα ένα βίντεο με το κομμάτι και το ανέβασα στο youtube από τον λογαριασμό μου... πραγματικά άξιζε η επισήμανση αυτής της παράλειψης...

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
...επειδή τα καλά πράγματα δε πρέπει να μένουν απ'έξω κι επειδή έχεις δίκιο, δεν υπάρχει κάπου (τουλάχιστον στο youtube που έψαξα), έφτιαξα ένα βίντεο με το κομμάτι και το ανέβασα στο youtube από τον λογαριασμό μου... πραγματικά άξιζε η επισήμανση αυτής της παράλειψης...
Μπράβο Αφροδίτη. Μην σε ανακαλύψουν όμως και το πουν στον Νταιζενμπλουμ την έβαψες! :roflmao: Κωλορατσα οι Ολλανδοί.

Reaction score
368
Μπράβο Αφροδίτη. Μην σε ανακαλύψουν όμως και το πουν στον Νταιζενμπλουμ την έβαψες! :roflmao: Κωλορατσα οι Ολλανδοί.
...άμα με ανακαλύψουν, θα βάλω εσένα μπροστά για προστασία που δε μασάς!!! :D

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.291
Members
38.538
Νεότερο μέλος