Onkyo TX-SR875

Reaction score
0
Μπορεί!!!! Πάντως τα 1100 Ευρώ που τον πείρα από Γερμανια τα αξίζει to every last penny!!!! Έχει τα ΠΑΝΤΑ, και ακόμα τελικά και για την εικόνα αν δεν τον επέλεγα ο ήχος με τα B&W είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Στακάτος, clear και balance όπως δεν έχω ξανακούσει.... Όσο για γκάζια, ΤΕΡΜΑ ΔΕΝ τον έχω φτάσει γιατί φοβαμαι τα ηχεία... (!) 150W - 8 OHM

nzg

Reaction score
0
μπορώ να ρωτήσω γιατί είναι από τους λίγους ενισχυτες που εχει πέσει τόσο πολύ η αξία του;
Πιστεύω ότι απλά το χαμηλό κόστος οφείλεται στην έλλειψη network κι ακόμη και usb που έχει π.χ. ο "αντίστοιχος" denon 3808. Κατά τα λοιπά είναι συγκρίσιμος ακόμη και με τον μεγαλύτερο 4308 της denon. Το Θέμα είναι ότι αν χρειάζεσαι network γιατί να δώσεις 400 ευρώ για κάτι τέτοιο http://reviews.cnet.co.uk/accessories/0,39100116,49295789,00.htm και να μη πάρεις κατευθείαν τον 905 με 750 ευρώ παραπάνω (τιμές με μεταφορικά).
Εξ' άλλου μία συσκευή media center δε νομίζω ότι είναι καλή επένδυση σήμερα γιατί σε λίγο καιρό δε θα υπάρχει τέτοιου είδους ενισχυτής χωρίς αυτά τα καλούδια. Έτσι όταν αλλάξεις ενισχυτή μετά από κάποια χρόνια θα το "πετάξεις" μαζί με το παλιό σου ενισχυτή!

nzg

Reaction score
0
μήπως επειδή πουλάει σαν τρελός?
Όχι γιατί σ' αυτή τη περίπτωση σύμφωνα με το βασικό κανόνα της αγορά: Προσφορά & Ζήτηση θα έπρεπε να κοστίζει ακριβότερα. Προφανώς πέρα του γεγονότος ότι η onkyo πρασπαθεί να πάρει μεγαλύτερο μερίδιο από ότι είχε με καλύτερες τιμές, υπάρχει κι αρκετό stock στα διάφορα καταστήματα!

Πιστεύω απλά ότι πρόκειται για ευκαιρία!!!

Reaction score
0
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ 1080 ΟΛΑ.

ΑΛΛΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ IDEALO ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ.

ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ONKYO Ή ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.

ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΥΛΑΩ ΑΡΑ ΚΡΑΤΆΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΨΗΛΑ,
ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΡΙΧΝΩ ΑΡΧΙΚΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΟΛΑ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ.

ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ, Η ''ΕΠΙΣΤΗΜΗ'' ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
ΑΝ Η ONKYO ΕΧΕΙ ΠΆΡΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ.

ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡ... 0,5 ΤΟ ΛΊΤΡΟ!!!!!!!!!!!!

Reaction score
62
Μην ξεχνάτε ότι ήταν και οι πρώτοι true HD που κυκλοφόρησαν και ίσως να είναι λογική μιά πτώση τιμών!!

Reaction score
3.672
Όχι γιατί σ' αυτή τη περίπτωση σύμφωνα με το βασικό κανόνα της αγορά: Προσφορά & Ζήτηση θα έπρεπε να κοστίζει ακριβότερα.
πάντα αναρωτιόμουν πότε ισχύει αυτό!

ένα προιόν όταν έχει κατανάλωση , δεν γίνεται consumer product, με αποτέλεσμα να πέφτει η τιμή του?
εκτός και αν ο παραγωγός δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση λόγω υποδομής!

Reaction score
0
Απάντηση: Onkyo TX-SR875

Έχοντας στήσει το ΗΤ μου επιτέλους μετά την ανακαίνηση άρχισα να ασχολούμε με τον 875 και δυστυχώς? διαπιστώνω ότι η θερμοκρασία είναι πολύ ψηλή.....βέβαια τον έχω ανοικτό 5-6 ώρες ημερησίως για TV ταινίες και CD...
Ετσι βλέπω θερμοκρασίες 70 και τον έχω φθάσει στα 80 που δεν είναι φυσιολογικό νομίζω...
Το έπιπλο δε που έχω φτιάξει έχει το πανω μέρος ελεύθερο για να μην έχει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες...
Κάποιες στιγμές που προσπάθησα να το βάλω στο μαχ έκλεισε μετά από λίγο (με πολλά μπάσα)
Καμιά γνώμη? πληροφορία περι θερμοκρασιών...αλήθεια μπορούμε να αλλάξουμε το πότε μπαίνει το ανεμηστηράκι το δικό μου φένεται να ξεκινάει σε L στοους 68-70...
Γνωρίζει κανείς γιατί έχει δύο θερμακρασίες και το V τι ακριβώς δείχνει?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent