On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Reaction score
59
H On Telecoms είναι ο μεγάλος νικητής της ιστορίας.

Για τις τρεις επόμενες σεζόν λοιπόν Κάθε Τρίτη και Τετάρτη η On θα μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά 7 ματς, και από ένα ματς την ημέρα θα φιλοξενείται στα κανάλια Mega και ΝΕΤ.

Για το Κύπελλο UEFA αντίστοιχα κάθε Πέμπτη η On θα μεταδίδει 14 αγώνες ενώ 2 αγώνες θα προβάλλονται από τον AΝΤ1. Συνολικά η ΟΝ θα μεταδίδει αποκλειστικά κάθε χρόνο 112 αγώνες Champions League και 180 αγώνες για το Κύπελλο UEFA.

Θα πρέπει πάντως να δει τη θα κάνει με όλη την Ελλάδα και όχι μόνο με την Αττική.

Reaction score
0
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

FOX – ON
Από την 1η Δεκέμβριου το κανάλι Foxlife της Fox International Channels θα είναι διαθέσιμο για τους περίπου 100 χιλ. συνδρομητές της On Telecoms. Θα είναι διαμορφωμένο για τις ανάγκες του ελληνικού κοινού και υποτιτλισμένο.

Μεταξύ άλλων θα προβάλλονται οι σειρές Private Practice, Brothers and Sisters, Grey’s Anatomy, Desperate Housewives, Dirty Sexy Money. Πολύ καλή κίνηση από την συνδρομητική καλωδιακή πλατφόρμα που κάνει μόνο καλό (σε εμάς) όσο αφορά τον ανταγωνισμό της με τη Nova.
Θα προβάλλονται ταυτόχρονα με την Αμερική ή όπως και στα ελληνικά κανάλια (προηγούμενες σεζόν)?

Reaction score
59
Tο FOXlife στην Ελλάδα από Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου αποκλειστικά στην τηλεόραση της Ontv

Πρεμιέρα στις 9 το βράδυ με Raising the Bar, μια δικαστική σειρά παραγωγής 2008, σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα.

Το FOXlife, το πρώτο ελληνικό κανάλι της FOX, βγαίνει στον αέρα στις εννέα το βράδυ της Δευτέρας 1ης Δεκεμβρίου 2008, αποκλειστικά μέσω της ONTV, στο κανάλι 1 του μπουκέτου συνδρομητικής καλωδιακής τηλεόρασης της ON Telecoms. Η ON Telecoms είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη καλωδιακή συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα, έχοντας ήδη περίπου 100.000 νοικοκυριά συνδρομητές.

Το FOXlife έρχεται στην Ελλάδα με ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με βραβευμένες διεθνείς σειρές σε πρώτη προβολή. Τίτλοι που συναρπάζουν το κοινό σε όλο τον κόσμο προβάλλονται σχεδόν ταυτόχρονα με την Αμερική και την υπόλοιπη Ευρώπη. Το FOXlife θα είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές της ON Telecoms, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, προβάλλοντας τις καλύτερες σειρές διεθνώς στην πρωτότυπη εκδοχή τους με ελληνικούς υπότιτλους. Τους πρώτους δύο μήνες της μετάδοσής του (μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2009) όλοι οι συνδρομητές της ON TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το FOXlife χωρίς συνδρομή.

Το prime time στο FOXlife ξεκινάει στις 9 το βράδυ. Κάθε μέρα 2 διαφορετικές σειρές προβάλλονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ το πρόγραμμα τις υπόλοιπες ώρες είναι καθημερινό την ίδια ώρα για να διευκολύνει την παρακολούθηση. Με τη λογική ότι το κοινό του FOXlife δεν ζει μόνο με τηλεόραση, τα επεισόδια του prime time επαναλαμβάνονται την επόμενη μέρα το μεσημέρι και το Σαββατοκύριακο, ώστε να μην τα χάνει κανείς!

Τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου η πρεμιέρα του prime time γίνεται με το Raising the Bar, ένα δικαστικό δράμα παραγωγής Steven Bochko (“LA Law”, “NYPD Blue”), που ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική τον Οκτώβριο του 2008. Στη συνέχεια, Dirt- η ζωή σε ένα σκανδαλοθηρικό περιοδικό, με την Courteney Cox σε ένα ρόλο κάθε άλλο παρά «φιλικό»!

Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ κάνει πρεμιέρα το Pepper Dennis, με την εντυπωσιακή Rebecca Romeijn στο ρόλο μιας δημοσιογράφου που κυνηγάει την θέση της κεντρικής τηλε-παρουσιάστριας. Στη συνέχεια, Ugly Betty – η σειρά που έγινε συνήθεια σε όλο τον κόσμο, στην πρωτότυπη – και καλύτερη - εκδοχή της.

Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ Kevin Hill – πρεμιέρα για μια σειρά με αντρικό θέμα! Ο ομώνυμος εργένης δικηγόρος αναγκάζεται να θυσιάσει την ελευθερία του για χάρη μιας όμορφης 10μηνης, κόρης του αδελφού του που σκοτώνεται. Αμέσως μετά, Dirty Sexy Money: Η πάμπλουτη αλλά ακαταμάχητα προβληματική οικογένεια Darling, με πατριάρχη τον Tripp Darling (Donald Sutherland) έρχεται για πρώτη φορά στις οθόνες μας.

Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, Private Practice (πάλι στις 9 το βράδυ!). Η σειρά που παρακολουθεί την Dr. Addison Montgomery από το Greyʼs Anatomy στη νέα της ζωή σε μια ιδιωτική κλινική στο Los Angeles έχει συνεπάρει την Αμερική και έρχεται επιτέλους και στην Ελλάδα. Στη συνέχεια Brothers and Sisters: με πρωταγωνίστριες τη Sally Field, την Callista Flockhart και μια σειρά από καταπληκτικούς ηθοποιούς μεταξύ των οποίων Balthazar Getty και Rob Lowe, δίνει τη δική της ερμηνεία στο τι θα πει οικογενειακά μυστικά και ψέματα!

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου παίζει μυστήριο! Στις 9 το βράδυ, Daybreak: Ένας ντετέκτιβ με χρονικά κενά, προσπαθεί αγωνιωδώς να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας ενός εισαγγελέα, ζώντας την ίδια μέρα ξανά και ξανά. Στις 10, ο 4ος κύκλος του Criminal Minds σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα – έγκλημα, ψυχολογικό προφίλ και αστυνομικό μυστήριο στο έπακρο.

Το FOXlife με τον ερχομό του στην Ελλάδα υπόσχεται απόλυτη χαλάρωση και ποιοτική ψυχαγωγία, με ό,τι καλύτερο παίζεται σήμερα στην τηλεόραση διεθνώς. Μην το χάσετε!

Σχετικά με το FOX Life. Το FOX Life, στις χώρες που έχει παρουσία, παρουσιάζει ένα μίγμα από διεθνείς και τοπικές παραγωγές σειρών και ενημέρωσης από το Hollywood, με γνώμονα πάντα τις τοπικές ανάγκες και την ψυχαγωγία του υψηλού επιπέδου κοινού του. Κωμωδίες, σειρές μυθοπλασίας και σειρές πρώτης προβολής συνιστούν το πρόγραμμά του, το οποίο περιλαμβάνει τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα διεθνώς και το έχει καταστήσει ένα από τα πιο αγαπημένα κανάλια γυναικών αλλά και αντρών σε όλες τις χώρες που εκπέμπει. Το FOXlife ξεκίνησε στην Ιταλία, αλλά έχει κατακτήσει φανατικό κοινό σε 35 χώρες στις οποίες έχει παρουσία, μπαίνοντας σε περισσότερα από 25 εκατομμύρια σπίτια σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Κορέα, η Λατινική Αμερική, η Πολωνία, η Ρωσία, η Βουλγαρία και η Τουρκία.

Reaction score
0
Νέα καμπάνια της On.
Για νέους συνδρομητές (εγγραφή ως 15/12/08), μόνο 19 ευρώ το μήνα, ως το τέλος Μαίου 2009!
Τέτοια να βλέπω!
Δεν θα μπορούσε να συμβαίνει και με τη ΔΕΗ, άν υπήρχε ανταγωνισμός?

Reaction score
59
On Telecoms

Ξεκίνησε το Fox Life και αν μπείτε ΕΔΩ και πατήσετε το url κάτω δεξιά θα δείτε τι σειρές που παίζει και το πρόγραμμα.

Reaction score
164

Θέλω να αλλάξω την IP μου, έκανα restart τον router και μου έβγαλε πάλι την ίδια! Τι πρέπει να κάνω;

Reaction score
164

Και πώς αλλάζει;
Σε ένα site έκανα λάθος password και μου μπάναραν την ip! :108:

Reaction score
417
Ε; Σωτήηηρηηηηη
Χαχαχαχα sorry δεν το είχα δει, μην φωνάζεις.:142:
Κάτι δεν μας λες σωστά εδώ πέρα.
Πρώτη φορά ακούω τέτοιου είδους συμπεριφορά από site.

Λοιπόν, υπάρχουν 2 τρόποι.
Ο 1ος είναι να στείλεις ένα email στο site για να σε ξε-μπαναρουν.
Ο 2ος είναι αυτός που έκανες. να μου το πεις.:142:

Από σήμερα έχεις μία ολοκαίνουργια ip !!!

Reaction score
0
Αρε φιλε σωτο !!! Εισαι για ολους και για ολα :447:. Να εισαι καλα και παντα με υγεια . :624:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.572
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Σωτήρη, για την βοήθειά του σε πρόβλημα που είχα με τη νέα μου σύνδεση στην ΟΝ. Όχι μόνο επικοινώνησε μαζί μου προσωπικά, μετά από pm που του έστειλα, αλλά ασχολήθηκε ο ίδιος με την επίλυση του προβλήματος. Είναι χαρά μου να γνωρίζω τέτοιους ανθρώπους και σε εταιρίες, αλλά και σ' αυτό το forum.
Γιάννης Τριανταφύλλου

Υ.Γ. ...και λίγο εκτός κλίματος: γνωρίζει κάποιος αν η έξοδος HDMI του αποκωδικοποιητή της ΟΝ λειτουργεί, ή πρόκειται να λειτουργήσει στο μέλλον, και με ποιά ανάλυση?

Reaction score
164

Υ.Γ. ...και λίγο εκτός κλίματος: γνωρίζει κάποιος αν η έξοδος HDMI του αποκωδικοποιητή της ΟΝ λειτουργεί, ή πρόκειται να λειτουργήσει στο μέλλον, και με ποιά ανάλυση?
Λειτουργεί και βγάζει μέχρι 1080i, αν θυμάμαι καλά!

Reaction score
417
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Σωτήρη, για την βοήθειά του σε πρόβλημα που είχα με τη νέα μου σύνδεση στην ΟΝ. Όχι μόνο επικοινώνησε μαζί μου προσωπικά, μετά από pm που του έστειλα, αλλά ασχολήθηκε ο ίδιος με την επίλυση του προβλήματος. Είναι χαρά μου να γνωρίζω τέτοιους ανθρώπους και σε εταιρίες, αλλά και σ' αυτό το forum.
Γιάννης Τριανταφύλλου

Σε ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά !!!

Όπως είπε ο unfo, λειτουργεί κανονικά σε 1080i. Φυσικά μην περιμένεις να δεις καμια τέλεια εικόνα. Αναμένουμε όπως ακούγεται το mpeg 4.
Πρόσφατα διόρθωσαν και το πρόβλημα έτσι ώστε η hdmi να μην δείχνει 4:3.

Τους ξανατσίγκλισα να μπει η δυνατότητα επιπλογής ανάλυσης για την έξοδο του hdmi.
Επειδή δεν υπάρχουν περιπτώσεις πελατών που να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την απουσία αυτής της επιλογής, όπως καταλαβαίνετε δεν είναι από τα επείγον θέματα.

Reaction score
4
Να ευχαριστήσω κι εγώ τον Σοθομς που με έχει σώσει τόσες πολλές φορές! Μπράβο βρε! Αντε και θα σου φέρω τσουρεκάκι από τον Τερκενλή :116:

Reaction score
417
Για... λέγε, για λέγε! :126:
Δεν λέω ημερομηνίες, γιατί δεν θέλω να εκτεθώ.
Το καλό είναι όμως ότι για να ακούγεται κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα γίνει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.234
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ