cosmarpan
Underground
- Reaction score
- 7.488
Κι εγω με την σειρά μου θα βάλω μπροστα τον ΜΙΧΑ...άμα με ανακαλύψουν, θα βάλω εσένα μπροστά για προστασία που δε μασάς!!!![]()

Κι εγω με την σειρά μου θα βάλω μπροστα τον ΜΙΧΑ...άμα με ανακαλύψουν, θα βάλω εσένα μπροστά για προστασία που δε μασάς!!!![]()
...τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας!!!Κι εγω με την σειρά μου θα βάλω μπροστα τον ΜΙΧΑ![]()
Κότα λυράτη?
...τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας!!!
χαχαχαχαχαχα!!!!...αααα... εγώ δε ξέρω τίποτα!!! Αν και σκέφτομαι ότι η μόνη περίπτωση να πάει μπροστά από όλους μας είναι να του κρεμάσεις κανα βινύλιο μπροστά του (ξέρεις με το ψαροκάλαμο, στη θέση του καρότου) και να είναι και καμιά σπάνια έκδοση...Κότα λυράτη?![]()
Εύκολο, το εχω καταλάβει τι αρρωςτακι ειναι, σαν χαζό κοίταγε καλε την συλλογή. Θα του βάλω κανα ιταλικό original για δόλωμα που τ'αρεσουν, και τα βάζει ακομα και με εξωγήινους, τι να κλ@σει ο Νταιζενμπλουμ.χαχαχαχαχαχα!!!!...αααα... εγώ δε ξέρω τίποτα!!! Αν και σκέφτομαι ότι η μόνη περίπτωση να πάει μπροστά από όλους μας είναι να του κρεμάσεις κανα βινύλιο μπροστά του (ξέρεις με το ψαροκάλαμο, στη θέση του καρότου) και να είναι και καμιά σπάνια έκδοση...![]()
...τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας!!!
Εγκω μετα απο ατο το διασυρμο,τα γυρισω στη πατριντα του Αλμπανια.Κότα λυράτη?![]()
εγώ προσπάθησα με νύχια και με δόντια όπως φαίνεται άλλωστε ξεκάθαρα από τα μηνύματά μου, να μη διασυρθείς... ο cosmarpan φταίει για όλα...Εγκω μετα απο ατο το διασυρμο,τα γυρισω στη πατριντα του Αλμπανια.
ΕΣΥ γυρνά πατρίδα λοιπόνΕγκω μετα απο ατο το διασυρμο,τα γυρισω στη πατριντα του Αλμπανια.![]()
Καλα ο cosmarpan ειναι "καμενος"...αλλα και εσυ Βρουτα?εγώ προσπάθησα με νύχια και με δόντια όπως φαίνεται άλλωστε ξεκάθαρα από τα μηνύματά μου, να μη διασυρθείς... ο cosmarpan φταίει για όλα...![]()
Κι ΕΣΥ μάκρυνε κι αλλο τα νύχια και τα δόντια σουεγώ προσπάθησα με νύχια και με δόντια όπως φαίνεται άλλωστε ξεκάθαρα από τα μηνύματά μου, να μη διασυρθείς... ο cosmarpan φταίει για όλα...![]()
ΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! του την είπες ή μου φαίνεται?ΕΣΥ γυρνά πατρίδα λοιπόν![]()
ΌχιΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! του την είπες ή μου φαίνεται?καλά δε σέβεσαι καθόλους τους μεγαλύτερους σε ηλικία???
...τα νύχια και τα δόντια μακραίνουν... τα μαλλιά κομματάκι δύσκολο... δε πάει άλλο...Κι ΕΣΥ μάκρυνε κι αλλο τα νύχια και τα δόντια σουπροφανώς δεν έφταναν για να πείσουν τον cosmarpan
εγώ προσπάθησα με νύχια και με δόντια όπως φαίνεται άλλωστε ξεκάθαρα από τα μηνύματά μου, να μη διασυρθείς... ο cosmarpan φταίει για όλα...![]()
Δεν τα χρησιμοποίησες για να με πείσεις όμως, τι φταίω εγω? και σταματήστε μ´αυτο το emoticon γιατί σας βλέπω να πετάτε και οι 2 σε λιγο....τα νύχια και τα δόντια μακραίνουν... τα μαλλιά κομματάκι δύσκολο... δε πάει άλλο...![]()
...αν αλλάξει αβαταρ και βάλει την κανονική φωτογραφία του, θα γίνει κοσμοσυρροή από θηλυκές παρουσίες και δε θα ήθελε να χαλάσει την ταυτότητα του φόρουμ... για σας το κάνει βρε! για να μη νιώθετε μειονεκτικά! δεν έχεις καταλάβει πως είναι ανώτερος άνθρωπος;Δεν τα χρησιμοποίησες για να με πείσεις όμως, τι φταίω εγω? και σταματήστε μ´αυτο το emoticon γιατί σας βλέπω να πετάτε και οι 2 σε λιγο.Κι ΕΣΥ ΜΙΧΑ επιτέλους άλλαξε το avatar σου, θα σου έλεγα με το μοιάζει ετςι που το βλέπω, είμαι και πρεσβυωπίας, αλλα θα με επεξεργαστεί ο Αρβανιτακης. Μωρε θα κοιμάται τωρα αντε να το πω, με Πίτσες Μπλε
![]()
Nαι το avatar σε πειραξε τωρα cosmarpan?Κι ΕΣΥ ΜΙΧΑ επιτέλους άλλαξε το avatar σου,
Οτι πεις Αφροδίτη, κατι θα ξέρεις. Αντε μ'επεισες, τι να κανω θα υπομεινω να βλέπω για καιρο ακομα την Πίτσα Μπλε του avatar του ΜΙΧΑ....αν αλλάξει αβαταρ και βάλει την κανονική φωτογραφία του, θα γίνει κοσμοσυρροή από θηλυκές παρουσίες και δε θα ήθελε να χαλάσει την ταυτότητα του φόρουμ... για σας το κάνει βρε! για να μη νιώθετε μειονεκτικά! δεν έχεις καταλάβει πως είναι ανώτερος άνθρωπος;![]()
...ότι θα άκουγα τον ΦΑΡΟ ΛΕΜΕ!! να τον αποκαλούν πίτσα μπλε.... ε αυτό δε το περίμενα... Α! και τελικά εύκολα πείθεσαι που κάνεις και τον δύσκολο!Οτι πεις Αφροδίτη, κατι θα ξέρεις. Αντε μ'επεισες, τι να κανω θα υπομεινω να βλέπω για καιρο ακομα την Πίτσα Μπλε του avatar του ΜΙΧΑ.![]()
Με τις μ@λ@κιες και τα ψέματα τσιμπάς και κανα λαικ που και που. Μωρε οταν έρθω θα στα αλλάξω ολα και avatar και δεν θα πάρεις και χαμπάρι.Nαι το avatar σε πειραξε τωρα cosmarpan?
Οταν ερχεσαι Χανια καλα ειναι ε? Τωρα μας ξυνησαν τα Χανια?
Της ηλικιας ειναι cosmarpan, δεν ειναι τιποτα.
Και εγω στα 27 μου ειχα τετοια ψυχολογικα προβληματα σα τα δικα σου.