Pioneer DV-696AV DV-490V DV-393

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Τρία νέα μοντέλα DVD Player ανακοινώσε η Pioneer στη μεσαία και χαμηλή κατηγορία τιμής.
DVD-696AV
HDMI
Upscaling 720p/1080i
Component
DVD Video, DVD Audio, SACD, DVD-R/RW(VR), DVD-R DL,(VR), DVD+R/RW
CD-R/RW
WMA, MP3, JPEG, DivX, DivX Ultra
7 Ch audio out

DVD-490V
HDMI
Upscaling 720p/1080i
Component
DVD Video, DVD-R/RW(VR), DVD-R DL,(VR), DVD+R/RW
CD-R/RW
WMA, MP3, JPEG, DivX, DivX Ultra

DVD-393
Component
DVD Video, DVD-R/RW(VR), DVD-R DL,(VR), DVD+R/RW
CD-R/RW
WMA, MP3, JPEG, DivX

http://www.pioneer.co.jp/press/release528-j.html

Reaction score
3
Μια και πρόκειται να αγοράσω ένα DVD recorder για PC, το Pioneer 585A που έχω δεν θα παίξει ένα DVD+R Dual layer; Αν ναι, τότε πρέπει να γράφω σε DVD-R DL;
Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί το πρόβλημα του Pioneer με κάποιο firmware ίσως;
Γιατί απ' ότι βλέπω δεν κυκλοφορούν δισκάκια DVD-R DL.

Reaction score
5
Κωνσταντίνε τι εννοείς δεν κυκλοφορούν DVD-R DL ? Αν είναι έτσι τότε τι DL δισκάκι είχα δοκιμάσει στα δικά μου πιο παλιά μοντέλα Pioneer και έπαιζαν?
Πάντως το θεωρώ πολύ απίθανο να παίζουν DVD-R DL DVD+R DVD-R και να μην παίζουν DVD-R DL.
Δεν παίρνω όρκο γιατί δεν θυμάμαι τι τύπος ήταν το δισκάκι.

Reaction score
3
Αντώνη, ορμόμενος από αυτό που γράφει ο Cinemusic - Ανδρέας "Αυτή η βλακεία τις pioneer να μην υποστηρίζει DVD+R DL πότε θα σταματήσει;", πιστεύω ότι το 585Α δεν παίζει τα DVD+R DL. Όσο για τα DVD-R DL, δεν έχω δει σε μαγαζιά να τα πουλάνε. Μόνο DVD+R DL βλέπω. Και μια και θέλω να πάρω ένα DVD writer για PC, θέλω να μπορώ να τα γράφω όλα και να τα παίζω όλα. Αλήθεια, καμιά πρόταση για κανένα καλό DVD writer;

Reaction score
0
Εγω βρηκα παντως DVD - DL στην Λακαταμια. Verbatim. 4X. Οπωσδηποτε θα υπαρχουν και στην Αθηνα. Νομιζω παντως οτι το Denon τα παιζει πιο ευκολα απο τα +DL . Και στα (-) το booktype δεν αλλαζει σε dvd-rom οπως τα (+).

Reaction score
6
DVD-DL υπάρχουν στην αγορα εδώ και αρκετο αλλα σε μικρότερη ποσοτητα από αυτά των +DL.
Το παραξενο με την pionner είναι πως όλα τα player τους μπορούν και παιζουν DVD-DL η DVD+DL χωρις πρόβλημα εκτος αν είναι DVD Writer που σε αυτήν την περίπτωση παίζουν μονο τα πλην. :(

Reaction score
3
Δηλαδή όταν λες: "Το παραξενο με την pionner είναι πως όλα τα player τους μπορούν και παιζουν DVD-DL η DVD+DL χωρις πρόβλημα εκτος αν είναι DVD Writer που σε αυτήν την περίπτωση παίζουν μονο τα πλην.", εννοείς Player τα εκτός Η/Υ; DVD Writer εννοείς τα DVD Recorder ή αυτά για Η/Υ;

Reaction score
3
Πολύ ωραία. Άρα δισκάκι γραμμένο από Η/Υ παίζει στο Pioneer 585A είτε είναι DVD-R DL είτε DVD+R DL. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση.

Reaction score
14
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:
Πολύ ωραία. Άρα δισκάκι γραμμένο από Η/Υ παίζει στο Pioneer 585A είτε είναι DVD-R DL είτε DVD+R DL. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση.
Το 585Α τα παίζει όλα.....καρατσεκαρισμένα. :wink:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Όμως ποιό κανει upscale και απο component? κανείς δεν λέει!!!

Reaction score
3
Re pedes ola kala alla den anafere kaneis to poio simantiko gia to pioneer dv-393s poy einai oti den anagnwrizei toys ellinikoys ypotitloys sta divx kai sigegrimena sta xexwrista arxeia ypotitlwn. afto vevaia diorthonete me ton idio tropo poy diorthonete kai sta poio palia montela poy einai ta pioneer dv380 k.t.l.
yparxei(exei vrei) kaneis kanena tetoio firmware poy na ypostirizei ellinikoys ypotitloys??? an nai poy??? help re pedes giati den mporw na dw divx me gr subs. Twra an exei kai ta extra menu poy exei i firmware poy eixe vgei gia to dv-380 den tha me xalage katholoy.

Reaction score
3
To link poy edwses re file n_olympios mallon den einai gia to dvd player dv-393 poy exw egw etsi?? giati ap' oti vlepw prepei na einai gia to dv-490

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.227
Members
38.292
Νεότερο μέλος
ChristosDi