On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Reaction score
164
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Η επιλογή αναλογικό έχει να κάνει με composite, ενώ το ψηφιακό έχει να κάνει με svideo.
Με HDMI εννοείς προφανώς. :126:

Αν μπορείς να το διευκρινήσεις, θα σου ήμουν ευγνώμων, για μια ακόμα φορά.

Reaction score
417
Όχι, σου εξήγησα ότι η μετάφραση είναι ηλίθια. ότι και να επιλέξεις hdmi έξοδο θα έχεις.
Το αναλογικό με ψηφιακό (το οποίο δεν είναι) έχει να κάνει με την έξοδο σήματος από το scart. Το αναλογικό σημαίνει composite, ενώ το ψηφιακό πιθανολογώ γιατί δεν θυμάμαι ότι είναι το svideo. πιο λογικό μου κάνει όμως να είναι RGB.
θα πάω σε λίγο στο demo room να το δοκιμάσω. Λογικά αν δηλώσω ψηφιακό τότε η εικόνα θα γίνει μαυρόασπρη αν ότως βγάζει svideo.

Reaction score
417
Λοιπόν.
Βλακείες μου έλεγαν.
Είτε το βάζω αναλογικό είτε ψηφιακό δεν αλλάζει τίποτα στην εικόνα.
Περίμενε να έρθει ο Ιταλός από άδεια που είναι υπεύθυνος να τον ρωτήσω.

Reaction score
164

Μερσουί!
Ρωτάω και δεν δοκιμάζω γιατί πρέπει να αγοράσω έναν αντάπτορα από scart σε svideo ή composite.

Reaction score
0
Hello σε όλους. Μπορούμε να έχουμε κάποιο manual του TV Box??? Γιατί αυτό το δυσέλιδο που ήρθε με το κουτί είναι τζάμπα χαρτί!!!! Εεεεεεεε sothoms?????????

Reaction score
0
Θα έλεγα τώρα τίποτα αλλά......Και πώς θα μπορέσουμε να δούμε εμείς τις δυνατότητές του, έστω αυτές που μας έχει αφήσει ανοιχτή η ΟΝ???? Ρωτάω εγώ τώρα>......ακαδημαϊκά πάντα!!!!!

Reaction score
0

Και για να γνωριστούμε λίγο....

Πακέτο all in one με 27 euro (έρχεται κάτι παραπάνω όμως...)
Το μέγιστο παυ έχω δει σε download είναι από HTTP και ήταν 1,4 Μbps, σε torrent αγγίζω συχνά τα 0,7-0,8 Mbps. Πως σας φαίνονται αυτά??? Και είμαι με pireli και το tv-box.

Μία ερώτηση μόνο, το bandwidth που αναλογεί στο tv-box ανεξάρτητα αν το έχω συνδεδεμένο είναι αποκλειστικά δικό του??? Δλδ, δουλεύει δε δουλεύει το tv-box δεσμεύει αυτά τα 4-5 Mbps????

Γιώργος.

Reaction score
417
Θα έλεγα τώρα τίποτα αλλά......Και πώς θα μπορέσουμε να δούμε εμείς τις δυνατότητές του, έστω αυτές που μας έχει αφήσει ανοιχτή η ΟΝ???? Ρωτάω εγώ τώρα>......ακαδημαϊκά πάντα!!!!!
Το manual βασικά είναι ένα service manual, όπου με τις κατάλληλες εντολές προγραμματισμού έχεις τον πλήρη έλεγχο.
Φαντάζεσαι λοιπόν αν ο κάθε μη γνώστης "παίζει" με αυτές τις εντολές τον πανικό που θα δημιουργηθεί στο support.

Reaction score
417

Και για να γνωριστούμε λίγο....

Πακέτο all in one με 27 euro (έρχεται κάτι παραπάνω όμως...)
Το μέγιστο παυ έχω δει σε download είναι από HTTP και ήταν 1,4 Μbps, σε torrent αγγίζω συχνά τα 0,7-0,8 Mbps. Πως σας φαίνονται αυτά??? Και είμαι με pireli και το tv-box.

Μία ερώτηση μόνο, το bandwidth που αναλογεί στο tv-box ανεξάρτητα αν το έχω συνδεδεμένο είναι αποκλειστικά δικό του??? Δλδ, δουλεύει δε δουλεύει το tv-box δεσμεύει αυτά τα 4-5 Mbps????

Γιώργος.
Αν δεν δουλεύει το STB, τότε όλο το bandwith αφιερώνεται στο internet. Αν το ανοίξεις τότε μπαίνει το bandwith της tv σε προτεραιότητα και μετά για σερφάρισμα.
Τα torrent για μένα δεν αποτελούν εγγυημένη λύση για να ελέγξεις το download.

Reaction score
0

Το manual βασικά είναι ένα service manual, όπου με τις κατάλληλες εντολές προγραμματισμού έχεις τον πλήρη έλεγχο.
Φαντάζεσαι λοιπόν αν ο κάθε μη γνώστης "παίζει" με αυτές τις εντολές τον πανικό που θα δημιουργηθεί στο support.
Και αυτό είναι δικαιολογία για να μην ξέρω ποια συσκευή έχω???Και το σημαντικότερο!! Αν η λογική είναι να μπορεί ο καθένας να συνδέει το πακέτο και να δουλεύει χωρίς να χρειάζετε να γνωρίζει κατι ιδιαίτερο τότε δε καταλαβαίνω γιατί δε μου δίνουν ένα manual ή κάτι άλλο ρε παιδί μου που να μου λέει 2-3 πράγραμμα για την συσκευή που βάζω στο σαλόνι μου...... Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη "λογική" γιατί δε τη βρίσκω λογική!

Τα torrent για μένα δεν αποτελούν εγγυημένη λύση για να ελέγξεις το download.
Δεν είπα ότι είναι ο καλλύτερος τρόπος αξιολόγησης της σύνδεσής μου. Απλά τα ανέφερα σαν ενδεικτικά. Τα στοιχεία μου πως φαίνονται???? Νομίζω ότι είναι σχετικά καλά!

Reaction score
417

Μερσουί!
Ρωτάω και δεν δοκιμάζω γιατί πρέπει να αγοράσω έναν αντάπτορα από scart σε svideo ή composite.
Οριστικό.
Δεν υποστηρίζει έξοδο svideo

Reaction score
417

Και αυτό είναι δικαιολογία για να μην ξέρω ποια συσκευή έχω???Και το σημαντικότερο!! Αν η λογική είναι να μπορεί ο καθένας να συνδέει το πακέτο και να δουλεύει χωρίς να χρειάζετε να γνωρίζει κατι ιδιαίτερο τότε δε καταλαβαίνω γιατί δε μου δίνουν ένα manual ή κάτι άλλο ρε παιδί μου που να μου λέει 2-3 πράγραμμα για την συσκευή που βάζω στο σαλόνι μου...... Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη "λογική" γιατί δε τη βρίσκω λογική!

Δεν είπα ότι είναι ο καλλύτερος τρόπος αξιολόγησης της σύνδεσής μου. Απλά τα ανέφερα σαν ενδεικτικά. Τα στοιχεία μου πως φαίνονται???? Νομίζω ότι είναι σχετικά καλά!
1ο Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Έχω την εντύπωση ότι ένα υποτυπώδες manual έχει. Τι παραπάνω θα ήθελες να ξέρεις;

2ο Μια χαρά είναι η γραμμή σου, όχι απλώς καλή !!!!:444:

1ον

Reaction score
0

Για το πρώτο: νομιζα ότι είχε έξοδο s-video και οταν πιγα να το συνεσω με την καρτα video που έχει s-video input δεν μπορουσα να παρω σταθερή εικόνα και ηταν και ασπρόμαυρη!!!!! ένα παράδειγμα!! Τώρα διάβασα ότι τελεικά δεν έχει έξοδο s-video!!! Μάλλον είναι κλειστή!!

Για το δεύτερο: δεν έχω παράπονο απλά το ανέφερα!! Με το 3 in 1 πακέτο είμαι μια χαρά!!!!

Reaction score
164

Εδέησα να αποφασίσω να κλειδώσω το wireless. Το θέμα είναι "πώς" θα το κάνω. Από μια σύντομη έρευνα είδα ότι η κωδικοποίηση WPΑ είναι πιο ασφαλής. Οπότε έχουμε και λέμε:
-Το Pirelli έχει τις επιλογές:

1) WPA2 Only με
Authentication, 802.1X και Preshared Key
Preshared key type, Passphrase και HEX

2) WPA/WPA2 με τις πιο πάνω επιλογές

-Τα Vista έχουν:

1) WPA2 και WPA Personal με Encryption type TKIP και AES

2) WPA2 και WPA Enterprise με
Encryption type TKIP και AES
Authentication Method Microsoft Protected EAP(PEAP) και Μicrosoft smart card

3) 802.1X με Encryption type WEP kαι Authentication Method Microsoft Protected EAP(PEAP) και Μicrosoft smart card

Τι συνδυασμό ρυθμίσεων πρέπει να κάνω; Είμαι ικανός να κλειδωθώ απ' έξω από το δικό μου δίκτυο και να τρέχω βραδυάτικα στα Internet Cafe:142:

Reaction score
14
Sothoms Που είσαι??

Δεν περιμένεις να σου γράψει αναλυτική ο Σωτήρης και μετά να πάιξεις με τα μπουτόν???

Reaction score
417
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Διαλέγεις WPA/WPA2 και βάζεις ένα 8ψήφιο τουλάχιστον κωδικό.
Στα vista διαλέγεις το 1ο WPA2 και WPA Personal με Encryption type TKIP και AES.

Έλειπα με άδεια και τώρα το είδα.
Σίγουρα θα το έχεις κάνει ήδη.
Άστο ξεκλείδωτο να μπαίνει και κανένας τσάμπα :)

Reaction score
164

A, όχι, δεν το πείραξα.
Να σου πω, ανησύχησα. Λες, σκέφτηκα, να έμεινε και ο Σωτήρης χωρίς Internet; :142:

Μπα, δεν το αφήνω ξεκλείδωτο άλλο. Καλοί το δωρεάν, αλλά μην το παρακάνουμε! :136:

Σε ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω!

Reaction score
164

Αυτό είναι το πρώτο μου post από το κλειδωμένο δίκτυο!
Ευχαριστώ Σωτήρη!
Bye-bye γείτονα!

Reaction score
0
Γειά σας παιδιά.
Διαβάζω αυτό το νήμα εδώ και μία ώρα και έχω φτάσει στη σελίδα 36 (Μαρτιος 2007 - πολλά τα προβλήματα). Δεν έχω υπομονή αυτή τη στιγμή να συνεχίσω μέχρι εδώ (σελ. 86) και επειδή πρέπει να πάρω απόφαση ως τη Δευτέρα για να μη χάσω τη προσφορά (Internet + Τηλέφωνο), θέλω να σας ρωτήσω τα εξής:
1. Πρόκειται για VoIP τεχνολογία? Απ' την ΟΝ μου είπαν ότι είναι όπως το PSTN που έχω απ' τον ΟΤΕ.
2. Το τηλέφωνο λειτουργεί σαν fax? (με splitter φυσικά)
3. Παλιότερα έμενα Γλυφάδα και όταν πήγα Βάρκιζα, μετέφερα το τηλέφωνό μου εκεί. (Ο αριθμός του τηλεφώνου μου στο τεστ διαθεσιμότητας της ΟΝ, βγάζει κέντρο Γλυφάδας). Αυτό σημαίνει ότι θα είμαι σε μεγαλύτερη απόσταση από DSLAM, απ' το αν είχα αριθμό τηλεφώνου Βάρκιζας?
Ευχαριστώ

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ