ika
News
- Reaction score
- 15.374
Το από κάτω μέρος, απ' έξω
Φίλε μου το έγραψα , μου κρέμασε πέρσι το λειτουργικό μου είπαν από το Πλαίσιο ότι ήταν ο σκληρός , τον άλλαξα , στις 10 μέρες κρέμασε πάλι και στον μήνα σταμάτησα να τον λειτουργώ , τον άνοιξα σήμερα μετά 6-7 μήνεςΠαιδιά τα Sony VAIO laptops σταμάτησαν το 2014.
Για να έχεις 6 μήνες να το ανοίξεις μάλλον απλά ανακύκλωση και τέλος.
Δεν αξίζει ούτε 100€ για να αλλάξεις το δίσκο.
Είχα και εγώ ένα τέτοιο και ήταν soldered ο δίσκος στη μητρική.
Άστο φίλε, τρως την ώρα σου τσάμπα 95%.
Μπαταρια στην μητρική?άλλαξε μπαταρία στη μητρική, ρύθμισε ώρα ημερομηνία και φτιάξε μετά το boot sequence
Επειδή μιλάς με άσχετο , σε τι θα βοηθήσει και τι θα βρωΞεβίδωσε αυτό το καπάκι να δεις αν υπάρχει HDD
View attachment 358333
Το άλλο, πιο πάνω και λίγο δεξιότερα, πρέπει να είναι για την μνήμη
ναιΜπαταρια στην μητρική?
Το έκανα στην πορεία , καμια αλλαγήΒγάλε αν θες τη μπαταρία του laptop εντελώς. Δούλεψε απευθείας με το καλώδιο ρεύματος μήπως τα έχει παίξει η μπαταρία του.
Ο δίσκος θα πρέπει να είναι στερεωμένος (με βίδες?) στην βάση, μήπως δεν ήταν και έχει κουνηθεί και δεν κάνει έτσι επαφή.Επειδή μιλάς με άσχετο , σε τι θα βοηθήσει και τι θα βρω
Πέρσι τους είπα να μην βάλουν οποιαδήποτε δίσκο , τους είπα να βάλουν samsungΔεν αξίζει το κόστος να ασχοληθείς γι' αυτό το λάπτοπ. Ι3 πρώτης γενιάς και 4GB ram, ψυχή βαθιά. Αν έσκασε ο SSD, μαζί με μια μικρή αναβάθμιση ram, η οποία πρέπει να γίνει, θα σου φύγει ένα 80άρι - και λίγα λέω. Πάρε ένα refurbished με κανα 200άρι - 300άρι, ή καινούργιο, αναλόγως των χρημάτων.
Όμως, αν τελικά κρίνεις ότι πρέπει να το φτιάξεις, πήγαινέ το σε άλλο service και ζήτησέ τους να σου βάλουν έναν SSD Kingston σειράς KC600, ή Samsung Evo, ή Crucial ΜΧ500, τουλάχιστον να είναι μεγάλη η πιθανότητα να του κρατήσει αρκετά.
Όλα αυτά, υποθέτοντας πως δεν έχει εισχωρήσει υγρό στο εσωτερικό του λάπτοπ.
8GIGA ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ i3 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 1066 ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ.ανεβάσεις τη μνήμη στα 16 γίγα,
Σε μηχάνημα που και καλά έπαιρνε ως 4άρες έχω βάλει 8άρες και τις είδε μια χαρά. Μια δοκιμή χρειάζεται.8GIGA ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ i3 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 1066 ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ.