NOVA σε όλο το σπίτι....

Reaction score
0
Εχω Τη ΝOVA σε αποκωδικοποιητή Humax 5400 στο σαλόνι, συνδεδεμένο στην Panasonic ΤΗ42PX70E. Ηθελα να ρωτήσω πως είναι δυνατόν - αν είναι - να βλέπω NOVA και στις υπόλοιπες τηλεοράσεις στο σπίτι; Δεν θέλω να τραβήξω καλώδια και τέτοια πράγματα, απλώς αν υπάρχει κάποιος "ασύρματος" τρόπος να βλέπω τη NOVA....

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: NOVA σε όλο το σπίτι....

οταν λες να βλέπω Nova , εννοείς να βλέπουν όλοι το ίδιο κανάλι ή να μπορεί να επιλέγει ο καθένας το δικό του?

Reaction score
4
Εχει γνωστος μου εναν πομπο/δεκτη που του κοστισε γυρω στα 150 ευρω και βλεπει κανονικα μονο που δεν μπορει να αλλαξει καναλια επειδη δεν πιανει καλα.
Βεβαια το σπιτι του ειναι τεραστιο οποτε σε πιο συμμαζεμενα πραγματα μπορει να μην υπαρχει κανενα προβλημα.
Ψαχτο λιγο στα ειδικα μαγαζια και σιγουρα θα βρεις.

Reaction score
1

Αν θέλεις να βλέπεις το ίδιο κανάλι σε όλες τις τηλεοράσεις,είσαι τυχερός.
Από αύριο στα Lidl:
http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20071203.p.setasirmatosanametadotis

Για να βλέπεις διαφορετικά προγράμματα στην κάθε μία από αυτές,χρειάζεσαι περισσότερα πράγματα.
Δηλαδή,ανάλογα με το πόσες τηλεοράσεις έχεις,θέλεις και τον ίδιο αριθμό από δορυφορικούς δέκτες,καθένας από τους οποίους θα πρέπει να λαμβάνει και σήμα από το πιάτο.
Η αποκοδικοποίηση του σήματος της NOVA γίνεται με ένα card spliter,ενσύρματο ή ασύρματο.

Reaction score
1.842
Re: Απάντηση: NOVA σε όλο το σπίτι....

Αν θέλεις να βλέπεις το ίδιο κανάλι σε όλες τις τηλεοράσεις,είσαι τυχερός.
Από αύριο στα Lidl:
http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20071203.p.setasirmatosanametadotis
Το έχω αγοράσει πέρισυ, το έχω όμως δοκιμάσει μόνο με ήχο, όπου είναι άψογο. Δε λέμε βέβαια για ικανότητες Hi-Fi, αυτό έλειπε. Δεν υπάρχουν όμως καθόλου φυσήματα, αν και η περιοχή μου έχει ραδιοφωνικό, και όχι μόνο, παράσιτο να φαν' κι' οι κότες.
Θέλει οπτική επαφή ανάμεσα στα "κάτοπτρα"!

Reaction score
1

Φυσικά και ΔΕΝ θελει οπτική επαφή.Τότε θα ήταν με υπέρυθρες και όχι ασύρματο.
Εγώ το έχω σε διαφορετικό δωμάτιο που μεταξύ τους παρεμβάλλονται δύο τοίχοι.

Reaction score
0
Και πως ακριβώς λειτουργεί αυτός ο αναμεταδότης; Βάζω έναν στο σαλόνι όπου είναι ο δέκτης και άλλον έναν στα δωμάτια που θέλω;

Reaction score
0

Σε απόσταση 10 μέτρων η εικόνα είναι για κλάμματα , γεμάτη χιόνια ... Θα πρέπει να είναι πολύ ποιοτική λύση για να πιάσει , κάτι σαν της Philips , ζητάει τα 2πλάσια για 1 προς 1 , ενώ ζητάει τα τριπλάσια για 1προς4 + 50 ευρώ κάθε extra ( το πακέτο είναι 1 προς 1 )

Reaction score
0
Με αυτό το ασύρματο μπορώ πχ να βλέπω εγώ αναλογική τηλεόραση και στην μέσα τηλεόραση να παίζει το κανάλι που έχει ο δορυφόρος (εφόσον ο δέκτης είναι ανοιχτός στο Filmnet 1 ας πούμε), ή η μέσα τηλεόραση θα βλέπει δορυφόρο μόνο όταν βλέπω κι εγώ;

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Σιγουρη ποιοτικα λυση ειναι η καλωδιαση με καλωδιο utp απο τον δεκτη με την καρτα προς ολους τους υπολοιπους και στην συνεχεια η εγκατασταση splitter στον κεντρικο δεκτη και ειδικων καρτων στους αλλους δεκτες.
Παντως δεν ξερω ποσα ευρω υπολογιζεις αλλα δεν ειναι και παμφθηνο.

Reaction score
0

Greenfan , εφόσον είναι ανοιχτός ο δέκτης σε κάποιο κανάλι , αυτό θα βλέπεις στην άλλη τηλεόραση ...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: NOVA σε όλο το σπίτι....

Greenfan , εφόσον είναι ανοιχτός ο δέκτης σε κάποιο κανάλι , αυτό θα βλέπεις στην άλλη τηλεόραση ...
ακόμη κι αν στην κεντρική τηλεόραση που έχω το δέκτη, βλέπω ένα αναλογικό κανάλι; Δηλαδή ο δέκτης θα είναι ανοικτός στο 18, που είναι το Filmnet, εγώ όμως έχω γυρίσει την κεντρική τηλεόραση στο TV και βλέπω το Mega....

Reaction score
0

ναι , η σύνδεση του scart δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση ...

Reaction score
0
εκτος αν συνδεσης το scart του αναμεταδοτη με τον δεκτη οποτε θα στελνει το σημα του δέκτη κ όχι της τηλεορασης.οποτε στη tv θα βλεπεις px megα αλλα αυτο θα στελνει το καναλι που παιζει ο δέκτης

Reaction score
1

Σε απόσταση 10 μέτρων η εικόνα είναι για κλάμματα , γεμάτη χιόνια ... Θα πρέπει να είναι πολύ ποιοτική λύση για να πιάσει , κάτι σαν της Philips , ζητάει τα 2πλάσια για 1 προς 1 , ενώ ζητάει τα τριπλάσια για 1προς4 + 50 ευρώ κάθε extra ( το πακέτο είναι 1 προς 1 )

Tην επόμενη φορά που θα γράψεις κάτι ,τουλάχιστο κάνε πρώτα μια δοκιμή με τον συγκεκριμένο πομπό/δέκτη.
Εγώ έχω τοποθετημένο τον πομπό στο σαλόνι και τον δέκτη στην κρεβατοκάμαρα.Μεταξύ τους υπάρχει μια απόσταση 15 μέτρων και 3 τοίχοι και το σήμα τόσο του ήχου όσο και της εικόνας,είναι άψογο.
Εχθές μάλιστα αγόρασα άλλους δύο από το Lidl,έναν για τον γείτονα στον 3ο όροφο και έναν γι΄αυτόν του 1ου.
Τους τοποθέτησα εγώ και σε αυτούς το σήμα είναι άψογο.
Μάλιστα είναι τόσο ισχυρό το σήμα τους,όπου όταν έβαλα την ίδια συχνότητα με τον δικό μου πομπό που βρίσκεται στον 2ο όροφο,έβλεπαν πεντακάθαρα.

Reaction score
0

Tην επόμενη φορά που θα γράψεις κάτι ,τουλάχιστο κάνε πρώτα μια δοκιμή με τον συγκεκριμένο πομπό/δέκτη.
Εγώ έχω τοποθετημένο τον πομπό στο σαλόνι και τον δέκτη στην κρεβατοκάμαρα.Μεταξύ τους υπάρχει μια απόσταση 15 μέτρων και 3 τοίχοι και το σήμα τόσο του ήχου όσο και της εικόνας,είναι άψογο.
Εχθές μάλιστα αγόρασα άλλους δύο από το Lidl,έναν για τον γείτονα στον 3ο όροφο και έναν γι΄αυτόν του 1ου.
Τους τοποθέτησα εγώ και σε αυτούς το σήμα είναι άψογο.
Μάλιστα είναι τόσο ισχυρό το σήμα τους,όπου όταν έβαλα την ίδια συχνότητα με τον δικό μου πομπό που βρίσκεται στον 2ο όροφο,έβλεπαν πεντακάθαρα.
Εχω δοκιμάσει άλλη συνταγή , των 40 ευρώ ... πλήρης απογοήτευση ...

Μου κάνει εντύπωση που έχει τόσο καλό σήμα ... Ποτέ δεν αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο , απλά είμαι οπαδός του "οτι δίνεις παίρνεις"

Βεβαίως υπάρχουν εξαιρέσεις , αλλά είναι σπάνιες ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106