Philips BDP9500 ή Lg BD390?

Reaction score
0
ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απο τα 2..αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχω πολυ καλη εικονα στις ταινιες,καλο ηχο(εχω ενα παλιο sony Home theater(3ετιας) και δεν ξερω με ποιο απο τα 2 θα επιτυχω καλυτερο αποτελεσμα) κ να παιζει ανετα Mkv αρχεια(κατεβασμενα μεσω ιντερνετ) ειτε μεσω εξωτερικο σκληρου ειτε μεσω επανεγραψιμου Bluray disc..ποιο μου προτεινετε?

υ.γ μπορω να διαθεσω μεχρι 300-350 ευρω..

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Philips BDP9500 ή Lg BD390?

Το παραξενο με το Philips ειναι πως στο Skroutz το εχει μονο ενα καταστημα και εχει 399 και δεν βλεπω να εχει το κατι παραπανω απο το LG που εχει 229 ευρω.

Το LG παιζει ανετα mkv και βλεπει και ntfs σκληρο δισκο.

Reaction score
0
η εικονα που δεινει το philips διαβασα οτι ειναι μακραν καλυτερη του Lg,ισχυει?

Reaction score
0

ηΗ εικονα του philips δεν συγκρινεται με το lg,ειχα και το lg 370.Το philips απλα ειναι κορυφη σε εικονα τεραστια διαφορα.

L

LLLEFTERIS

Guest

Mkv κλπ απο σκληρο δισκο ntfs βλεπει το Philips?

Reaction score
0

ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απο τα 2..αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχω πολυ καλη εικονα στις ταινιες,καλο ηχο(εχω ενα παλιο sony Home theater(3ετιας) και δεν ξερω με ποιο απο τα 2 θα επιτυχω καλυτερο αποτελεσμα) κ να παιζει ανετα Mkv αρχεια(κατεβασμενα μεσω ιντερνετ) ειτε μεσω εξωτερικο σκληρου ειτε μεσω επανεγραψιμου Bluray disc..ποιο μου προτεινετε?

υ.γ μπορω να διαθεσω μεχρι 300-350 ευρω..
To BDP της PHILIPS, που σε ενδιαφέρει, έχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Όσον αφορά το ότι είναι δυσεύρετο, είναι το γνωστό - τον τελευταίο καιρό - πρόβλημα της PHILIPS (και όχι μόνο), η παραγωγή να μην μπορεί να καλύψει την μεγάλη ζήτηση, με αποτέλεσμα να δίνει προτ/τα σε άλλες αγορές, αφήνοντας τελευταία την Ελλάδα. -- Θα σου συνιστούσα να εξετάσεις την περίπτωση αγοράς του BDP - 320 της PIONEER, αν το κύριο κριτήριο
για σένα είναι η ποιότητα εικόνας και δεν δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε λοιπές δυνατότητες. Χρησιμοποιεί το κορυφαίο ''τσιπάκι'' της αμερικανικής RENESAS. Ο τιμές των blue-ray players ακολουθούν συνεχώς πτωτική πορεία. ' Ετσι από τα 400 περίπου Euro που κόστιζε τον περασμένο Νοέμβριο, σήμερα θα το βρεις στην αγορά σε τιμές που κυμαίνονται από 270 έως 290 Euro. Αν δεν σε καλύπτουν οι δυνατότητές του, κοίταξε το νέο μοντέλο της TOSHIBA BDX2000. Χρησιμοποιεί το εξαιρετικό τσιπάκι UniPhier της Panasonic.Όλες οι κατασκευάστριες εταιρίες παγκοσμίως, προμηθεύονται ''τσιπάκια'' από 4-5 εργοστάσια (τόσα είναι). Κορυφαία θεωρούνται τα RENESAS-UNIPHIER και ακολουθούν τα
MEDIA TEK -- BROADCOM & NEC. -- Τώρα όσον αφορά το LG που σε ενδιαφέρει, είναι καλό, τηρουμένων των αναλογιών. Σε καμμία περίπτωση όμως, η ποιότητα εικόνας του δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν όλων των προαναφερθέντων συσκευών.
--- Ελπίζω να βοήθησα και να μην σε ''μπέρδαψα'' περισσότερο.
--- Να θυμάσαι όμως, ότι ο καλύτερος κριτής είναι τα δικά σου μάτια και αυτιά.-

Reaction score
34

Το philips ομως δεν βλεπει ntfs οποτε ξαεχναμε το mkv και γενικοτερα σαν media player. Χαθηκε να το ειχαν και αυτο οι ......κεφαλοι της philips στο πακετο; θα μιλαγαμε για το κορυφαιο πακετο σε αυτα τα λεφτα. Εμενα η ελλειψη αυτη με χαλαει παρα πολυ παντως....

L

LLLEFTERIS

Guest

Εγω εχω παρει το LG BD390 και το δουλευω ποιο πολυ σαν mkv player αν και σαν blu-ray δεν με χαλασε μια χαρα ποιοτητα εχει.

Εχει και 7.1 analog out το Philips εχει?

400 ευρω το Philips και δεν βλεπει ntfs!!!!

L

LLLEFTERIS

Guest

Ποιο BD παιζει mkv και μπορει να δει ntfs δισκο εκτος απο το LG?

Φυσικα να εχει καλυτερη εικονα απο το LG

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Philips BDP9500 ή Lg BD390?

Ποιο BD παιζει mkv και μπορει να δει ntfs δισκο εκτος απο το LG?

Φυσικα να εχει καλυτερη εικονα απο το LG
Στη θέση σου θα έπαιρνα αυτό με την καλύτερη εικόνα και τους δίσκους NTFS θα τους άφηνα να τους παίξει κανένα WD που έχει και αυτό καλύτερη εικόνα από το LG.

Γενικά δεν αξίζει να το ψάχνεις σε ένα μηχάνημα που τα κάνει όλα σε αυτό το επίπεδο χρημάτων. Δεν είναι δα και τραγικό να έχεις ένα τοσοδούλι media player δίπλα στο καλό blu-ray. Θα είναι συμπληρωματικό.

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips BDP9500 ή Lg BD390?

Στη θέση σου θα έπαιρνα αυτό με την καλύτερη εικόνα και τους δίσκους NTFS θα τους άφηνα να τους παίξει κανένα WD που έχει και αυτό καλύτερη εικόνα από το LG.

Γενικά δεν αξίζει να το ψάχνεις σε ένα μηχάνημα που τα κάνει όλα σε αυτό το επίπεδο χρημάτων. Δεν είναι δα και τραγικό να έχεις ένα τοσοδούλι media player δίπλα στο καλό blu-ray. Θα είναι συμπληρωματικό.
Το ειχα το Wd και δεν ειδα καμια καλυτερη εικονα απο το LG
Ασχετα που το ειχα παρει για να κουβαλαω τον σκληρο στο ξοχικο και στην συνδεση με τα rca ετρεμε πολυ η εικονα!
Μια απλη crt εχω εκει δεν εχει hdmi και δεν ειχε προβλημα το δικο μου γιατι βαλαμε και το live ενος φιλου και παλι τα ιδια και σε 3 crt τηλεορασεις.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.388
Dune Prime 3.0 ή Popcorn C-200(με blu ray player επάνω).
Περί τα 450ε το καθένα.
Πάντως απ την στιγμή που κάποιο player συνδέεται ψηφιακά και δεν ενεργοποιούμε πιθανά upscale ή επεξεργαστές του,λογικά δεν πρέπει να έχει διαφορές στην εικόνα.

Στις 20 Μαρτιού όμως θα έχουμε ιδία άποψη.

L

LLLEFTERIS

Guest

Το προβλημα που ειχε το prime που δεν δουλευε το optical drive λυθηκε?
Το C-200 ειναι αληθεια πως δεν βλεπει γνησια bd δισκακια αλλα μονο αντιγραφα?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.388
Το dune δουλεύει μια χαρά.Ειχαν ξεχάσει να συνδέσουν 1 καλωδιάκι στην πρώτη πατρίδα που παρέδωσαν.Έκτοτε ουδέν πρόβλημα.
Για το c 200 δεν ξέρω ακόμα.Αν το έχει κάποιος ας μας διαφωτίσει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.271
Members
38.438
Νεότερο μέλος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΟΥΚΛΗΣ