Nova vs Ote!

Reaction score
1.457
Απάντηση: Nova vs Ote!

Μολις ξεκίνησε το Village Cinema HD!
1η ταινία The spy next door,θα μπορούσαν να είχαν βάλει κάτι καλύτερο γι'αρχή.

Reaction score
1.457

Πήρα το μεσημέρι τη Νόβα να ζητήσω διακοπή για το τέλος του μήνα.Με ρωτάει η κοπέλα για ποιο λόγο διακόπτω και της λέω ακριβή συνδρομή.Μου λέει περιμένετε να δω αν υπάρχει κάποια προσφορά.ok λέω εγώ.Για 1 χρόνο δωρεάν τα hd κανάλια σε όποιο πακέτο θέλετε.5 ευρώ λιγότερο δηλαδή.Της λέω ότι δεν μ'ενδιαφέρει και το συζητάω μόνο αν έχουν να μου κάνουν κάποια καλή προσφορά για το full pack.Η κοπέλα μου λέει πως δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή για παλιούς συνδρομητές,έτσι προχώρησα σε διακοπή.
Πιστεύω μετά 3-4 μήνες θα με ξαναπάρουν να μου προτείνουν κάτι πολύ καλύτερο.Να δούμε!

Reaction score
39
Είναι δεδομένο ότι θα ξαναπάρουν... Αλλα αν δεν σε πειράζει παρα πολυ που χάνεις τα novasports, δεν βλέπω κανένα λόγο επιστροφής...

Reaction score
1.457

Δε νομίζω κι εγώ να επιστρέψω,αν μου κάνουν βέβαια προσφορά 35 ευρώ full pack με τα HD channels μαζί,θα το σκεφτώ!

Reaction score
4.900
Τώρα έχουν προσφορά στα 29,90 για 12 μήνες το Cinema Pack, δηλαδη όλα πλην των αθλητικών για νέους συνδρομητες.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Reaction score
1.457

Το ξέρω,δεν ισχύει για τους παλιούς όμως και σε ερώτηση μου αν διακόψω και κάνω νέο συμβόλαιο μου είπαν θα είμαι παλιός συνδρομητής που έκανε επανασύνδεση και δεν θα ισχύει αυτή η τιμή (29.90) για μένα!

Reaction score
68

Εδώ και πολύ καιρό για τη nova οι παλιοί συνδρομητές δεν υπάρχουν. Έχει ξεχάσει πως τόσα χρόνια πάνω σε αυτούς έχτισε. Ελπίζω, όταν το αντιληφθούν στην εταιρεία, να μην είναι πλέον αργά...

Reaction score
1.457

Θα τους θυμηθούν και τους παλιούς συνδρομητές,λίγο ακόμη να δυναμώσει το πρόγραμμα ο ΟΤΕ-ΤV και θα φύγει πολύς κόσμος από τη ΝΟΒΑ

Reaction score
1.457

Σύντομα ξεκινάνε στο ΟΤΕ ΤV,δύο νέα κινηματογραφικά κανάλια.Το OTE Cinema 1 HD και το OTE Cinema 2,με 20 πρεμιέρες το μήνα.Ηδη έχουν ξεκινήσει τα διαφημιστικά τρέιλερ στο μπουκέτο του ΟΤΕ ΤV!

Reaction score
1.457

Και το δελτίο τύπου το ΟΤΕ για τα νέα κανάλια,που ξεκινούν 5 Νοεμβρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΤΕ TV

Μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες σε πρώτη προβολή, ταινίες για όλη την οικογένεια και υπερθέαμα σε ποιότητα high definition προσφέρει ο OTE TV με τα νέα κινηματογραφικά κανάλια OTE Cinema 1 HD και OTE Cinema 2, που κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.

Με τα δυο νέα κινηματογραφικά κανάλια, οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερες από 500 ταινίες το χρόνο. Μέσα από συμφωνίες με τα σημαντικότερα στούντιο παραγωγής παγκοσμίως, ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει πλούσιο κινηματογραφικό θέαμα για τους συνδρομητές του, που θα ενισχύεται διαρκώς.

OTE Cinema 1 HD

Το ΟΤΕ Cinema 1 HD προσφέρει κορυφαίες κινηματογραφικές παραγωγές και ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, αλλά και πρόσφατες κινηματογραφικές επιτυχίες, αποκλειστικά σε ποιότητα High Definition[1].

Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν πλέον να απολαμβάνουν blockbusters, πρεμιέρες, τους αγαπημένους τους ηθοποιούς και θέαμα για όλη την οικογένεια, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου.

Κάθε εβδομάδα, το πρόγραμμα του OTE Cinema 1 HD περιλαμβάνει θεματικά αφιερώματα (αστυνομικές ταινίες, ελληνικό σινεμά, μεγάλες πρεμιέρες, οικογενειακές ταινίες κ.α.). Επιπλέον, κάθε μήνα το κανάλι προβάλλει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με back to back μεταδόσεις.

OTE Cinema 2

Το ΟΤΕ Cinema 2 προσφέρει πλούσιο κινηματογραφικό θέαμα για κάθε προτίμηση 24 ώρες το 24ωρο.

Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να παρακολουθήσουν μεγάλες χολιγουντιανές επιτυχίες καθώς επίσης ανεξάρτητες παραγωγές και βραβευμένες ταινίες από την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια κινηματογραφική σκηνή.

Κάθε μέρα, το πρόγραμμα του OTE Cinema 2 περιλαμβάνει διαφορετικές θεματικές ζώνες, καλύπτοντας όλα τα κινηματογραφικά είδη, όπως ταινίες δράσης, σινεφίλ παραγωγές σπουδαίων Ευρωπαίων σκηνοθετών αλλά και βραβευμένες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, αισθηματικές ταινίες και κωμωδίες, ταινίες τρόμου και ταινίες για όλη την οικογένεια.

Τα κανάλια OTE Cinema 1 HD και OTE Cinema 2 εντάσσονται στο πακέτο Full Pack του OTE TV (Μέσω Conn-x & Μέσω Δορυφόρου), που διατίθεται με μόλις 19,90 ευρώ/μήνα για συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας ΟΤΕ και μόνο 24,88 ευρώ/μήνα για μη πελάτες ΟΤΕ.

Εμπλουτίζοντας το πρόγραμμά του με νέα κανάλια και περιεχόμενο, ο ΟΤΕ TV τηρεί τη δέσμευσή του να κάνει ακόμη πιο συναρπαστική την ψυχαγωγία των συνδρομητών του στο σπίτι.

[1] Στον ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x, το πρόγραμμα του ΟΤΕ Cinema 1 μεταδίδεται σε κανονική ευκρίνεια (SD)

Reaction score
1.457

Ενώ είχα κάνει τηλεφωνικά διακοπή συνδρομής στη Νοβα,πάνω από 17-18 μέρες πριν και στις 1/11/2012 κόπηκε η πρόσβαση στα κανάλια της και σωστά άλλωστε,μόλις μου έστειλαν sms να επανασυνδεθώ έως 6/11 χωρίς τέλη επανασύνδεσης (!) για να δω τον αγώνα Ολυμπιακού- Μονπελιέ!
Πάνε καλά?

Reaction score
1.457

Πανιωνάρα είμαι και πως να το κρύψωμεν άλλωστε!
Αν δεν υπήρχε ο Πανιώνιος θα ήμουν ΠΑΟΚ.Τη συμπαθώ αυτή την ομάδα,έχουν τσαγανό!:116:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.865

Να σαι καλα Λεωνιδα. Αφου το Ε! ειναι τοσο απαραιτητο, ακου κ κατι extreme: βαλε ΟΤΕ, γυρνα τη nova start pack, και με 45 ευρω (25+20) αν δεν κανω λαθος, ολοι στο σπιτι happy!!! Τι σκεφτηκα Θεε μου!!!

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2
Ωραιο;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.457

Καλό είναι,αλλά φροντισαν στον ote και δεν έχουν ανάγκη!

Reaction score
1.457

Ο δέκτης του ΟΤΕ μας άφησε χρόνους από την περασμένη Δευτέρα!
Ακόμη δεν έχω παραλάβει τον αντικαταστάτη.Σε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα,μου είπαν ότι υπάρχει έλλειψη και θα μου τον στείλουν το συντομότερο,πιθανόν και την άλλη εβδομάδα!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.266

Η συνδρομή θα "γράφει" κανονικά αυτήν την περίοδο;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.374
Members
38.177