Pioneer VSX-520 K

Reaction score
3
Απάντηση: Pioneer VSX-520 K

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά!
Τα Victa είναι δοκιμασμένη λύση? Μόνο με μπροστινά,κεντρικό και πίσω θα είναι οκ (καπου διάβασα οτι δε χρειάζονται sub??) Πάντως λίγο ογκώδη μου φαίνονται εκ πρώτης όψεως.
Κάποιος που να έχει ακούσει τα ht-3300 ή τα crystal audio με τον 520 να μας πεί εντυπώσεις?

Reaction score
1

Κάποιος που να έχει ακούσει τα ht-3300 ή τα crystal audio με τον 520 να μας πεί εντυπώσεις?

Μα σου έγραψα πιο πάνω ότι είναι αυτά τα roister είναι κάπως καλύτερα από τα Crystal...

Reaction score
1

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά!
Τα Victa είναι δοκιμασμένη λύση? Μόνο με μπροστινά,κεντρικό και πίσω θα είναι οκ (καπου διάβασα οτι δε χρειάζονται sub??) Πάντως λίγο ογκώδη μου φαίνονται εκ πρώτης όψεως.
Τα Victa δεν είναι ογκώδη, ίσα ίσα ! Σαν λύση είναι εξαιρετικά, πριν σου απαντήσω σύνδεσα αυτά που έχω με τον 520 και η απόδοση είναι υπεράνω κριτικής ! Αν τα δηλώσεις ως Large στον Pioneer τα μπάσσα και οι χαμηλές συχνότητες περνάνε σε αυτά και δεν χρειάζεται sub, αν και είμαι της γνώμης ότι ένα καλό sub είναι σαφέστατα προτιμότερο.Με λίγο ψάξιμο στην αγορά έχεις 5 ηχεία με εξαιρετική απόδοση κοντά στο μπάτζετ σου...

Reaction score
3

Μα σου έγραψα πιο πάνω ότι είναι αυτά τα roister είναι κάπως καλύτερα από τα Crystal...

@MadPax: Έχεις δίκιο φίλε μου, και ευχαριστώ για τη βοήθεια. Απλά επειδή δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω ο ίδιος μια ακρόαση θα ήθελα όσο το δυνατόν περισσότερες απόψεις. Και πάλι ευχαριστώ!

Reaction score
1

@MadPax: Έχεις δίκιο φίλε μου, και ευχαριστώ για τη βοήθεια. Απλά επειδή δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω ο ίδιος μια ακρόαση θα ήθελα όσο το δυνατόν περισσότερες απόψεις. Και πάλι ευχαριστώ!
Που μένεις ;

Reaction score
249

τα καινουργια
εννοω αν τα ακουσες και με αλλη μουσικη εκτος απο ζαζοπουλο κλπ

Reaction score
1

τα καινουργια
εννοω αν τα ακουσες και με αλλη μουσικη εκτος απο ζαζοπουλο κλπ
Οχι Βάγγο :116: μόνο με μπουζούκια παίζουν τα καινούρια, δεν ακούω άλλο είδος, Ζαζόπουλο, Κωστόπουλο, Τερζή, Μαργαρίτη...τέτοια πράγματα:116:

Reaction score
3

Που μένεις ;
Θεσ/νίκη μένω αλλα προς το παρόν και μέχρι τέλος Οκτώβρη εργάζομαι στη Χαλκιδική εποχιακός (νομίζω καταλαβαίνετε για τί ωράρια μιλάω!!) οπότε δεν μπορώ να κουνήσω ρούπι για να πάω για testing.

Reaction score
13

Μπορεί να μας πει ο φίλος madpax αν ο 520 μπορεί να συγκριθεί σε ποιότητα ήχου με τους δικάναλους που έχει αναφέρει ότι έχει; Έχω και εγώ τα victa-200 και θα με ενδιέφερε η άποψή του.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.491

Πριν σου πει, να ξέρεις ότι σχεδόν όλοι οι δικάναλοι, έχουν καλύτερη ποιότητα από τους πολυκάναλους.

Reaction score
13

Ναι..., αυτό ακούω τα τελευταία χρόνια, αλλά αναρωτιέμαι αν η τεχνολογία τους δεν έχει προχωρήσει άλλο. Και δε μιλάω φυσικά για τα πολλά φορμά ήχου που υποστηρίζουν.

Reaction score
1

O 520 και ο παλιός Sony που έχω παίζουν εξαιρετικά σε δικάναλο, απλά εγώ ήθελα να ψαχτώ λίγο παραπάνω.Σε άμεση σύγκριση όμως ο NAD τους αφήνει χιλιόμετρα πίσω...

Reaction score
3

Γειά και χαρά σε όλους!

Τελικά χτύπησα το εξής σετάκι :
http://www.trustedreviews.com/LG-HT953TV-Home-Cinema-System_Surround-Sound-System_review

Το είχε εκθεσιακό προσφορά 350 ευρώ ένα μαγαζί και απο ότι είδα στο net έχει καλές κριτικές (ελπίζω να μη το μετανιώσω!!)
Το θέμα που τίθεται τώρα είναι βέβαια η συνδεσιμότητα με τις υπόλοιπες συσκευές μου (το LG έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες σε αυτό τον τομέα, οπότε με βλέπω στο εγγύς μέλλον να χτυπάω και τον ενισχυτή και να κουμπώνω τα ηχεία επάνω του...)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.669
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@