Featured Perlisten & Trinnov

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.591
Με γεια!

Είναι αηδιαστικά ισχυρά τα σαμπ αυτής της φίρμας, εξ'ου και η πιστοποίηση που φέρουν.

Έχω 5 τεμάχια από τα 15-άρια τους, είναι πραγματικά ατελείωτα.

Reaction score
579
Με γεια!

Είναι αηδιαστικά ισχυρά τα σαμπ αυτής της φίρμας, εξ'ου και η πιστοποίηση που φέρουν.

Έχω 5 τεμάχια από τα 15-άρια τους, είναι πραγματικά ατελείωτα.
Τα δωδεκαριά τα μικρούλικά τα. D 12S
Πήγανε πίσω στις άλλες δύο γωνίες του δωματίου

Attachments

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.591
Κουτσά στραβά γίνεται και κάποιο waveforming
Μια χαρά γίνεται, απλώς για μια θέση ακρόασης, με περιορισμό στο ύψος και στο πλάτος κυρίως.

Όσο ευρύτερη θες να είναι η περιοχή εφαρμογής του waveforming, τόσο περισσότερα σαμπ χρειάζονται, και τοποθετημένα σε διαφορετικά ύψη.

Για μια θέση ακρόασης, κάποτε πιστεύω θα το βγάλουν και με 3 σαμπ, 2 μπροστά και 1 πίσω.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
89.026
Είναι και το θέμα πως τα πίσω δεν είναι κολλητά στον τοίχο.
Εγώ θα τα κρέμαγα από τους πίσω τοίχους, κάτω από τα surrounds ύψους.

Reaction score
260
Επιτέλους ήρθανε και τα σαμπ
(Σεισμός)

Όταν γίνουνε ρυθμίσεις θα δώσω και παραιτέρω πληροφορίες σε πρώτη φάση είναι καταπληκτικά
Μεγειές!! Φοβερός χώρος and state of the art AV equipmnet!! Τι έγινε τελικά με το πολυκάναλο Class D ? Επάρθη ? Θα βάλεις TV μεγαλύτερη or projectora στις 120"....σε παίρνει ?? :)

Reaction score
2.948
ήρθανε και τα σαμπ
Έχω 5 τεμάχια από τα 15-άρια τους
στις άλλες δύο γωνίες του δωματίου
Πάντως ρε παιδιά αν ήταν τόοοοοσο καλά , δε θα παίρνατε απο 4-5 ο καθένας για να παίξουν.... Δύο αυτιά έχουμε.

Καλή υπομονή λίγο με τις ρυθμίσεις και ύστερα... καλή απόλαυση!
Ωραίος χώρος - set up, ζηλεύω! :)

Reaction score
579
Μεγειές!! Φοβερός χώρος and state of the art AV equipmnet!! Τι έγινε τελικά με το πολυκάναλο Class D ? Επάρθη ? Θα βάλεις TV μεγαλύτερη or projectora στις 120"....σε παίρνει ?? :)
[/QUOTE]

Ευχαριστώ πολύ ο τελικός δεν έχει γίνει ακόμα υπολογίζω περίπου τα Χριστούγεννα
( Ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός λόγω ότι τα ηχεία ο Trinnov και γενικά η διαμόρφωση του χώρου χρειάστηκαν αρκετά χρήματα και δεν μπορούνε να γίνουνε όλα μαζί)
Όσο αφορά την εικόνα για προτζέκτορα δεν το σκέφτομαι καν θα πάρω τηλεόραση 120 η 115 Ίντζες μόλις πέσουν περίπου στις 5000 € με 6000€ νομίζω σε κανένα χρόνο τότε θα πάρω

(Σήμερα μια τηλεόραση 115 έχει περίπου 10.000 € mini Led)

Attachments

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.427
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim