PANASONIC Diga DMR-EH65 & PIONEER DVR-940HX-S.

Reaction score
3.085
PANASONIC Diga DMR-EH65 και Region-Free

Μόλις το πήρα. Ελπίζω να μου βρεί σωστή αγορά. Διάβασα με προσοχή και με μια κρυφή χαρά κι ελπίδα τα παραπάνω για τις επιδόσεις του στον τομέα της εικόνας.

Πριν το πάρω, έκανα μια πολύ γρήγορη έρευνα αγοράς, με αρχή τα reviews των 2 μεγάλων περιοδικών του χώρου (ΗΧΟΣ - HiTECH), τα οποία το τοποθετούν (αμφότερα) στην κορυφή. Ταυτόχρονα απέρριψα την αγορά ενός Sony RDR-HX1010, μεταχειρισμένου μεν, αλλά ουσιαστικά καινούργιου (κατά τον ιδιοκτήτη του) και εντός εγγυήσεως, παρ' όλο που θα γλύτωνα πάνω από 100 €. Ο λόγος προφανής: παλαιότερο μοντέλο, έστω κι ακριβότερο στα νιάτα του, αν και διαθέτει σκληρό 400άρη έναντι του 250άρη του PANASONIC.

Φυσικά, τα εύσημά μου στον Α.Κ. και στον Γ.Ζ. για την βοήθεια και καθοδήγησή τους.

Μια σοβαρότατη παράμετρος που με απασχολεί και γι αυτό θέτω και την ερώτηση στους - όποιους - τωρινούς χρήστες του:

- Τί γίνεται με την υπόθεση region-free?

Μη μου μιλήσει κανείς για παρανομία, διότι αυτό είχε νόημα την δεκαετία του 90, όταν ακόμα το DVD ήταν στην παιδική του ηλικία. Σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία των αντιπροσωπειών αλλά και των ίδιων των κατασκευαστών παραδίδουν τα players την κατανάλωση σπασμένα ή με οδηγίες σπασίματος, συνήθως με software.

Κάποιος που να ξέρει;

Thanks

Υ.Γ.: Θα επανέλθω με περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τον σκληρό, αλλά ακόμα είναι νωρίς. Τώρα πρέπει να το στήσω, να το συνδέσω και να το ρυθμίσω.

Reaction score
3.085
Panasonic DMR-EH65. How to make it region-free

Μόλις ρώτησα τον expert του είδους χερ Frederic Steinfels (www.dvdupgrades.ch), ο οποίος μου είπε πως είναι ζήτημα αλαγής software, πραγματοποιούμενο μέσω εντολών από το remote control.

Δεν μου είπε όμως πώς.

Μήπως κάποιος;

Ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους.

(Για το Νέο Έτος θα τα ξαναπούμε).

Reaction score
2
Μηπως ξερει κανεις τροπο για να δεις Ελληνικους υποτιτλους σε dvix στο DMR-EH65 PANASONIC?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.308
Members
38.296
Νεότερο μέλος
Monarchix