Pioneer VSX-D511 με πρόβλημα - Ερωτήσεις αναβάθμισης

Reaction score
0
εχω περιπου 5 χρονια εναν 6καναλο ενισχυτη Pioneer για το σαλονι.
VSX-D511
http://www.pioneerelectronics.com/p...6_34970,00.html
μεχρι πριν λιγο καιρο επαιζε αψογα χωρις κακη χρηση....και κυριως χωρις πολλες ωρες.πανω σε πολυμπριζο ασφαλειας απο την 1η μερα.

εδω και κανα μηνα οποτε ανοιγω τον ενισχυτη και συγκεκριμενα στο Radio Tuner mode προσπαθωντας να αλλαξω presets κολλαει.........αναβουν ΟΛΕΣ οι ενδειξεις τις οθονης ταυτοχρονα και μενει εκει.για να ξεκολλησει θελει σβησιμο και ξανα ανοιγμα.....

μετα απο 5 χρονια ειναι εκτος εγγυησης........εμπειρια απο τετοια κυκλωματα δεν εχω.αλλα ειδα οτι ανοιγει σχετικα ευκολα............εκτος απο το κλασσικο καθαρισμα που θα του ριξω εχετε να προτεινετε κατι αλλο?
τι να προσεξω μην εχουμε και κανα ατυχημα εκτος απο το να τον αφησω εκτος ρευματος αρκετη ωρα?:crazy_1:[/SIZE][/FONT]

Reaction score
0
Re: Pioneer VSX-D511 με πρόβλημα

με λιγο καθαρισμα (γενικα ηταν καθαρος εσωτερικα) και ενα reset εστρωσε.:prof:

Reaction score
0

τον εχω πανω σε 2 Bose Acoustimass Direct Reflecting 2 δρομων μια Sony CRT Trinitron KV-29FX60D και ενα Pioneer DVD player ........γενικα απο το σετακι εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.
δεν εχω βεβαια τα χρηματα να παω σε κατι καλυτερο καθοτι παιζουν αλλες προτεραιοτητες αυτη τη στιγμη.

αλλα εαν σκεφτομουν μια αναβαθμιση τι να εκανα?
καινουρια τηλεοραση Full HD 40'' ή να πλαισιωσω τα 2 bose με ακομα 2 surround ενα sub και ενα center?

Υ.Γ.εαν θελετε να ανοιξω νεο θεμα (αφου ο παρον τιτλος δεν το αντιπροσωπευει) και μπορειτε να το κανετε split σε νεα ενοτητα δεν εχω προβλημα

Reaction score
50

Για τη συνέχεια του thread συμπλήρωσα τον τίτλο. Τώρα όσον αφορά την αναβάθμιση, εξαρτάται από εσένα: πού νιώθεις ότι έχεις περισσότερες ελλείψεις, στον ήχο ή την εικόνα; Αν θες να φτιάξεις ένα "σωστό" σύστημα home cinema πάντως η surround αίσθηση (που τώρα δεν έχεις) είναι απαραίτητη. Από την άλλη, αν με τον ήχο είσαι ικανοποιημένος μπορείς να στραφείς και στην εικόνα.

Αλήθεια σε τι χώρο παίζεις και τι χρηματικό όριο έχεις για τις αναβαθμίσεις σου;

Reaction score
0

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.
η αληθεια ειναι οτι εχει κατακλυστει η αγορα απο LCD και PLASMA και ζαχαρωνω πλεον και γω μια......το σαλονι δυστυχως ειναι στενομακρο (5Χ3) και στη μικρη διασταση αποτελει ενιαιο χωρο με την κουζινα (ακομα 2 μετρα βαθος η κουζινα).....σαν συνολο γινεται τετραγωνο αλλα ο καναπες χωριζει τους 2 χωρους καθως πισω υπαρχει διαδρομος για μπαλκονοπορτα
επομενως το να διωξω την 29αρα Sony που φανταζει μπαουλο με συμφερει.

απο την αλλη το να προσθεσω ηχεια ειναι ενα ζητημα χωρου.......τα Bose με το ψευτο-surround εφφε που εχει ο Pioneer παιζουν πολυ καλα σε ταινιες και δεν ειχα παραπονο......στο δωματιο με τον υπολογιστη εχω 5.1 ψηφιακα logitech πανω σε μια creative XFi elite pro και δεν μπορω να πω οτι μου λειπει και στο σαλονι αυτος ο ηχος.

επειδη τα οικονομικα δεν ειναι για πολλα πολλα........θα προτιμουσα για ηχεια να κοιταξω στις αγγελιες μεσα σε φορουμ.
για τηλεοραση ακομα το σκεφτομαι καθως εχω εναν πολυ φιλο μεσα στη Philips και μπορει να μου αφησει μιση τιμη ορισμενα μοντελα True HD 37-40''.εκτος παλι εαν βρω καποια πολυ καλη ευκαιρια σε αγγελια.
κοιταξα καποια review στο ιντερνετ αλλα βρισκω περισσοτερα θετικα σε εταιριες οπως Samsung Panasonic και Toshiba.

Υ.Γ.θα παρακαλεσω και το φιλο spresv να βοηθησει την κατασταση καθως μεχρι τωρα το σκουλικι δεν βοηθησε οσο περιμενα.....και ειναι και παλιος εδω μεσα:respect:

Υ.Γ.2
ξερω ξερω....το καλοριφερ σε λαθος θεση που ειναι κοντα σε τηλεοραση ενισχυτη......αλλα πιστεψτε με....δεν παιζει πιο ορθοδοξη λυση

Attachments

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Pioneer VSX-D511 με πρόβλημα - Ερωτήσεις αναβάθμισης

Welcome George.
Για TV ρώτα τον φίλο μας τον Μιχάλη να σου πει. Είχαμε παρόμοια συζήτηση πρόσφατα... :mrgreen:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.160
Members
38.294
Νεότερο μέλος
kostas-vinylios