- Reaction score
- 99.047
Σε διάρκεια;γιατι τωρα δεν υπαρχουν μεγαλες ταινιες
Σε διάρκεια;γιατι τωρα δεν υπαρχουν μεγαλες ταινιες
οχι σαν αυτες που βλεπετε ( απο διαρκεια αλλο τιποτε )Σε διάρκεια;
1. Οι καλοί κινηματογράφοι είχαν δύο μηχανές. Οπότε μόλις τελείωνε το πρώτο καρούλι έπαιρνε μπροστά η δεύτερη με το άλλο.Παλιότερα στις μεγάλες ταινίες έκαναν διάλειμμα για να αλλάξουν καρούλι. Τώρα γιατί δεν κάνουν το ίδιο;
Αυτο που φαινεται στην φωτογραφια λεγεται τραπεζι. Εκει μπαινουν ολες οι πραξεις της ταινιας(5~7 αυτα τα καρουλια που τα μετεφεραν καποτε με μηχανακια)μαζι αφου πρωτα τις ενωσουν οι μηχανικοι.Το Oppenheimer είναι τόσο μεγάλο σε διάρκεια που σχεδόν δε χωρούσε στους προτζέκτορες του IMAX
Ο Christopher Nolan αποκάλυψε ότι η νέα ταινία του, Oppenheimer, είναι τόσο μεγάλη σε διάρκεια που σχεδόν δεν χωρούσε στους προτζέκτορες του IMAX. Οι συγκεκριμέ...unboxholics.com
View attachment 298605
Ο Christopher Nolan αποκάλυψε ότι η νέα ταινία του, Oppenheimer, είναι τόσο μεγάλη σε διάρκεια που σχεδόν δεν χωρούσε στους προτζέκτορες του IMAX. ...
... Ωστόσο, η νέα ταινία του Nolan έφτασε το φιλμ στα όριά του μιας και ζύγιζε σχεδόν 272 κιλά και είχε τεράστιο όγκο.
Μας βλέπω στα Village με πάνα ακράτειας...
Το εκαναν για να υπαρχει διαλειμμα,απο την στιγμη που δεν θελουν διαλειμματα στις περισσοτερες αιθουσες παιζουν την ταινια ολοκληρη.Παλιότερα στις μεγάλες ταινίες έκαναν διάλειμμα για να αλλάξουν καρούλι. Τώρα γιατί δεν κάνουν το ίδιο;
+1Άριστη ταινία, 9/10!
Μάλλον κοιμήθηκε κατά την προσπάθεια θέασης (εάν υποθέσουμε ότι έκανε έστω και μία ), οπότε, τι να γράψει; Για τα όνειρα που είδε;Μπα, θα μαι απ τους ελαχιστους που δε μου κανε κλικ...
δε ξερω, δε τρελλαθηκα, δε με κρατησε... πολυ μπρος πισω, θελει μαλλον πααρα πολυ προσοχη, και γενικα δεν με ενθουσιασε ωστε να μεινω εκει τσιτα...
αυτος ο @xfader που ειναι ???
Ταινία του Nolan ισούται με χρονικές μεταφορές. Με διάσπαση προσοχής, αντίο. Interstellar, Inception, Memento είναι κλασικά παραδείγματα.Μπα, θα μαι απ τους ελαχιστους που δε μου κανε κλικ...
δε ξερω, δε τρελλαθηκα, δε με κρατησε... πολυ μπρος πισω, θελει μαλλον πααρα πολυ προσοχη, και γενικα δεν με ενθουσιασε ωστε να μεινω εκει τσιτα...
O Nolan εκπροσωπεί την κουλτουριάρικη πλευρά του pop κινηματογράφου. Άρα έχει x από τα αποδυτήρια.Μπα, θα μαι απ τους ελαχιστους που δε μου κανε κλικ...
Τα υπολοιπα και προηγουμενα του, ηταν αρκετα πιο ανεκτα και πιο ενδιαφερουσες σαν ταινιες.Ταινία του Nolan ισούται με χρονικές μεταφορές. Με διάσπαση προσοχής, αντίο. Interstellar, Inception, Memento είναι κλασικά παραδείγματα.
Ευτυχώς στο Oppenheimer οι χρωματικές διαφορές βοηθούσαν.
Εγώ είμαι αυτός. Δεν είμαι εικονολήπτης.ειδικα στην εικονα αυτο που ειχε πει εδω ενα μελος(εικονοληπτης)για την ανωτεροτητα του φιλμ στην τρισδιαστατη αποτυπωση του προσωπου εδω φαινοταν 100%.