Philips mcd908

Reaction score
6.895
Τη Πεμπτη ειχα παει στο mediamarkt,τιμη 500 και καθησα και το ακουσα.
Σιγουρα με 500 δεν αγοραζεις κατι αντιστοιχο με διακριτες μοναδες.Τα ηχεια ειναι αρκετα μεγαλα σε μεγεθος και φυσικα μπορεις αμεσως να καταλαβεις οτι κατι "λαμπατο" υπαρχει εκει μεσα.Ειναι πανεμορφο ενω το συστημα χρειαζεται περιπου 20" για τη προθερμανση των λυχνιων.
Επειδη ειχα παει να βρω mini συστημα για μια φιλη ειχα μαζι μου και ενα δικο μου cd και μπορεσα να ακουσω σχετικα προσεκτικα (δεν ειχε κοσμο) το συστημα.Παρατηρηση,αργει πολυ να αναγνωρισει τα cd.

Reaction score
3
Τη Πεμπτη ειχα παει στο mediamarkt,τιμη 500 και καθησα και το ακουσα.
Σιγουρα με 500 δεν αγοραζεις κατι αντιστοιχο με διακριτες μοναδες.Τα ηχεια ειναι αρκετα μεγαλα σε μεγεθος και φυσικα μπορεις αμεσως να καταλαβεις οτι κατι "λαμπατο" υπαρχει εκει μεσα.Ειναι πανεμορφο ενω το συστημα χρειαζεται περιπου 20" για τη προθερμανση των λυχνιων.
Επειδη ειχα παει να βρω mini συστημα για μια φιλη ειχα μαζι μου και ενα δικο μου cd και μπορεσα να ακουσω σχετικα προσεκτικα (δεν ειχε κοσμο) το συστημα.Παρατηρηση,αργει πολυ να αναγνωρισει τα cd.
Και το Γερμανικο μαγαζι απο το οπιο το αγορασα εγω, μειωσε την τιμη στα 450. Οποτε 450+22=472 με παραδοση στο σπιτι.
Και εγγυηση Φιλιπς.
Θοδωρος.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Philips mcd908

Δείτε κι αυτό το εργαλείο από τη Philips....

You have a dream: you want to store your CD collection on a single hard-drive and stream music to five wi-fi stations all over your home. You also want to listen to internet radio, and connect your iPod for playback through the same system.

Well, that dream can become reality with Philips' new WAC3500D Streamium Wireless Audio Center, yours for £300. The name may be a bit of a mouthful, but what it can do is impressive.

First up, you can rip up to 1500 CDs to its 80GB hard drive at MP3 bit-rates of 128-320kbps or WMA at 16-128kbps. Recordings can be made either while listening to a CD, or at four times normal speed, and the system will automatically pull in track and album title information using the Gracenote song information system via the internet.

Once stored, music can then be wirelessly streamed to a maximum of five Wireless Music Stations dotted around your house. The system is compatible with the music stations developed for the Philips WAC700 and WAC7000 wi-fi systems.

Users can search for tracks by genre, artist, album or track names using the remote control.

Alternatively, the WAC3500D can receive, store and play MP3 or WMA tracks saved on a PC and wirelessly stream them to the system using simple drag ’n drop selection.

What's more, the built-in dock will play and charge your iPod, and if the unit is connected to the internet, you can access thousands of internet radio stations.

Amplification comes from a 2x40w Class D digital amplifier, which drives two compact, two-way speakers.

And if you want to transfer or play music from a USB storage device, there's a simple USB socket to enable you to do so.

The WAC3500D is available now. Additional wi-fi music stations cost £199 each.

whathifi.com

Nα έκανε και espresso... :mrgreen:

Reaction score
3
Επανέρχομαι μετά...είκοσι έτη για μία ερωτησούλα.
Εχω εδώ και πολλά χρόνια το περί ου ο λόγος συστηματάκι,και ρωτάω αν μπορώ να το συνδέσω με κάποιο τρόπο με μια smart TV που έβαλα στο γραφείο μου,όπου έχω και το Philips.Η τηλεόραση έχει και HDMI,και οπτική ίνα,κάτι που επίσης έχει και το Philips.
Προσπάθησα να το συνδέσω και με τους δύο τρόπους,αλλά απέτυχα.Εν τω μεταξύ,το έχω συνδέσει με ένα άλλο σύστημα 5.1 της Logitech,εκείνο το ακριβό ,νομίζω το Z5500 και παίζει μιά χαρά.Εγώ όμως θέλω να παίζει και με την τηλεόραση.
Υπάρχει λύση;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.860
Υπάρχει λύση;

Απο μια ψείρα φωτό που βρήκα, η οπτική αλλά και η HDMI θύρα είναι έξοδοι. Digital Out.

Αν είναι πραγματικά αυτό στη φωτό, η μόνη είσοδος είναι RCA.

Reaction score
3
Απο μια ψείρα φωτό που βρήκα, η οπτική αλλά και η HDMI θύρα είναι έξοδοι. Digital Out.

Αν είναι πραγματικά αυτό στη φωτό, η μόνη είσοδος είναι RCA.
[DOUBLEPOST=1544807359][/DOUBLEPOST]Κατάλαβα.Εν τω μεταξύ,η τιβι δεν έχει RCA ,οπότε τζίφος.
Από την άλλη τη μεριά,μπορείς να δεις το συστηματάκι της Logitech που επίσης υπάρχει εδώ;Είναι αυτό εδώ https://support.logitech.com/en_us/product/z5500-digital-51-speaker-system/getting-started και κατέβασε το User's Guide (PDF),να δεις και το σχέδιο αλλά και τις συνδεσεις.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.860
Αν το μόνο που θέλεις είναι να έχεις ήχο απο την τηλεόραση, συνδέεις την οπτική out της τηλεόρασης απευθείας στο Logitech και είσαι έτοιμος.

Αν θέλεις να συνδέσεις στο Logitech και το Philips, τότε χρειάζεσαι μονό RCA απο την coaxial out του Philips στην coaxial in του Logitech.

Reaction score
3
Το έκανα αλλά ακούγεται ένας υπόκωφος ήχος από το υπογούφερ μόνον,ο οποίος δεν μπορεί να πάει στα άλλα ηχειάκια,αλλά μένει εκεί ως ένα μπουμπούνισμα μόνον.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.860
Έλεγξε ξανά τις συνδέσεις, άλλαξε καλώδιο, κι αν δεν δουλέψει έχει ένα απο τα δυο πρόβλημα στη θύρα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.201
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88