Night Music

Reaction score
368
Κότα λυράτη? :lolsign:
χαχαχαχαχαχα!!!!...αααα... εγώ δε ξέρω τίποτα!!! Αν και σκέφτομαι ότι η μόνη περίπτωση να πάει μπροστά από όλους μας είναι να του κρεμάσεις κανα βινύλιο μπροστά του (ξέρεις με το ψαροκάλαμο, στη θέση του καρότου) και να είναι και καμιά σπάνια έκδοση... :lol:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
χαχαχαχαχαχα!!!!...αααα... εγώ δε ξέρω τίποτα!!! Αν και σκέφτομαι ότι η μόνη περίπτωση να πάει μπροστά από όλους μας είναι να του κρεμάσεις κανα βινύλιο μπροστά του (ξέρεις με το ψαροκάλαμο, στη θέση του καρότου) και να είναι και καμιά σπάνια έκδοση... :lol:
Εύκολο, το εχω καταλάβει τι αρρωςτακι ειναι, σαν χαζό κοίταγε καλε την συλλογή. Θα του βάλω κανα ιταλικό original για δόλωμα που τ'αρεσουν, και τα βάζει ακομα και με εξωγήινους, τι να κλ@σει ο Νταιζενμπλουμ. :lol:

Reaction score
368
Εγκω μετα απο ατο το διασυρμο,τα γυρισω στη πατριντα του Αλμπανια.
εγώ προσπάθησα με νύχια και με δόντια όπως φαίνεται άλλωστε ξεκάθαρα από τα μηνύματά μου, να μη διασυρθείς... ο cosmarpan φταίει για όλα...:dance2:

Reaction score
6.582
εγώ προσπάθησα με νύχια και με δόντια όπως φαίνεται άλλωστε ξεκάθαρα από τα μηνύματά μου, να μη διασυρθείς... ο cosmarpan φταίει για όλα...:dance2:
Καλα ο cosmarpan ειναι "καμενος"...αλλα και εσυ Βρουτα?

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Κι ΕΣΥ μάκρυνε κι αλλο τα νύχια και τα δόντια σου :lolsign::roflmao::lol::D προφανώς δεν έφταναν για να πείσουν τον cosmarpan

Reaction score
368
Κι ΕΣΥ μάκρυνε κι αλλο τα νύχια και τα δόντια σου :lolsign::roflmao::lol::D προφανώς δεν έφταναν για να πείσουν τον cosmarpan
...τα νύχια και τα δόντια μακραίνουν... τα μαλλιά κομματάκι δύσκολο... δε πάει άλλο...:dance2:

Reaction score
6.582

Mια αγαπημενη μου σαξοφωνια για την Αfrodite.

JOHN COLTRANE - STRAIGHT STREET (1957)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
...τα νύχια και τα δόντια μακραίνουν... τα μαλλιά κομματάκι δύσκολο... δε πάει άλλο...:dance2:
Δεν τα χρησιμοποίησες για να με πείσεις όμως, τι φταίω εγω? και σταματήστε μ´αυτο το emoticon γιατί σας βλέπω να πετάτε και οι 2 σε λιγο.:lolsign: Κι ΕΣΥ ΜΙΧΑ επιτέλους άλλαξε το avatar σου, θα σου έλεγα με το μοιάζει ετςι που το βλέπω, είμαι και πρεσβυωπίας, αλλα θα με επεξεργαστεί ο Αρβανιτακης. Μωρε θα κοιμάται τωρα αντε να το πω, με Πίτσες Μπλε :lolsign::D:lol:

Reaction score
368
Δεν τα χρησιμοποίησες για να με πείσεις όμως, τι φταίω εγω? και σταματήστε μ´αυτο το emoticon γιατί σας βλέπω να πετάτε και οι 2 σε λιγο.:lolsign: Κι ΕΣΥ ΜΙΧΑ επιτέλους άλλαξε το avatar σου, θα σου έλεγα με το μοιάζει ετςι που το βλέπω, είμαι και πρεσβυωπίας, αλλα θα με επεξεργαστεί ο Αρβανιτακης. Μωρε θα κοιμάται τωρα αντε να το πω, με Πίτσες Μπλε :lolsign::D:lol:
...αν αλλάξει αβαταρ και βάλει την κανονική φωτογραφία του, θα γίνει κοσμοσυρροή από θηλυκές παρουσίες και δε θα ήθελε να χαλάσει την ταυτότητα του φόρουμ... για σας το κάνει βρε! για να μη νιώθετε μειονεκτικά! δεν έχεις καταλάβει πως είναι ανώτερος άνθρωπος; :roflmao:

Reaction score
6.582
Κι ΕΣΥ ΜΙΧΑ επιτέλους άλλαξε το avatar σου,
Nαι το avatar σε πειραξε τωρα cosmarpan?
Οταν ερχεσαι Χανια καλα ειναι ε? Τωρα μας ξυνησαν τα Χανια?
Της ηλικιας ειναι cosmarpan, δεν ειναι τιποτα.
Και εγω στα 27 μου ειχα τετοια ψυχολογικα προβληματα σα τα δικα σου.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
...αν αλλάξει αβαταρ και βάλει την κανονική φωτογραφία του, θα γίνει κοσμοσυρροή από θηλυκές παρουσίες και δε θα ήθελε να χαλάσει την ταυτότητα του φόρουμ... για σας το κάνει βρε! για να μη νιώθετε μειονεκτικά! δεν έχεις καταλάβει πως είναι ανώτερος άνθρωπος; :roflmao:
Οτι πεις Αφροδίτη, κατι θα ξέρεις. Αντε μ'επεισες, τι να κανω θα υπομεινω να βλέπω για καιρο ακομα την Πίτσα Μπλε του avatar του ΜΙΧΑ. :rolleyes:

Reaction score
368
Οτι πεις Αφροδίτη, κατι θα ξέρεις. Αντε μ'επεισες, τι να κανω θα υπομεινω να βλέπω για καιρο ακομα την Πίτσα Μπλε του avatar του ΜΙΧΑ. :rolleyes:
...ότι θα άκουγα τον ΦΑΡΟ ΛΕΜΕ!! να τον αποκαλούν πίτσα μπλε.... ε αυτό δε το περίμενα... Α! και τελικά εύκολα πείθεσαι που κάνεις και τον δύσκολο!:dance:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Nαι το avatar σε πειραξε τωρα cosmarpan?
Οταν ερχεσαι Χανια καλα ειναι ε? Τωρα μας ξυνησαν τα Χανια?
Της ηλικιας ειναι cosmarpan, δεν ειναι τιποτα.
Και εγω στα 27 μου ειχα τετοια ψυχολογικα προβληματα σα τα δικα σου.
Με τις μ@λ@κιες και τα ψέματα τσιμπάς και κανα λαικ που και που. Μωρε οταν έρθω θα στα αλλάξω ολα και avatar και δεν θα πάρεις και χαμπάρι. :lolsign:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.287
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale