Pioneer LX-73 στο service

Reaction score
1
Απάντηση: Pioneer LX-73 στο service

Ρε παιδιά, μη το κουράζουμε το θέμα (με την καλή έννοια)...Νομίζετε ότι οι εταιρείες ενδιαφέρονται αν πέντε δέκα άντε είκοσι ψαγμένοι, είναι δυσαρεστημένοι από τα προϊόντα τους ή για το σέρβις που παρέχουν ; Καρφάκι δεν τους καίγεται διότι πολύ απλά στοχεύουν στους χιλιάδες που δεν ψάχνονται και απλά αγοράζουν ! Τώρα τι θα πούμε εμείς ή τι θα γράψουμε λίγο τους νοιάζει, γι' αυτό ακριβώς λέγονται και καταναλωτικά ηλεκτρονικά, γι' αυτό και ποτέ δεν ήμουν οπαδός των ακριβών ηλεκτρονικών προϊόντων.Αν έδινα πχ ένα ή ενάμιση χιλιάρικο (που δεν, αλλά λέμε τώρα...) να πάρω έναν ενισχυτή ίσως και να με έτσουζε πολύ αν σε σύντομο χρονικό διάστημα πάθαινε μιά βλάβη, αλλά στο διακοσοπενηντάρι που έχει ο δικός μου τον πετάω στην ανακύκλωση και παίρνω άλλον, σιγά μη κάτσω να σκάσω, έχει κι αλλού πορτοκαλιές...
Και για να το κάνω και λιγάκι χιούμορ, εδώ μας γράφει στα π@π@ρι@ της η HDI που είναι μιά εταιρειούλα του κ@λου, σιγά μη δε μας έγραφε η Pioneer :142::143:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.693
Η Intersys δεν είναι η Pioneer. Και η Pioneer, όπως και όλες οι μεγάλες εταιρείες, σίγουρα δεν θέλει δυσφήμιση, και σε άλλες χώρες υπάρχει μιά χαρά support.
Δυστυχώς, σε μιά χώρα 10 εκατομμυρίων οι μικρές εταιρείες δεν μπορούν να έρθουν οι ίδιες, και γι' αυτό υπομένουμε την Intersys.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Pioneer LX-73 στο service

Ρε παιδιά, μη το κουράζουμε το θέμα (με την καλή έννοια)...Νομίζετε ότι οι εταιρείες ενδιαφέρονται αν πέντε δέκα άντε είκοσι ψαγμένοι, είναι δυσαρεστημένοι από τα προϊόντα τους ή για το σέρβις που παρέχουν ; Καρφάκι δεν τους καίγεται διότι πολύ απλά στοχεύουν στους χιλιάδες που δεν ψάχνονται και απλά αγοράζουν !
Και για να το κάνω και λιγάκι χιούμορ, εδώ μας γράφει στα π@π@ρι@ της η HDI που είναι μιά εταιρειούλα του κ@λου, σιγά μη δε μας έγραφε η Pioneer :142::143:
Νικ , μην ορκιστείς για αυτό.

Ποιά είναι η HDI?

Δυστυχώς, σε μιά χώρα 10 εκατομμυρίων οι μικρές εταιρείες δεν μπορούν να έρθουν οι ίδιες, και γι' αυτό υπομένουμε την Intersys.
Δεν είδαμε και πολλές να έρχονται οι ίδιες, μικρές-μεγάλες, και νομίζω, οσο μεγαλύτερες τόσο χειρότερα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.693
LG, Samsung? Χρειάστηκε να υπομείνουμε το Φουρλή μερικά χρόνια γιά τη δεύτερη, αλλά ήρθε! Όχι ότι θα αγόραζα Samsung, λέμε τώρα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Όποιος νομίζει ότι οι εταιρίες δεν παρακολουθούν τα 2 μεγαλύτερα forums την Ελλάδας(εμάς και το club),πλανάτε πλάνην οικτράν.Όπως επίσης και παρακολουθούν και τα αντίστοιχα εξειδικευμένα sites.
Πλέον τα περιοδικά δεν είναι οι opinion makers που ήταν κάποτε και σε αυτό(φυσικό είναι) έχει παίξει ρόλο το διαδύκτιο και οι γνώσεις ή και απόψεις που μπορεί να λάβει κάποιος σε παγκόσμιο,πλέον,επίπεδο.
Δεν ξέρω αν έχουν όλοι ενεργούς λογαριασμούς ή με ποιά nicknames μπορεί να είναι,σπάει όμως ο διάολος το ποδάρι του και σχεδόν πάντα τα μαθαίνουμε.
Τώρα στο αν όντως λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν παράπονα χρηστών θα σας γελάσω καθότι δεν είμαι μέρος του ανθρώπινου δυναμικού καμίας εταιρίας.Υπάρχουν πάντως περιπτώσεις που οι αντιδράσεις των εταιριών ήταν άμεσες και προς όφελος του καταναλωτή.Εντάξει σε κάμια χώρα όλες οι αντιπροσωπίες δεν είναι τέλειες,όμως αρχίζουμε και βλέπουμε αντιδράσεις που πρίν μερικά χρόνια ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας στον εμπορικό μικρόκοσμο της Ελλάδας.
Είτε απο μικρούς,είτε απο μεγάλους.

Ρε παιδιά, μη το κουράζουμε το θέμα (με την καλή έννοια)...Νομίζετε ότι οι εταιρείες ενδιαφέρονται αν πέντε δέκα άντε είκοσι ψαγμένοι, είναι δυσαρεστημένοι από τα προϊόντα τους ή για το σέρβις που παρέχουν ;
Σε τέτοιες εποχές που οι μισθοί τα νούμερα έχουν πάρει την κατιούσα ξέρουν ότι ο κόσμος κάνει πολύ εντατικότερη έρευνα αγοράς πριν επιλέξει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία.Και επειδή τα κακά ακούγονται πολύ περισσότερο απ τα καλά έχει αρχίσει και τους τσούζει ακόμα και ο τρελαμένος.
Trust me.

Reaction score
39
Πάντως για να τα λέμε όλα, ο κύριος που μίλησα στην Αθήνα από την Intersys (αν κατάλαβα καλά είχε διευθυντική θέση) ήταν ευγενέστατος και πρόθυμος να εξυπηρετήσει όπως και έκανε. Μου έδωσε το όνομα του και το τηλ του για να ξαναμιλήσουμε την Παρασκευή. Το αποτέλεσμα θα δείξει βέβαια. Το κακό όμως είχε γίνει ήδη. Ο επαγγελματισμός λείπει παιδιά. Γιατί δυστυχώς έτσι έχει μάθει να συμπεριφέρεται η πλειονότητα. Και μόνο που έχουμε φτάσει στο σημείο να παραξενευόμαστε από μία σωστή εξυπηρέτηση αρκεί...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εχω χωσει τετοια γκαζια στην ιντερσις που αν εδιναν σημασια στο καθε φορουμ (ελληνικο) απλα δεν θα ειμασαν ελληνες,και δεν ειναι μονο η ιντερσις.Εχω βαλει γκαζια και αλλου , απλα δεν ζουν αλλου.Σιγα μην λαβουν υποψιν τους το καθε φορουμ.Οποιος εχει παει σε αντιπροσωπια βλεπει σε καποια σημεια κολλημενες σελιδες απο περιοδικα, οπως τα ελληνικα φορουμ βρισκοντι σε παιδικη ηλικια, ετσι και οι αντιπροσωπιες ζουν αλλου.

Reaction score
39
Από την Παρασκευή περιμένω απάντηση απο την Αθήνα (όπως οι ίδιοι μου είπαν) αλλά τίποτα... Σήμερα τα ίδια... Για την ακρίβεια παίρνω να ρωτήσω, λείπει ο κύριος, αφήνω μήνυμα και δεν παίρνει κανείς πίσω... Και επαναλαμβάνω το κύριο θέμα δεν είναι αν για κάποιο λόγο δεν έχει έρθει μέχρι τώρα το ανταλλακτικό. Το τεράστιο πρόβλημα είναι η απίστευτη αδιαφορία τους και η παντελης έλλειψη ενημέρωσης τόσο από το service εδώ όσο και από την Intersys στην Αθήνα... Σε θίγει και προσωπικά ρε παιδί μου αυτό το γράψιμο.. Ό,τι και να πω είναι λίγο

Reaction score
1

Μπα δεν είναι τίποτα Μάνο...είναι που διαβάζουν τα φόρα οι εταιρείες και δίνουν σημασία στον πελάτη :142::204::142: Τα ίδια τράβηξα κι εγώ πέρσι με τη Samsung μέχρι που τα πήρα στο κρανία και πήγα μιά βόλτα από Αγιο Στέφανο και τους κοπήκαν τα γελάκια και οι ειρωνίες :137:

Reaction score
1

Νικ , μην ορκιστείς για αυτό.
Ποιά είναι η HDI?
Νικόλα σόρρυ για το εταιροχρονισμένο αλλά τώρα το είδα, κατανοώ πως υπάρχουν αντιπροσωπείες που σέβονται και υποστηρίζουν τον πελάτη, δεν τις τσουβαλιάζω όλες, μάλιστα όσες με σέβονται αγοράζω προϊόντα που αντιπροσωπεύουν.Για τη συγκεκριμένη με τόσο κράξιμο που διαβάζω και δεν φαίνεται οι πελάτες να έχουν άδικο, δεν βάζει μυαλό με τέτοιες συμπεριφορές, οπότε μου φαίνεται απίθανο να ακούει τον κόσμο...

HDI είναι η εταιρειούλα που βγάζει τα DUNE...

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Pioneer LX-73 στο service

Μπα δεν είναι τίποτα Μάνο...είναι που διαβάζουν τα φόρα οι εταιρείες και δίνουν σημασία στον πελάτη :142::204::142: Τα ίδια τράβηξα κι εγώ πέρσι με τη Samsung μέχρι που τα πήρα στο κρανία και πήγα μιά βόλτα από Αγιο Στέφανο και τους κοπήκαν τα γελάκια και οι ειρωνίες :137:
Ρε Νίκο τι να λέμε τώρα. Οι τύποι είναι της πλάκας!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Επειδή δεν μπορείτε να ξέρετε τι γίνεται μέσω pm(ή τι πέρνει τ αυτί μου σπ την αγορά) μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα.:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Παρε την ιντερσις και χωσε λιγο νιτρο στο χωρο καυσης σου .Οπως εχω ξαναπει το δυκτιο το εχουν ........ τα γκαζια αλλαζουν πολλα.
Γκαζια τους ειχα βαλει το 04 και μου στειλαν αλλο σπιτι.ΓΚΑΖΙΑ

Reaction score
39
Γιώργο εγώ απλά λέω πως αισθάνομαι από την αντιμετώπιση που έχω. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι κάποιοι δε σέβονται τους καταναλωτές - πελάτες τους. Αν πάλι εννοείς ότι δίνουν σημασία στα φόρουμ, θα έπρεπε να το δείχνουν και στην πράξη.

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Pioneer LX-73 στο service

Παρε την ιντερσις και χωσε λιγο νιτρο στο χωρο καυσης σου .Οπως εχω ξαναπει το δυκτιο το εχουν ........ τα γκαζια αλλαζουν πολλα.
Γκαζια τους ειχα βαλει το 04 και μου στειλαν αλλο σπιτι.ΓΚΑΖΙΑ
Έχεις δίκιο Αργύρη. Δυστυχώς το πράγμα λειτουργεί έτσι...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Μάνο το καταλαβαίνω και εν μέρη ο Αργύρης έχει δίκιο για τα γκάζια(κι ο άγιος φοβέρα θέλει).

Αν πάλι εννοείς ότι δίνουν σημασία στα φόρουμ, θα έπρεπε να το δείχνουν και στην πράξη
Δεν είπα ότι δίνουν όλοι την αρμόζουσα σημασία.
Υπάρχουν όμως εταιρίες που λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν το τι αρνητικό ακούγεται στα forum.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Δεν δινουν σημασια , να εισαι σιγουρος, οταν μιλησα με την ιντερσις (και αυτο ηταν παρα πολλες φορες) μονο ο κυριος Ραδιτσας ηξερε ποιος ειμαι, και δεν με εμαθε απο το φορουμ.
Ολοι οι αλλοι δεν ηξεραν ποιος ηταν αυτος που υποστηριζε τα προιοντα τους ΥΠΕΡΘΕΡΜΑ τοσο πολυ,
που πιστευω κανεις αλλος εδω μεσα δεν στηριξε καποιο προιον χωρις να εχει <κερδος> .
Στηριζω καθε τι που το πιστευω σαν προιον , αν ομως δεν υπαρχει αναλογη υποστηριξη απο την καθε αντιπροσωπια πρωτος το βγαζω στην φορα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.693
Re: Απάντηση: Re: Pioneer LX-73 στο service

Στηριζω καθε τι που το πιστευω σαν προιον , αν ομως δεν υπαρχει αναλογη υποστηριξη απο την καθε αντιπροσωπια πρωτος το βγαζω στην φορα.

Και πολύ σοβαρά πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε εναλλακτικές λύσεις.
Και ξέρετε πολλοί πόσο φανατικός είμαι με την Pioneer, αλλά με αυτούς δεν με βλέπω να ξαναπαίρνω τίποτα...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer LX-73 στο service

Προσωπικα , δεν εχω θεμα , αλλα αν εστω ενας εδω μεσα <κρεμαστει> απο την καθε εταιρια.... .......,
απο εκει και μετα υπαρχουν και παραεισαγωγης , τα οποια εχουν καλυψη εγγυησης καλυτερη απο την καθε επισημη αντιπροσωπια............

Reaction score
39
Μετά από σχεδόν 1 μήνα (21/5 πήγε στο service) ο ενισχυτής είναι έτοιμος!!!!! :617: Θα πάω να τον πάρω το απόγευμα. Φυσικά δεν με πήραν και τηλέφωνο. Μην είμαστε πλεονέκτες.. Μετά από μέρες ξαναπήρα το πρωί την Intersys. Γεμάτοι έκπληξη που με ξαναακούν και που με το θέμα μου δεν είχε λήξει :118: πήραν τηλ στο Ηράκλειο να δουν τι γίνεται. Η έκπληξη τους μεγάλωσε όταν έμαθαν ότι ο ενισχυτής ήταν έτοιμος αλλά δεν με είχε πάρει τηλ κανείς!!!!!!!!!!

Τραγικοί, αστείοι, ερασιτέχνες... Μακράν η χειρότερη εμπειρία σε θέμα after sales - service...

Υ.Γ. Δεν ξέρω τι κάνουν γενικά, το συγκεκριμένο νήμα πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να το διάβασε κανείς από τους υπεύθυνους - ανεύθυνους....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.997
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos