PANASONIC TH-42PX8OEA- TX-P50U10E??

Reaction score
0
Παιδία θέλω μια βοήθεια σε ένα θέμα που με καίει. Έχω μια Panasonic TH-42PX80EA και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι σήμερα, καλός η κακώς όμως θα πάει στο πατρικό μου και έτσι έχω την εξής απορία.

Αν στην θέση της μπει μια panasonic P50U10 θα έχει την ίδια και καλύτερη απόδοση η θα απογοητευτώ με το θέαμα που θα βλέπω?? Και πάντα σε σχέση με την προηγουμένη (η τιμή της είναι πρόκληση)

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Reaction score
5.843
Απάντηση: PANASONIC TH-42PX8OEA- TX-P50U10E??

Την PX-80 εχω και εγω εδω και δυο σχεδον χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!!
Την U-10 την πηρε η αδερφη μου και ειναι αψογοτατη,ειδη σκεφτομαι και εγω για αυτην,η τιμη της για την αποδοση της ειναι χαρμα!!!!
Προχωρα αφοβα!

Reaction score
0

Την PX-80 εχω και εγω εδω και δυο σχεδον χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!!
Την U-10 την πηρε η αδερφη μου και ειναι αψογοτατη,ειδη σκεφτομαι και εγω για αυτην,η τιμη της για την αποδοση της ειναι χαρμα!!!!
Προχωρα αφοβα!

Πάντως κακά σχόλια δεν έχω ακούσει μέχρι στιγμής και αυτό είναι ενθαρρυντικό.:123:
Σε ευχαριστώ για την απάντηση

Reaction score
0

Παρε την U αφοβα .
Φοβερη για την τιμη της και καλυτερη απο πολλες ακριβοτερες της !

Reaction score
0

Παρε την U αφοβα .
Φοβερη για την τιμη της και καλυτερη απο πολλες ακριβοτερες της !
Πιστεύω να εννοείς από άλλες plasma όταν λες (καλύτερη από πολλές ακριβότερες της) γιατί όσο αφορά τις LSD ένα θα σου πω χωρίς να είμαι γνώστης, πήρα πρόσφατα την
LG 42LΗ4000 περισσότερο την θέλω για το pc μια χαρά τηλεόραση είναι δεν λέω αλλά όταν ρε παιδί μου την βάλεις δίπλα στην PX δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης η διαφορά τους στην τιμή ελάχιστη σαν ποιότητα εικόνας όμως το χάος (πάντα για τα δικά μου μάτια βέβαια) :140:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo