Piraeus Audio Athena

ika

News
Reaction score
16.756
Frequency Response: 25Hz-24kHz ±3db
Τόσο επίπεδη απόκριση σύμφωνα πάντα με τα χαρακτηριστικά τους!
Η γραφική παράσταση που παρουσιάζουν είναι τελείως φλατ (?) στο μεγαλύτερο μέρος. Μόνο στις συχνότητες αποκοπής πέφτει.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Η γραφική παράσταση που παρουσιάζουν είναι τελείως φλατ (?) στο μεγαλύτερο μέρος. Μόνο στις συχνότητες αποκοπής πέφτει.
Το γράφημα αυτό είναι μια θεωρητική και μόνο προσέγγιση των κλίσεων των φίλτρων, σύμφωνα με το σχεδιασμό που αναφέρει η εταιρία.
Σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
16th order, 96db per octave slopes mean each driver is free from the demands of reproducing notes beyond the extremes of the range they were designed to reproduce, dramatically reducing distortion.

With Zero Phase crossover alignment, phase and group delay distortion are eliminated to provide a coherent soundstage with exceptional imaging.

This also means that the crossover itself leaves an exceedingly small footprint on the frequency range compared to traditional crossovers.
Δεν ξέρω αν είναι παγκόσμια πρώτη ή όχι, αλλά από ότι καταλαβαίνω πρέπει να είναι από τα πρώτα εμπορικά ηχεία που υλοποιείται με φίλτρα - κρος FIR με κλίση 96db.

Η τιμή βέβαια είναι υπερβολική (για εμένα), αλλά νομίζω θα είχε ενδιαφέρον μια ακρόαση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης