OSRAM RME ADI-2 PRO FS R BE (Ο,τι πληρώνεις παίρνεις, ή πληρώνεις και δεν παίρνεις ;)

Reaction score
2.286
Επεσα τυχαία επάνω στην εταιρεία OSRAM, ψάχνοντας για ελληνικά καταστήμυτα ήχου , και είδα ότι διαθέτει το γνωστό DAC της RME σε μια τιμή της τάξης των 1.00 € πιο ακριβά από το αντίστοιχο προϊόν που διατίθεται από την Thomann Γερμανίας ή τον ΝΑΚΑ.

Τι ρόλο παίζει η εταιρεία OSRAM , την γνωρίζει κανείς ή πρόκειται για εταιρεία μούφα ;

Ακολουθούν οι τιμές της OSRAM και της Thomann για το ίδιο προϊόν :

Screenshot 2025-01-10 101953.jpg
Screenshot 2025-01-10 102944_thomann.jpg

Reaction score
2.286
Σωστά , χρειάζονται τα ελαστικά και στα κασετόφωνα :)

Τελικά ο καθένας πουλάει όσο θέλει και όσο τον βολεύει ;

Κανένας έλεγχος για την προστασία του καταναλωτή ;

Last edited:

ika

News
Reaction score
15.201
Πάντως επειδή η προσφέρουσα έχει το "stock" στο brand name της, ίσως το προϊόν είναι ακριβώτερο γιατί θα έχει περάσει κάποια διαδικασία παλαίωσης/ωρίμανσης
:gamer::boast:

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.219
"Καλώς ήλθατε στο Stocktools.gr!

Την ιστοσελίδα με την μεγαλύτερη ποικιλία εργαλείων και αγροτικών εργαλείων.

Από το 2001 δραστηριοποιούμαστε στην εισαγωγή και διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

H συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πλέον εξειδικευμένους οίκους του εξωτερικού μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε τα πλέον καινοτόμα προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές.

Τώρα με την δημιουργία του Stocktools.gr σας δίνεται επιπλέον η δυνατότητα με πιο άμεσο και εύκολο τρόπο, να γνωρίσετε, συγκρίνετε και επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσα από την μεγαλύτερη γκάμα κατασκευαστών"

Η περιγραφή στο "Ποιοι είμαστε¨. :p

ika

News
Reaction score
15.201
Θα έχει κάνει κάποια μ@λ@κία αυτός του έγραψε το κείμενο του DAC/ADC στο site.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.146
Επεσα τυχαία επάνω στην εταιρεία OSRAM, ψάχνοντας για ελληνικά καταστήμυτα ήχου , και είδα ότι διαθέτει το γνωστό DAC της RME σε μια τιμή της τάξης των 1.00 € πιο ακριβά από το αντίστοιχο προϊόν που διατίθεται από την Thomann Γερμανίας ή τον ΝΑΚΑ.

Τι ρόλο παίζει η εταιρεία OSRAM , την γνωρίζει κανείς ή πρόκειται για εταιρεία μούφα ;
Το μαγαζί που κοιτάς δεν το λένε "OSRAM", το λένε Stocktools. Δεν έχω ψωνίσει, αλλά είναι "αδερφό κατάστημα" (ίδια εταιρεία/έδρα) με το painthouse.gr, από το οποίο έχω ψωνίσει και ηλεκτρονικά και από το φυσικό κατάστημα. Είναι πάρα πολλά χρόνια.

Όσο για το γιατί ο τίτλος του προϊόντος (και όχι του καταστήματος) γράφει OSRAM, αυτό προφανώς είναι λάθος στο data entry, όπως είπε και ο @ika

Έχουν και την απλή έκδοση και σε αυτή γράφουν SMSL. Κάτι τους έχει πάει πολύ λάθος.

Τώρα πως κατέληξαν να πουλάνε το RME δεν ξέρω, εγώ μόνο σε εργαλεία κλπ. τους είχα πετύχει. Ως προς την ερώτηση αν ο καθένας πουλάει όσο θέλει, ναι, ο καθένας πουλάει όσο θέλει.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic