Pioneer sc LX 81 VS Yamaha RXV 3900

Reaction score
15.543
Last edited:

meganers

Guest
Reaction score
32
Μετά από όσα διάβασα και από τα λίγα που ξέρω και ήξερα είναι πως τελικά όλοι αυτοί οι AV για να αποδώσουν τα μέγιστα σε στέρεο ακροάσεις , πάντα μιλάμε για ανθρώπινες εντάσεις , θέλουν τελικό.
Μένω με αυτόν που εχω , και αν πέσει στα χέρια ο Τελικος που θα μου κάνει, ίσως επιχειρήσω .
Να ευχαριστήσω εδώ όσους μπήκαν στον κόπο να βοηθήσουν.
Καλο μήνα παίδες.

meganers

Guest
Reaction score
32
Χλωμό κατά τη γνώμη μου.
Ποσό δίκιο είχες τελικά....
Έπεσε χτες ένας 3900 ο οποίος άντε να έδωσε ένα 20% στην ένταση το πολύ.
Στα χαμηλά το απόλυτο τίποτα.....μπορω να πω ο 661 παίζει καλύτερα..
Ευτυχώς για μένα , είχε θέμα με το display με την φωτεινότητα να έχει πέσει Σε πολύ χαμηλά επίπεδα λόγω χρήσης και έτσι προς τιμή του δέχτηκε επιστροφή ο πωλητής.
Την Κυριακή άκουσα και ένα pioneer AX10 ......πολύ γέλιο .
Έπρεπε να κατεβάσεις τα db στο μείον 20 για να αρχίσει να δείχνει δόντια...
Σκουπίδια τελικά όλοι οι AV Σε επίπεδο στέρεο η τουλάχιστον όλοι.

Reaction score
8.998
Καλησπέρα φίλε meganers,
Tο θέμα με τους AV είναι ότι είναι δύσκολο θα βρεις κάποιον να παίζει καλά τόσο δικάναλο όσο και πολυκάναλο ήχο.
το μόνο καλό που έχουν είναι η καλύτερη ισοστάθμιση συγκριτικά με τους παλιούς.
Ένας καλός συνδυασμός είναι να πάρεις έναν Av pre + τελικό πολυκάναλο αλλά μιλάμε για αρκετά λεφτά.
Αν σε ικανοποιεί ο ενισχυτή σου και έπειτα από τεστ που έκανες η μόνη σου λύση είναι ένας καλός δικάναλος και είσαι ΟΚ
Εγώ πάντως έχω αλλάξει 5 AV ενισχυτές και όντως δεν είπα ποτέ WOW διαφορά, σε αυτό συμφωνώ μαζί σου, άλλαζε μόνο η ποιότητα του ήχου αλλά όχι η ένταση.

Last edited:

meganers

Guest
Reaction score
32
Μένω με τον αξιόπιστα τίμιο 661 που θεωρώ παίζει καλύτερα από παρά μα παρά πολλούς άλλους σε διπλάσια χρήματα και ψάχνω ένα τελικό και τελείωσε το παραμύθι.
Το σοκ πού έπαθα ακούγοντας τον ΑΧ10 ήταν ακριβώς το ίδιο με τον 2023 που είχα...
Πιο άδειο μουσικό κουτί πεθαίνεις .....αλλά ωφειλω να ομολογήσω όμορφο κατασκευαστικά.
Αυτά και πάλι ευχαριστω όλα τα παιδιά για την συμμετοχή στην κουβέντα.

Reaction score
13
Να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι και εγώ στην αναζήτηση A/V. Απο' τι είδα αυτός που έχεις έχει 90 watt και ο 3900 140. Είδες μόνο τόσο μικρή διαφορά με 50% περισσότερα watt; (στα χαρτιά τουλάχιστον)

Reaction score
1.766
Καλησπέρα φίλε meganers,
Tο θέμα με τους AV είναι ότι είναι δύσκολο θα βρεις κάποιον να παίζει καλά τόσο δικάναλο όσο και πολυκάναλο ήχο.
το μόνο καλό που έχουν είναι η καλύτερη ισοστάθμιση συγκριτικά με τους παλιούς.
Ένας καλός συνδυασμός είναι να πάρεις έναν Av pre + τελικό πολυκάναλο αλλά μιλάμε για αρκετά λεφτά.
Αν σε ικανοποιεί ο ενισχυτή σου και έπειτα από τεστ που έκανες η μόνη σου λύση είναι ένας καλός δικάναλος και είσαι ΟΚ
Εγώ πάντως έχω αλλάξει 5 AV ενισχυτές και όντως δεν είπα ποτέ WOW διαφορά, σε αυτό συμφωνώ μαζί σου, άλλαζε μόνο η ποιότητα του ήχου αλλά όχι η ένταση.
καλα εσύ δεν ήσουν ευχαριστημένος μετά τη ρύθμιση του φίλου;

εντω μεταξύ σου έχω πει από την αρχή ότι ηχείο με διπλα woofer θέλει τελικό βαρβατο όχι αστεία

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.987
Members
38.274
Νεότερο μέλος
Triumph