Onkyo NR5007 εναντιον Pioneer LX82

Reaction score
402
ρε παιδια τι λετε...βρηκα και τους δυο στην ιδια τιμη ποιον να διαλεξω..

pioneer 82

Onkyo 5007

περιγραμματικα..
o Onkyo 5007 ειναι οπλισμενος σαν αστακος, εχει PLIIz, ειναι 9,2, εχει περρισοτερα watt

Pioneer 82..ειναι ενας μικρος susano

τα κολπα του ονκυο (PLIIz, 9,2) μαλλον δεν θα τα χρειαστω και επειδη εχω αιποντ βολευει περισσοτερο ο pioneer...
αλλα το θεμα ειναι ποιος παιζει καλυτερα και σε ταινιες αλλα κ σε μουσικη..

καμια βοηθεια..:140:

Reaction score
148
Απάντηση: Onkyo NR5007 εναντιον Pioneer LX82

κοιταξε να δεις οποιον και να παρεις δεν υπαρχει περιπτωση να μην μεινεις ευχαριστημενος.απο οτι διαβαζω στα ξενα φορα,το prologic iiz κανει πολυ καλη δουλεια.ανυπομονω να το δοκιμασω στον 807 που εχω παραγγειλει.

ειναι αναλογα ποια εξτρα του ενισχυτη σε βολευουν.απο γερμανια θα ψωνισεις?

Reaction score
0

συμφωνω με τον Λαμπρο,και οι δυο ενισχυτες ειναι εξαιρετικοι,ενα "κλικ"πιο κατω απο τα μεγαθηρια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το μονο που εχει καλυτερο ο πιο ειναι το συστημα ισισταθμισης.Δεν συγκρινεται με κανενα υποκαταστατο audyssey ή το ypao της γιαμι.
Προσωπικα αναλογα με τα ηχεια θα ψωνιζα .Αν ηθελα γκαζια -dsx- plIIz ονκιο, Aν ηθελα ισοσταθμιση λογο κουλου χωρου πιο.Ειναι δυο διαφορετικες σχολες με δικο τους ηχο.Κανενα δεν ειναι κακο μηχανημα παντως.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.692

Αργύρη δεν υπάρχουν πλέον κακά μηχανήματα.

Reaction score
150
Το ότι ο πιο έχει καλύτερο σύστημα ισοστάθμισης που το στηρίζεις εκτός από προσωπική άποψη? Βασικά θα ήθελα να ξέρω αν θεωρείς το MCACC (?) καλύτερο από το Audyssey Pro και αν είναι καλύτερο στη ρύθμιση sub από το standalone της Audyssey.

Κρίμα που η Pioneer δεν βγαζει προ.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.692

Wooaw το οτι η τάδε εταιρεία έκανε αυτό και η άλλη το άλλο καλά.
Κοίτα όλες οι εταιρείες κάνουν κάτι,
ΔΕΝ σημαίνει οτι ολες είναι σωστές.
Απο εκεί και πέρα ο καθένας την δουλειά του.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.692

Σορρρυη λάθος ποστ , τοπροηγούμενο είναι μ@λακι@ .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Onkyo NR5007 εναντιον Pioneer LX82

Το ότι ο πιο έχει καλύτερο σύστημα ισοστάθμισης που το στηρίζεις εκτός από προσωπική άποψη? Βασικά θα ήθελα να ξέρω αν θεωρείς το MCACC (?) καλύτερο από το Audyssey Pro και αν είναι καλύτερο στη ρύθμιση sub από το standalone της Audyssey.

Κρίμα που η Pioneer δεν βγαζει προ.
οχι μονο απο προσωπικη, οποιος ξερει λιγο και εχει δοκιμασει και τα 2 ξερει ποιο κανει τι.Στην ρυθμιση του σαμπ στα χαρτια η μοναδα της οντισι που μετρα μονο σαμπ εχει προβαδισμα, αλλα ισως επειδη το mcacc μετρα συνυολογιζοντας και τα ηχεια ισως εκει να εχεις καλυτερο μπλεντ.
Οσο αφορα τον προ της πιο , ειναι και αυτος στα χαρτια, αν μου ειπαν αληθεια βεβαια οι ανθρωποι της ιντερσις.

Reaction score
150
Αυτή τη στιγμή για το sub (1) χρησιμοποιώ το SMS-1 της Velodyne αλλά σύντομα θα μου έρθουν τα άλλα και εκεί θα πέσει πολύ πείραμα γιατί θα έχουν και δικό τους (το BASSIS της marchland) το οποίο όμως θέλει και το SMS-1 για να μετράς γιατί αυτό δεν μετράει.

Το θέμα είναι μπορείς με το MCACC να αποκλείσεις τη ρύθμιση συχνοτήτων κάτω από το crossover? Δηλαδή να μην λαμβάνει υπ΄όψιν τα sub καθόλου ώστε να τα ρυθμίσεις με άλλο εργαλείο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.692

Tο νεο hitech ,εχει τον ολοκληρωμένο 5007, και τον εκθειάζει.Μιλάει για μονιτορ ηχο και απίστευτη ακρίβεια.Τέτοια σχόλια δεν έκανε για τον pioneer.Και αν κρίνω απο το οτι ο 5007 σαν προ είναι ο ολοκληρωμένος χωρίς τα τελικά στάδια, πρέπει μάλλον να είναι πολύ καλό μηχανάκι.Τόσο που λέω να τον πάρω και εγώ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Onkyo NR5007 εναντιον Pioneer LX82

Αυτή τη στιγμή για το sub (1) χρησιμοποιώ το SMS-1 της Velodyne αλλά σύντομα θα μου έρθουν τα άλλα και εκεί θα πέσει πολύ πείραμα γιατί θα έχουν και δικό τους (το BASSIS της marchland) το οποίο όμως θέλει και το SMS-1 για να μετράς γιατί αυτό δεν μετράει.

Το θέμα είναι μπορείς με το MCACC να αποκλείσεις τη ρύθμιση συχνοτήτων κάτω από το crossover? Δηλαδή να μην λαμβάνει υπ΄όψιν τα sub καθόλου ώστε να τα ρυθμίσεις με άλλο εργαλείο.
δυσκολο να δηλωσεις οτι δεν εχεις σαμπ στον πιο
και μετα εσυ παιζεις οση μπαλα θελεις με τον τροπο σου?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Tο νεο hitech ,εχει τον ολοκληρωμένο 5007, και τον εκθειάζει.Μιλάει για μονιτορ ηχο και απίστευτη ακρίβεια.Τέτοια σχόλια δεν έκανε για τον pioneer.Και αν κρίνω απο το οτι ο 5007 σαν προ είναι ο ολοκληρωμένος χωρίς τα τελικά στάδια, πρέπει μάλλον να είναι πολύ καλό μηχανάκι.Τόσο που λέω να τον πάρω και εγώ.
ασε μην αρχισω τωρα

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.692

Που είσαι εσυ βασιλόσκυλο? ακόμα γκρεμίζεις τοίχους?

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.752
Re: Απάντηση: Onkyo NR5007 εναντιον Pioneer LX82

Που είσαι εσυ βασιλόσκυλο? ακόμα γκρεμίζεις τοίχους?
εχω οχυρωθει με συνδεση στο internet στο μοναδικο επιζων δωματιο του σπιτιου και δεν το κουναω απεπαε αν δεν μου παιξουν το απολυτηριο τα μαστορια !!!!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.661
Members
38.357
Νεότερο μέλος
PTin