Pioneer P-99 vs P9

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: Pioneer P-99 vs P9

Ο καιρός γαρ εγγύς.

Δεν αναλαμβάνω αυτό (το βάλε βγάλε ρύθμισε) με το αυτοκίνητο, παρα μόνο για χαβαλέ.
Όταν κατέβεις Αθήνα θα το ξαναδοκιμάσουμε στρωμένο επιτέλους και θα δούμε τι κάνει.
Το 99 έχει το ντεσαβαντάζ οτι ο ήχος του περνάει αναγκαστικά μέσω του κυκλώματος dsp ενώ το 9 ήταν direct.
Το βρίσκω λάθος να παίξουν με τους επαξεργαστές τους απο τους 200 κύκλους και πάνω. Έτσι για το άτυπο θα το κάνουμε.

Reaction score
24.767

θα ηταν ενδιαφερον ομως να δουμε στο υπαρχον συστημα που ειναι ενεργο να δουμε ποσο καλυτερο ειναι το 9.
εσυ θα το ρυθμιζεις και εμεις θα πινουμε μπυρες!

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

θα ηταν ενδιαφερον ομως να δουμε στο υπαρχον συστημα που ειναι ενεργο να δουμε ποσο καλυτερο ειναι το 9.
εσυ θα το ρυθμιζεις και εμεις θα πινουμε μπυρες!
Ξεροσφύρι??? :619:

Μου θυμίζει δημόσιο έργο, πέντε κοιτάνε, ο ένας σκάβει. :122:

Γι αυτό σε πάω ρε φίλε, για το ομαδικό σου πνεύμα. :142:

Reaction score
245

θα σου δινουμε κουραγιο (και ξηροι καρποι)
εγω θα ψηνω τα σουβλακοπα'ι'δια.
Πλυσιμο σχαρα μετα δεν κανω με τιποτα.Θα πεταχτω και μεχρι το ΤΥΡΝΑΒΟ να φερω κανα δυο νταμητζανες τσιπουρο,σε περιπτωση που τελειωσουνε τα μπηρονια.:143:

Reaction score
5

Θα μου επιτρεψετε, με ολο τον σεβασμο προς ολους τους προλαλησαντες, να διαφωνησω. Το P9 ειναι ενα αρκετα καλο deck. Και ενα mcintosh δεν προσφερει ρυθμισεις ωστοσο το αγοραζουν και πολυ καλα κανουν κατα την ταπεινη μου γνωμη. Αυτος ηταν ο σκοπος του test. Τι κανει το P99 σαν cd σε σχεση με το P9 με τα δικα τους dac.

Οσο για το αν θα μπορεσει να μαζεψει την διαφορα το P99 οταν συνδεθει το DEQ στο P9 θα μου επιτρεψετε, παλι με ολο τον σεβασμο, να αμφιβαλω. Δε νομιζω πως το dac του DEQ ειναι κατωτερο απο του DEX και η οποια διαφορα θα εχει να κανει με την αλλοιωση απο το dsp. Πιστευετε οτι θα ειναι τοσο μεγαλη? Οπως ειδατε στην βαθμολογια υπαρχει διαφορα αξιοσεβαστη.

Η διαφορα τιμης απο μονη της καθιστα την συγκριση, οπως ειπαμε, ατυπη. Στις τιμες καταλογου ενα DEX + DEQ P9 κοστιζει οσο 3 παρα κατι ψιλα P99. Οποτε αυτοματως το P99 αναδεικνυεται σε best value for money και με διαφορα.

Τελος μια διευκρινηση για να μην παρεξηγηθω. Παναη και Νικολα δεν θελω να πιστεψετε πως επιτιθεμαι ή κρινω την αποψη σας και η οποια διαφωνια μου ειναι φυσικα προσωπικη μου αποψη και παντα με καλοπροαιρετη διαθεση. Ο λογος που διαφωνω δεν ειναι γιατι θεωρω τις αποψεις σας λανθασμενες. Απλα πιστευω πως πιασατε λιγο λανθασμενα τον λογο της αντιπαραθεσης των δυο συσκευων. Το DEQ ειναι μια τριτη συσκευη, ασχετα με το αν οι αναγκες του αυτοκινητου επιτασσουν την χρηση του. Δεν ειναι ομως απαραιτητο για να αναπαραχθει ηχος. Το P9 μπορει να συνδεθει με rca με ενισχυτες που εχουν bandpass και θα λειψει μονο το eq. Ισως το αποτελεσμα να μην ειναι κορυφαιο αλλα θα ειναι καλο τουλαχιστον σε οτι αφορα στο cd. Το οτι το P99 εχει ενσωματωμενο DSP ειναι ενα bonus feature της συσκευης που εχει και τα μειονεκτηματα του. Γι αυτο δεν θεωρω λανθασμενο τον τροπο που εγινε το test.
Στην τελικη ανταλλασοντας αποψεις μαθαινουμε ολοι και γινομαστε καλυτεροι οποτε περιμενω την απαντηση σας επι του θεματος.

Reaction score
245

Θα μου επιτρεψετε, με ολο τον σεβασμο προς ολους τους προλαλησαντες, να διαφωνησω. Το P9 ειναι ενα αρκετα καλο deck. Και ενα mcintosh δεν προσφερει ρυθμισεις ωστοσο το αγοραζουν και πολυ καλα κανουν κατα την ταπεινη μου γνωμη. Αυτος ηταν ο σκοπος του test. Τι κανει το P99 σαν cd σε σχεση με το P9 με τα δικα τους dac.

Οσο για το αν θα μπορεσει να μαζεψει την διαφορα το P99 οταν συνδεθει το DEQ στο P9 θα μου επιτρεψετε, παλι με ολο τον σεβασμο, να αμφιβαλω. Δε νομιζω πως το dac του DEQ ειναι κατωτερο απο του DEX και η οποια διαφορα θα εχει να κανει με την αλλοιωση απο το dsp. Πιστευετε οτι θα ειναι τοσο μεγαλη? Οπως ειδατε στην βαθμολογια υπαρχει διαφορα αξιοσεβαστη.

Η διαφορα τιμης απο μονη της καθιστα την συγκριση, οπως ειπαμε, ατυπη. Στις τιμες καταλογου ενα DEX + DEQ P9 κοστιζει οσο 3 παρα κατι ψιλα P99. Οποτε αυτοματως το P99 αναδεικνυεται σε best value for money και με διαφορα.

Τελος μια διευκρινηση για να μην παρεξηγηθω. Παναη και Νικολα δεν θελω να πιστεψετε πως επιτιθεμαι ή κρινω την αποψη σας και η οποια διαφωνια μου ειναι φυσικα προσωπικη μου αποψη και παντα με καλοπροαιρετη διαθεση. Ο λογος που διαφωνω δεν ειναι γιατι θεωρω τις αποψεις σας λανθασμενες. Απλα πιστευω πως πιασατε λιγο λανθασμενα τον λογο της αντιπαραθεσης των δυο συσκευων. Το DEQ ειναι μια τριτη συσκευη, ασχετα με το αν οι αναγκες του αυτοκινητου επιτασσουν την χρηση του. Δεν ειναι ομως απαραιτητο για να αναπαραχθει ηχος. Το P9 μπορει να συνδεθει με rca με ενισχυτες που εχουν bandpass και θα λειψει μονο το eq. Ισως το αποτελεσμα να μην ειναι κορυφαιο αλλα θα ειναι καλο τουλαχιστον σε οτι αφορα στο cd. Το οτι το P99 εχει ενσωματωμενο DSP ειναι ενα bonus feature της συσκευης που εχει και τα μειονεκτηματα του. Γι αυτο δεν θεωρω λανθασμενο τον τροπο που εγινε το test.
Στην τελικη ανταλλασοντας αποψεις μαθαινουμε ολοι και γινομαστε καλυτεροι οποτε περιμενω την απαντηση σας επι του θεματος.
Εχεις μπαρμπα βουλευτη η' ακομα χειροτερα υπουργο???????
Χραμιζεσαι εκει στα ρευματομπουλονοκλιδα το εχεις καταλαβει????:143:

Reaction score
245

και μονο απο την διαφορα τιμης,καταλαβαινουμε οτι το 99 ειναι πιο κατω απο το 9.Πιστευω οτι ειναι ενα αναβαθμισμενο 88αρι που απλα εχει περισσοτερες ρυθμισεις και λιγο καλητερο ηχο.Προσωπικα δεν με χαλαει,γιατι και mp3 παιζει,αλλα και φλασακι βαζεις με ενα σκασμο τραγουδια.Εξαλου και απο ηχο καλα τα πηγαινει.
Καλα εκανε η pioneer και εριξε στην πιατσα ενα τετοιο εργαλειο,το ειχε αναγκη η αγορα.Θα μου πει τωρα ενας οτι ειναι ακριβο ε????
Και το audi ειναι ακριβοτερο απο ενα yugo zastava,αλλα οτι δινεις παιρνεις.
Και απο την αλλη βρε γιατι θα πρεπει να μιας πιανει τρελα με το ποιο ειναι καλητερο????Για να καταλαβεις σημαντικες διαφορες,θα πρεπει να εχεις πανακριβα περιφεριακα.Κατα τα αλλα και τα 2 σου προσφερουνε πολυ καλο ηχο.

Reaction score
24.767

η οποια διαφορα ειναι οχι σε επιπεδο dac αλλα dsp (αν υπαρξει)
για αυτο και προτιμω να συγκρινω κομπλε το p9 με το p99.

εκτος αυτου ξερω που μενεις

Reaction score
5

η οποια διαφορα ειναι οχι σε επιπεδο dac αλλα dsp (αν υπαρξει)
για αυτο και προτιμω να συγκρινω κομπλε το p9 με το p99.

εκτος αυτου ξερω που μενεις
Εγω λοιπον τωρα σου λεω πως θα υπαρξει διαφορα. Ποσο μεγαλη λες να ειναι? Σε ψηνει να μαθουμε? Αναμενουμε Τακη λοιπον.

Εκτος αυτου σε παρακολουθω απ το κινητο σου.

Reaction score
245

Αναμενουμε Τακη λοιπον.

.
Μετραω κιολας τις ημερες αναποδα για την καθοδο μου στην Αθηνα.
Διοδια να πληρωσω ερχομαινος η' να περασω στο τζαμπα????:133:

Reaction score
24.767

Εγω λοιπον τωρα σου λεω πως θα υπαρξει διαφορα. Ποσο μεγαλη λες να ειναι? Σε ψηνει να μαθουμε? Αναμενουμε Τακη λοιπον.

Εκτος αυτου σε παρακολουθω απ το κινητο σου.
βασικα ψιλοχ...αδιαφορο μου ειναι , το σημαντικο ειναι να μαθω ποση διαφορα θα εχω με το F1 απο το 701 (αν και εφοσον)

παρολαυτα μην ξεχνας οτι η ζωη της χαρας ειναι στα χερια μου.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

βασικα ψιλοχ...αδιαφορο μου ειναι , το σημαντικο ειναι να μαθω ποση διαφορα θα εχω με το F1 απο το 701 (αν και εφοσον)

παρολαυτα μην ξεχνας οτι η ζωη της χαρας ειναι στα χερια μου.
Και δε με λες, η "χαρά" ποιά είναι?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.098
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos