PIONEER DV-696AV-S

Reaction score
1.815
Καλημέρα! Αυτό το DVD είναι πολύ καλό μηχανάκι! Παίζει και Super Audio?? Από ήχο τι λέει??

Reaction score
0
Απάντηση: PIONEER DV-696AV-S

Ναι παίζει sacd.,και για τη κατηγορία του έχει καλό ήχο.(τουλάχιστον έτσι ακούγεται στα δικά μου αυτιά....)

Reaction score
6

το εχω και εγώ είναι άψογο.
Επίσης βάζεις και Customs Firmware απο το pioneerfaq και τα κάνει ΟΛΑ !

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: PIONEER DV-696AV-S

το εχω και εγώ είναι άψογο.
Επίσης βάζεις και Customs Firmware απο το pioneerfaq και τα κάνει ΟΛΑ !
Σε ένα DV-600 ενός φίλου του έβαλα από αυτό το site ένα firmware και έγινε άλλο μηχάνημα με περισσότερες ρυθμίσεις και ξεκλείδωτες δυνατότητες!!!! Αν είχα χώρο θα το έπερνα αλλά μου τον πιάνει (το χώρο) η γυναίκα μου.....:114:

Reaction score
1.815

Νέα τιμή 70 Ε...
Τελικά εδώ ο "διαχειριστής" είναι μάλλον "αυστηρός" και διαγράφει τα μηνύματα. Σχολιασμοί δεν απαγορεύοντε για το συγκεκριμένο μηχάνημα, δεδομένου οτι καλό θα είναι να είναι "περιορισμένες".... (Ο κανονισμός λέει: 9. Οι αγγελίες δεν είναι χώρος συζήτησης και σχολιασμού τιμών, χαρακτηριστικών, επιδόσεων κλπ του προσφερόμενου προϊόντος. Καλό είναι τέτοιου είδους σχόλια να είναι περιορισμένα. Η Συντονιστική Ομάδα θα διαγράφει τα off topic σχόλια.). Εάν είναι έτσι κι διαχειριστά, να μη μιλάμε για τίποτα... εξ' άλλου δημοκρατία έχουμε!

Αλήθεια... τι χρώμα είναι το μηχάνημα???

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.737

Συγνώμη παιδιά αλλά τα σχόλια είναι σαν να είστε αβανταδόροι.
Ο φίλος kkinnas ένα μήνυμα έγραψε όλο κι όλο κι αυτό ήταν καθαρά αβάντα.
Μην το επιμένετε λοιπόν.
Εκφράσεις του τύπου "το σκοτώνεις το μηχάνημα" μόνο σαν αβανταδόρικες μπορούν να εκληφθούν.
Όχι μόνο από μένα αλλά από άλλα μέλη που μου στέλνουν αναφορές ή πμ.
Ο καθένας το πουλάει όσο θέλει. Αφήστε τον να το "σκοτώσει".

Reaction score
1.815

Συγνώμη παιδιά αλλά τα σχόλια είναι σαν να είστε αβανταδόροι.
Ο φίλος kkinnas ένα μήνυμα έγραψε όλο κι όλο κι αυτό ήταν καθαρά αβάντα.
Μην το επιμένετε λοιπόν.
Εκφράσεις του τύπου "το σκοτώνεις το μηχάνημα" μόνο σαν αβανταδόρικες μπορούν να εκληφθούν.
Όχι μόνο από μένα αλλά από άλλα μέλη που μου στέλνουν αναφορές ή πμ.
Ο καθένας το πουλάει όσο θέλει. Αφήστε τον να το "σκοτώσει".
Η ελευθερία του λόγου Μιχάλη, καθώς και οι σχολιασμοί που γίνοντε συνεχώς στις αγγελίες, είτε θετικά είτε αρνητικά είναι εφικτό να λέγοντε και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει διάθεση "αβανταδόρικη". Δεν παίζουμε εδω πέρα ούτε ζάρια ούτε τον "παπά".... Ας προσέξουμε λίγο παραπάνω τις εκφράσεις σε παρακαλώ. Μπορεί να είσαι διαχειριστής, αλλά "χειρίσου" με όμορφο και καθαρό τρόπο τα πράγματα που ελέγχεις.
Θεωρώ απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο έσβησες το σχόλιό μου και ακόμη περισσότερο θεωρώ προσβολή το οτι χαρακτηρίζεις "αβανταδόρους" τα μέλη του Forum. Λίγο προσοχή στις εκφράσεις σου δε βλάπτει.......
Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Αγαπητέ Μιχάλη,ξέρω ότι ειναι η θέση σου λεπτή ,όμως τον Κkinna τυχαίνει να τον ξέρω και μάλιστα είχε και το μηχάνημα.Επειδή δεν είχε γράψει ποτέ τον παρότρηνα να ασχοληθεί με το site σιγά-σιγά.Αυτός έκρινε να γράψει γι άυτό. Θα το πάρουμε απ τα μούτρα ως αβανταδόρο;Δηλαδή στο πρώτο του ποστ το σβήνουμε και του βάζουμε και ετικέτα ;
Δεν είμαι απο αυτούς που για 70 ε θα φτάσω στους αβανταδόρους.
Οσο για τα σχόλια των χρηστών θεωρώ οτι βοηθάνε τον μελλοντικό αγοραστή,και τα θεωρώ ως μέρος μιας όμορφης επικοινωνίας.Αν τα κόψουμε και αυτά τότε τι να πώ....

Κλείνοντας θέλω να κλείσει η αγγελία διότι νιώθω ήδη θιγμένος.!

ευχαριστώ για την φιλοξενία

Reaction score
6

κ. Mod δεν έχω καμία σχέση με τον πωλητή, εγω ανέφερα μόνο οτι πέρνει βαρβάτο F/W ώστε να το χαρεί περισσότερο οποιος το πάρει γιατί ειναι τιμιο μηχάνημα.
Nothing more, nothing less!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.737

Εντάξει βρε παιδιά και που να το ξέρω εγώ ποιος είναι ο καθένας;
Το θέμα είναι ότι κάποια πράγματα φαίνονται κάπως, όχι μόνο από μένα αλλά και από τα υπόλοιπα μέλη.
Κάποια σχόλια το βλέπετε ότι αφήνονται ελεύθερα, αλλά αν μια αγγελία πάρει την μορφή συζήτησης ξεφεύγει.
Εδώ πρέπει να περιοριζόμαστε μόνο στην αγγελία.
Τέλος μου κάνει εντύπωση που θίγεστε τόσο εύκολα βρε παιδιά.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.737

Και για να σας δώσω κι ένα παράδειγμα από το τι έχω δει εδώ μέσα, δείτε αυτήν την αγγελία.

Αμέσως μετά ήρθε η αναφορά του συστήματος:
Sinjas88 seems to have multiple personalities using oiler36 and Sinjas88 sharing the same computer.

Του έστειλα τότε ένα pm.
Η δικαιολογία του ήταν απίστευτη:

Φιλε ΜΙχαλη,
Ειμαστε δυο διαφορετικοι ανθρωποι και οχι ενας,
και δεν ειμαστε απο τον ιδιο υπολογιστη αλλα απο το ιδιο σπιτι δηλ.(ip).
Ηταν μια δικια μας αντιδικια (μεταξυ sinjas και oiler) που αφορουσε τις αγγελιες (εαν υπαρχει κινηση θα πουληθει αμεσως η οχι).
Νομιζω εχουμε το δικαιωμα αυτο.
Εγω ημουν με το οχι και κερδισα.
Βεβαιως και υπαρχει το προιον.
Και ΒΕΒΑΙΑ δεν κοροιδευμουμε κανεναν.
Με εκτιμηση
Χρηστος ***********

Οπότε δικαιούμαι να είμαι λίγο πιο καχύποπτος.
Δεν δικαιούμαι;

Reaction score
1.815

Εντάξει βρε παιδιά και που να το ξέρω εγώ ποιος είναι ο καθένας;
Το θέμα είναι ότι κάποια πράγματα φαίνονται κάπως, όχι μόνο από μένα αλλά και από τα υπόλοιπα μέλη.
Κάποια σχόλια το βλέπετε ότι αφήνονται ελεύθερα, αλλά αν μια αγγελία πάρει την μορφή συζήτησης ξεφεύγει.
Εδώ πρέπει να περιοριζόμαστε μόνο στην αγγελία.
Τέλος μου κάνει εντύπωση που θίγεστε τόσο εύκολα βρε παιδιά.
Πολύ καλημέρα σας!
Δε θιγόμαστε «τόσο εύκολα» όσο εσείς πιστεύετε. Νομίζω ότι όλοι μας σκεπτόμενοι άνθρωποι είμαστε... Κάτι θα πρέπει να τρέχει για να «παρεξηγηθούμε» όλοι εμείς. Κάποιος ή κάποιοι «θίγονται» πριν από μας.. για μας (τους αβανταδόρους κατά τα λεγόμενά τους και κατά τα δικά σας).
Επειδή λοιπόν κρίνεται ο καθένας από σας εκ του αποτελέσματος, θα ήθελα επισημάνω ότι όταν κάποιος αναλαμβάνει να επιβλέπει, ας το κάνει σκεπτόμενος ώριμα και προ πάντως «ευγενικά». Όσο για τα «θιγμένα μέλη» (τα άλλα που κάνουν τα παράπονα, όχι τα αβανταδόρικα), εάν και εφ όσον υπάρχουν, καλό θα ήταν να καταλάβουν και αυτά ότι στα Forum υπάρχει ελευθερία λόγου και η έννοιες των ελεύθερων εκφράσεων και απόψεων αναδεικνύονται μέσα από αυτά. Από τη στιγμή που δεν προσβάλλεται κανείς και υπάρχει καλή πρόθεση, δε νομίζω ότι μπορεί ο καθένας να παραπονιέται στο διαχειριστή για «δόλιες κινήσεις». Εξ' άλλου, όποιος έχει αντίρρηση, ας γράψει ελεύθερα τις απόψεις του (όπως το έκαναν και οι – χαρακτηρισμένοι αδίκως – «αβανταδόροι») και όχι να κρύβεται πίσω από εσάς. Αλλά ίσως να μην έχουν όλοι "απογαλακτιστεί" στη ζωή τους και υιοθετούν ακόμα τον πατροπαράδοτο τρόπο παραπόνων στη μαμά τους και στον μπαμπά τους.
Επειδή λοιπόν κινδυνεύω να χαρακτηριστώ και ...offtopic, δε θα επανέλθω πλέον στη συνέχιση της αντιπαλότητας που δημιουργήθηκε εξ' ατίας σας Κε Μελίδη και εξ' αιτίας (ίσως) κάποιων μελών που σας παραπονέθηκαν. Θα ήθελα όμως να μείνει κάτι από αυτήν την κουβέντα. Ας είστε λίγο προσεκτικότερος στους χαρακτηρισμούς σας και πριν και μετά το πρόβλημα...
Την καλημέρα μου και πάλι σε σας και την παρέα σας.:437:

Reaction score
0

Aγαπητέ Μιχάλη θα απαντήσω με καλή διάθεση( αν και τώρα αβαντάρουμε όλοι τη αγγελία ..)
Ο καθένας μας έχει κάποια όρια να το πώ αξιοπρέπειας τα οποία όταν... ξεπεραστούν δεν μπορεί να μην πάρει θέση.
Εγώ προσωπικά θίχτηκα και ένοιωσα άσχημα γιατί όχι μόνο δεν έχω λειτουργήσει δόλια αλλά όπως θα ξέρεις έχω χαρίσει πράγματα μέσα στο φόρουμ και εχω και δυο τρείς αγγελίες πολύ πίσω...που δεν έκανα την αβάντα..
Θα μπορούσε εκ μέρους σου να είχε γίνει μια προειδοποίηση σε ποστ για παράπονα μελών και όχι να σβηστούν τα πόστ.

Οσο για τον Κkinna ειναι σοβαρός καθηγητής σε Λύκειο ντράπηκα που του είπα να γράψει..
Τώρα ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί θίχτηκα << τόσο εύκολα >>...

πάντα φιλικά..

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.737

Παιδιά το αβανταδόρος δεν είναι βρισιά για να σας θίξει.
Ούτε σας στέρησε κανένας την ελευθερία λόγου.
Μπορείτε να πείτε όσα θέλετε για ένα μηχάνημα αλλά στις ανάλογες κατηγορίες.
Όχι στις αγγελίες.
Έτσι απλά.

Άλλωστε κάποτε ήταν κλειδωμένες και δεν γίνονταν καθόλου σχόλια.
Τώρα μπορούν να γίνονται αλλά με μέτρο.

Reaction score
2

κυριοι ,μια αγγελια ειναι δεν θα φτασουμε και σε λαικο δικαστηριο ,και οι δυο πλευρες εχουν δικιο ποτε λιγο ποτε πολυ αλλα καταλαβετε και την θεση του μιχαλη ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ μιλαει μονο.Δεν νομιζω να ηθελε να προσβαλει κανενα.peace pls

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.088
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Emmanouel graecorum