Online Game...θα οργανωθούμε???

GTX

Reaction score
39
Μιάς και βλέπω στο thread με το πένθος του Spylab :D οτι υπάρχει ενδιαφέρον, δε την ψάχνουμε λίγο να οργανώσουμε κανένα online???
Εκτός απο AOE μπορούμε να πάιξουμε και άλλα. Για να μην έχουμε πρόβλημα με serials και τέτοια παίζουν και κάποια free που μπορεί ο καθένας να κατεβάσει :wink:

Έχει βγει μια free έκδοση του F.E.A.R. απλά είναι σχετικά βαρύ και θα είναι πιο δύσκολο να μαζευτούμε αρκετοί. http://www.joinfear.com/main
Υπάρχει και το War Rock http://www.warrock.net/

Για πείτε!!! :D

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Αχά.

Να και το σωστό τόπικ :lol:

Για FPS επειδή έχω εμπειρία, σας λέω ότι αν δε μαζευτούμε αρκετοί είναι μεγάλη μούφα. Έχω παίξει από το σπίτι μου 4 άτομα εναντίον 4 άλλων σε άλλο σπίτι :lol: και άξιζε. Αλλά να είμαστε 3-4 και ο καθένας μόνος του είναι μούφα.

Strategy και ξερό ψωμί. Σέρνομαι ωσάν ταπεινός σκώληξ στη γη και προσκυνώ το μεγαλείο της Westwood Studios και της Microsoft :lol:

Τουτέστιν:

Age Of Kings

Command & Conquer: Red Alert 2

Επίσης, το παιχνίδι που έχω περάσει ίσως τις πιο πολλές ώρες επάνω σε υπολογιστή μετά το kick-off :lol: :lol: είναι το Diablo 2. Αν κανείς είναι μυημένος και αυτό το συζητάμε.

Μιλάμε για πολύ καϊλα όμως :mrgreen:

Λέω να φτιάξουμε μια λίστα από games και από... εθελοντές, γιατί πρέπει να αρχίσει η.. εκταφή των cd από ντουλάπια, πατάρια, κλπ ώστε να γίνουν τα απαραίτητα install. :lol: :lol: :lol:

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Ωραία, κανονίζουμε να δούμε ποιοι είναι μέσα για AOK να ξεκινήσουμε από κει?

Reaction score
5
AOK? age of kings?... και να τρεχουμε να ψαχνουμε και να αγοραζουμε μπουρδες παιχνιδια???

κανα FPS οπως ειπαν και οι αλλοι ειμαι μεσα!

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
eNeRGy said:
AOK? age of kings?... και να τρεχουμε να ψαχνουμε και να αγοραζουμε μπουρδες παιχνιδια???
Να γίνει ban ο κύριος παρακαλώ :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7
Εγώ κυρίως σε FPS ειδικεύομαι...Medal Of Honor,Counterstrike,Call Of Duty,Unreal Tournament...You name it...Από στρατηγικής δεν είμαι ιδιαίτερα καλός αλλά μπορώ να παίξω....:D...Για FEAR είμαι μέσα με τα χίλια...Οτιδήποτε άλλο πέιτε το να το βρώ...

Reaction score
5
unreal tournament 2004 που ειναι ξεκλειδωτο αν κανει καποιος απο εμας σερβερ??? (εγω ανετα σηκωνω)...

GTX

Reaction score
39
Ρε παίδες δεν κατεβάζεται όλοι το War Rock που είναι free και μπορούμε άμεσα να το βρούμε όλοι και είναι μόνο 200κάτι MB και είναι πραγματικά πολύ καλό (νέο counter strike θα έλεγα). Απλά πρέπει να κάνετε register για να δημιουργήσετε account ωστέ να κάνεις connect. Το να προτείνει ο καθένας απο ένα παιχνίδι δε θα οδηγήσει πουθενά πολύ απλά γιατί μέχρι να το έχουμε όλοι στα χέρια μας θα έχουν βγει τα Vista 5 που είπε και ο Energy. Βάλτε λοιπόν σήμερα να κατεβαίνει να πάιξουμε αύριο! Για να μη μου την πείτε προειδοποιώ, το αρχικό παιχνίδι που θα κατεβάσετε είναι γύρω στα 240MB όταν το κάνετε setup και πάτε να παίξετε θα κατεβάσει 2-3 updates που είναι άλλα 200MB περίπου, μετά τα updates που βγαίνουν είναι μικρά. Σημείωση για να εμφανιστεί το link για download πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε account, έτσι κι αλλιώς χωρίς login δεν παίζει το παιχνίδι.

Ξαναβάζω το link για να μη ψάχνετε!!!
http://www.warrock.net/

Δείτε τα screenshots και δε θα πιστεύετε οτι είναι free :D

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.075
Members
38.407
Νεότερο μέλος
wolf23