Panasonic 42PV60E

Reaction score
0
1.620 € σε 12 άτοκες δόσεις , να την πάρω ??? υπάρχει άλλη εναλλακτική πρόταση αντίστοιχης ποιότητας σε αυτά τα λεφτά ???

Reaction score
0
42" με οθόνη plasma 9ης γενιάς
HD Ready
Ανάλυση 1024x768 pixels
Τεχνολογία V-real
Ψηφιακή επεξεργασία σήματος 1080p - Ψηφιακό Remastering 1080p
Διαβάθμιση φωτεινότητας και χρωμάτων σε 3.072 βήματα
Aντίθεση 10.000:1 - Ψηφιακή διόρθωση V-real Gamma
Προηγμένο τρισδιάστατο σύστημα διαχείρισης χρώματος
Μείωση θορύβου κινούμενης εικόνας
Ελεγχος sub-Pixel
Είσοδος HDMI & πρωτόκολο επικοινωνίας HDAVI
Eίσοδος σύνδεσης με PC
Σύστημα ηχείων SRS Smart Sound 2X10W

Reaction score
2
H tv αυτη ειναι best buy στη Γερμανια , με πολλες διακρισεις kai εχει βγει αριστη αγορα και στο hitech!
Ειναι ισως η καλυτερη tv που εχω δει μεχρι τα 2000 ευρω.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αν σου αρέσουν οι πλάσμα τότε ναι είναι πάρα πολύ καλή! Τελικά θυμήθηκα ότι την έχω δει και εγώ... και με αυτή την τιμή για 42άρα τηλεόραση είναι τίμια...

Αρκεί βέβαια να την θέλεις κυρίως για τηλεοπτικό σήμα...

Γιατί αλλιώς ισχύουν όσα έχω γράψει στα άλλα θέματα περί future proof...

Reaction score
0
Σαφώς και είναι κυρίως για τηλεοπτικό σήμα.
Το σκεπτικό μου είναι ότι δεν θέλω να δώσω ένα σκασμό λεφτά σε μια τεχνολογία που τρέχει ταχύτατα (βλέπε lcd) .
Έτσι αυτή τη στιγμή παίρνω μια πολύ καλή τηλεόραση pdp σε πολύ ελκυστική τιμή, όντας μια τεχνολογία που έχει περάσει τις παιδικές της αρρώστιες-πειραματισμούς , και με την προσθήκη σε ένα χρόνο του projector (ευελπιστώ ότι με 1200 - 1500 € θα χτυπήσω καλό κομμάτι, άρα συνολικό κόστος περίπου 3.000) € θα είμαι ήσυχος ....
Το θέμα είναι αν σε αυτά τα λεφτά ή και λίγο ψηλότερα υπάρχει άλλη εναλλακτική (hitachi, pioneer κλπ) που αξίζει να δώ πριν κλείσω την PV60

Reaction score
0
Plasma δεν θα αγοραζα ποτε, κυριως λογω αναλυσης αλλα και για τους υπολοιπους γνωστους λογους.
Ομως επειδη σε βλεπω να σκεφτεσαι αρκετα με βαση την τιμη και να προγραμματιζεις τις αγορες σου (σωστα κατα τη γνωμη μου), ριξε μια ματια και σε αυτην την προσφορα που ειδα σημερα :

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=PlasmaMonitors&cp_id=116277

Χωρις να την εχω δει την τηλεοραση, ειμαι σιγουρος οτι δε θα ειναι κατι ξεχωριστο, αλλα μια τυπικη Plasma με το τυπικα καλο contrast των Plasma (10.000:1). Σε αναλυση χανει απο αυτη που εχεις διαλεξει, αλλα ρεαλιστικα ισως ειναι και καλυτερα γιατι ειναι πιο κοντα στο τηλεοπτικο σημα και στο DVD που σε ενδιαφερει. Και τουλαχιστον ειναι σε "σωστη" αναλυση με βαση το καδρο (16:9), γιατι τα 1024χ768 εκτος του οτι δεν αποτελουν αναλυση που να σε βοηθαει σε τιποτα (δεν ειναι αρκετη για 720p) ειναι και ακυρη αναλυση για 16:9 καδρο αν κανις τις πραξεις....ειναι για 4:3 καδρο.
Το θεμα ειναι οτι στα 799 ειναι στα μισα λεφτα και κατω απο αυτη που κοιτας, οποτε ΙΣΩΣ σε ενδιαφερει (πχ χωρις να χανεις τιποτα σπουδαιο, γλιτωνεις 820 ευρω, και με λιγα ακομα παιρνεις και projectora 720p αμα θες :D ) .....αν οχι ειμαι σιγουρος οτι η panasonic θα ειναι καλυτερη συνολικα.

Reaction score
1
jimazz said:
Σαφώς και είναι κυρίως για τηλεοπτικό σήμα.
Το σκεπτικό μου είναι ότι δεν θέλω να δώσω ένα σκασμό λεφτά σε μια τεχνολογία που τρέχει ταχύτατα (βλέπε lcd) .
Αν τα 1620 ευρω δεν ειναι ενας σκασμος λεφτα για σενα, οκ. Για μενα παντως ειναι και δεν τα δινω για 1024χ768. Ξανασκεψου το. Οταν θα βλεπεις dvd θα εχεις μαυρες μπαρες πανω-κατω, ειτε ειναι η ταινια 1,78:1, ειτε ειναι 2,35:1.

Reaction score
164
smooth criminal said:
Οταν θα βλεπεις dvd θα εχεις μαυρες μπαρες πανω-κατω, ειτε ειναι η ταινια 1,78:1, ειτε ειναι 2,35:1.
Στο 1.78:1 δεν θα βλέπει μπάρες, μιας και η αναλογία αυτή είναι 16:9.

Reaction score
0
Καλά θα ήταν να αναφέρεις την αλυσίδα που την είδες στα 1620 γιατί είναι πολύ πιθανό σ'αυτή την τιμή να ενδιαφέρονται και άλλοι !!

Reaction score
0
η τιμή αυτή είναι προσωπική και δεν θα ήθελα να φέρω σε δύσκολή θέση κάποιον.

Reaction score
1
unforgiven said:
smooth criminal said:
Οταν θα βλεπεις dvd θα εχεις μαυρες μπαρες πανω-κατω, ειτε ειναι η ταινια 1,78:1, ειτε ειναι 2,35:1.
Μα η 1024χ768 δεν ειναι 16:9. 4:3 δεν ειναι?

Reaction score
164
smooth criminal said:
unforgiven said:
smooth criminal said:
Μα η 1024χ768 δεν ειναι 16:9. 4:3 δεν ειναι?
16:9 είναι. Απλά τα pixels δεν είναι τετράγωνα, όπως στις οθόνες των υπολογιστών.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.198
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88