- Reaction score
- 0
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να κάνω ένα πάρτυ στο σπίτι αλλά τα μηχανήματα που έχω είναι ένας Philips Cineos και κα΄τι ηχεια B&W που είχα πάρει για δώρο όταν μπήκα πανεπιστήμιο....Ποιοτικός ήχος αλλά δεν τραβάνε από ένταση. 2επι100wrms
Τώρα σκέφτομαι αν κάνω ένα πάρτυ και γεμίσει ένας χώρος 200τμ θα χρειαστώ κάτι δυνατότερο, δεν θέλω να νοικιάζω όμως.
Είμαι ψιλοάσχετος ομως από επαγγελματικά.
1)θελω εναν ενισχυτη που να βγάζει εξοδο για 4 ηχεία
2)θελω ηχεία να βγαζουν σχετικά καλό ηχο οχι βαβούρα
3)ποσα watt? 300w rms τα ηχεια και άλλα τοσα ο νισχυτής καλά είναι
4)Θα μου κοστίσει φθηνότερα από το να έπαιρνα αντίστοιχο home ηχοσυστημα? Με λίγα λόγια στα επαγγελματικά τα watt κοστιζουν λιγότερο? με ενδιαφερει κυριως η ενταση και τα μπασα.
5)Ένα καλό δωρεαν προγραμμα στο pc για μιξη?
Αυτα....:121:
Θα ήθελα να κάνω ένα πάρτυ στο σπίτι αλλά τα μηχανήματα που έχω είναι ένας Philips Cineos και κα΄τι ηχεια B&W που είχα πάρει για δώρο όταν μπήκα πανεπιστήμιο....Ποιοτικός ήχος αλλά δεν τραβάνε από ένταση. 2επι100wrms
Τώρα σκέφτομαι αν κάνω ένα πάρτυ και γεμίσει ένας χώρος 200τμ θα χρειαστώ κάτι δυνατότερο, δεν θέλω να νοικιάζω όμως.
Είμαι ψιλοάσχετος ομως από επαγγελματικά.
1)θελω εναν ενισχυτη που να βγάζει εξοδο για 4 ηχεία
2)θελω ηχεία να βγαζουν σχετικά καλό ηχο οχι βαβούρα
3)ποσα watt? 300w rms τα ηχεια και άλλα τοσα ο νισχυτής καλά είναι
4)Θα μου κοστίσει φθηνότερα από το να έπαιρνα αντίστοιχο home ηχοσυστημα? Με λίγα λόγια στα επαγγελματικά τα watt κοστιζουν λιγότερο? με ενδιαφερει κυριως η ενταση και τα μπασα.
5)Ένα καλό δωρεαν προγραμμα στο pc για μιξη?
Αυτα....:121: