Passat ή Superb;

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.480
Απάντηση: Re: Passat ή Superb;

Απορω πως δεν αναφερετε το Opel Insignia με τον δοκιμασμενο κινητηρα των 1,6Τ/180 ιππων, ...
Λάκη, δεν το ξέρω αυτό το μοτέρ, θα με ενδιέφερε κάποια στιγμή να το οδηγήσω...

Reaction score
313

Το mondeo το φοβάμαι επειδή μάλλον έρχονται σκοτεινές μέρες για την GM και μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο μήπως υπάρξουν κραδασμοί(;).
Έρχονται, αλλά...η GM δεν είναι η Ford...:126:

Reaction score
5
H Ford είναι σε καλύτερη θέση από όλες τις αμερικανικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Έχει πολύ ρευστό που θα την βγάλει από την κρίση. Εδώ την GM την χρηματοδοτούν αγρίως, στην Ford θα κολλήσουν που θέλει πολύ πιο λίγα;
Και βγάζει και καλύτερα αυτοκίνητα IMHO...

Σαν το Μondeo πάντως δεν στρίβει κανένα μπροστοκίνητο στην κατηγορία του.

Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι και τα 3-4 επικρατέστερα/δημοφιλέστερα (Insignia/Passat/Mondeo/...) αυτοκίνητα της κατηγορίας είναι πολύ καλά. Για τα λεφτά που δίνεις παίρνεις κάτι που πριν χρόνια μόνο πανάκριβα αυτοκίνητα είχαν.

Reaction score
807

...Σαν το Μondeo πάντως δεν στρίβει κανένα μπροστοκίνητο στην κατηγορία του.
A γεια σου!Μακραν το καλυτερο πλαισιο και συστημα διευθυνσης σε οικογενειακο αμαξι.

Reaction score
51

Σαν το Μondeo πάντως δεν στρίβει κανένα μπροστοκίνητο στην κατηγορία του.
A γεια σου!Μακραν το καλυτερο πλαισιο και συστημα διευθυνσης σε οικογενειακο αμαξι.

Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω.......

Reaction score
0
Απάντηση: Passat ή Superb;

Αν δεν σε νοιάζει το σήμα κ η "φιγούρα", τότε πας για superb.

Τα έχει όλα, τα κάνει όλα κ συμφέρει ! :126:

Διαφορετικά, πας αλλού, με άλλα χρήματα.

Reaction score
51

Αν δεν σε νοιάζει το σήμα κ η "φιγούρα", τότε πας για superb.

Τα έχει όλα, τα κάνει όλα κ συμφέρει ! :126:

Διαφορετικά, πας αλλού, με άλλα χρήματα.

Ακριβώς!! Συμφωνώ απολύτως φίλε!
Αν ήθελα τέτοια κατηγορία για τώρα (εύρος 2-3 μηνών) θα γλυκοκοιτούσα το Superb.
Αλλά πιθανότατα να καθυστερούσα ένα 6μηνο για να πάρω την νέα Α159TB 1.8 (έκδοση Ti και μάλιστα SW) με τα νέα μοτέρ και αρκετές βελτιώσεις συνολικά.
Θέλω να χαμογελώ κάθε φορά που πλησιάζω το αυτοκίνητο στο γκαράζ, κάθε φορά που χαζεύω το εσωτερικό και το κυριότερο κάθε φορά που στρίβω!!! :107:

Δεν είναι χάρμα οφθαλμών το εσωτερικό?

Reaction score
1

Μεσιε Τζιοβάννι , 3λιτρο ντιζελάτο 159 νόμιζα ότι ήθελες , τώρα πήγες στο 1.8ΤΒ ; ακούγεται πάντως και για τον 2.7ΒiΤurbo ( σίγουρα στην επόμενη γενιά ίσως και σε αυτή ... ) Αχ Αλφα , μας έχεις συνέχεια στο περίμενε !

Reaction score
51

Μεσιε Τζιοβάννι , 3λιτρο ντιζελάτο 159 νόμιζα ότι ήθελες , τώρα πήγες στο 1.8ΤΒ ; ακούγεται πάντως και για τον 2.7ΒiΤurbo ( σίγουρα στην επόμενη γενιά ίσως και σε αυτή ... ) Αχ Αλφα , μας έχεις συνέχεια στο περίμενε !

Δε με χαλάει καθόλου το ντιζελάτο......
Αλλά ανατριχιάζω και μόνο στη θέα των τελών κυκλοφορίας και των ασφάλιστρων στα 3 λίτρα.......
Χώρια που βλέπω και κάτι εφιάλτες με καμμένες τρόμπες πετρελαίου γιατί στην ανάγκη να βάλω καύσιμα στον κλέφτη τον βενζινά (σε άσχετη περιοχή που δεν βρίσκω καύσιμα από την "λίστα" :126: ) θα οδηγώ με πετρέλαιο θέρμανσης αποχρωματισμένο.....

Είδα και φωτογραφίες από μια νέα κουκλάρα:
Το όναματάκι της? Alfa Romeo Milano. ΚΟΥΚΛΑ!!!!! :107:

Reaction score
807

Αυτα τα ψευτοκαρμπον πολυ με χαλανε στα αμαξια (πχ fiat bravo,207 gt κτλ)

Reaction score
51

Αυτα τα ψευτοκαρμπον πολυ με χαλανε στα αμαξια (πχ fiat bravo,207 gt κτλ)
Στην Α159 υπάρχει πραγματικό αλουμίνιο στην κεντρική κονσόλα.....
Σε αντίθεση με την ψευτιά αλουμίνιο ενός Passat (Πλαστικό βαμμένο).
Το look carbon θα παίζει προφανώς σε σπορ εκδόσεις.
Χώρια που δεν ξέρουμε ακόμα κάτι........

Περιμένω εντυπωσιακό εσωτερικό πάντως

Reaction score
51

Μια παλιότερη φωτό για την Α149 (Milano) είναι αυτή.....

Η φωτό που είδα τις προάλλες είναι ακόμα καλύτερη

Reaction score
7.261

Εχετε μπλεξει αυτοκινητα που τα αγοραζεις με τη λογικη με αυτοκινητα που τα αγοραζεις με τη ψυχη. Ενας vw-αγκιας ποτε δεν θα αγορασει alfa και το αντιθετο.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Βρε Gio επιτηδες το κανεις με τις φωτο; βγαλτες σε παρακαλω αμεσως, ποναει η καρδια μου! Βλεπεις οι αλφιστι (δεν ειμαι πρωην, ακομη την εχω) εχουν καρδια και οχι γερμανικη λογικη! Δυστυχως η 159 τον Γεναρη ηταν αρκετα πανω απο το οριο που εθεσα (η 1.8 απαραδεκτη), αλλιως.... Που να φανταστω οτι η κριση θα ηταν ΤΟΟΟΣΟ μεγαλη:142:

Reaction score
51

Εχετε μπλεξει αυτοκινητα που τα αγοραζεις με τη λογικη με αυτοκινητα που τα αγοραζεις με τη ψυχη. Ενας vw-αγκιας ποτε δεν θα αγορασει alfa και το αντιθετο.

Το έχω πει κατ' επανάληψη!!
Για να μπορέσει να καταλάβει κάποιος (αν βράζει λίγο το αιματάκι του) πρέπει να δανειστεί από φίλο του μια Alfa Romeo για 15 μέρες και να ζήσει μαζί της. Ακόμα και να αλλάξει κάποια στιγμή μάρκα (από ανάγκη ή αλλαγή αναγκών κοκ) πάντα θα θυμάται της μέρες πίσω από το τιμόνι της Alfa. :107:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Το έχω πει κατ' επανάληψη!!
Για να μπορέσει να καταλάβει κάποιος (αν βράζει λίγο το αιματάκι του) πρέπει να δανειστεί από φίλο του μια Alfa Romeo για 15 μέρες και να ζήσει μαζί της. Ακόμα και να αλλάξει κάποια στιγμή μάρκα (από ανάγκη ή αλλαγή αναγκών κοκ) πάντα θα θυμάται της μέρες πίσω από το τιμόνι της Alfa. :107:
Να φανταστειτε, σημερα πηρα την Α146 για λιγο μεσα στην πολη. Ακομη κι ετσι εχει αλλη αισθηση, παρ΄ολο που το Ινσιγκνια εχει ελαφρυ και τιμονι που κοβει πολυ (της Α οχι και τοσο). Αλλα βεβαια μεταξυ τους δεν εχουν καμια σχεση...

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.972
Members
38.631