pmc με λάμπες

Reaction score
0
Γειά χαρά και καλή χρονιά σε όλους.
Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας για τον παραπάνω συνδιασμό και συγκεκριμμένα γιά τους Απόλλωνες των αφων Τσακιρίδη(90w) με τα pmc twenty 24 με 90db και 8ohm σύμφωνα με την εταιρεία.
Από ό,τι είδα στο internet το 90db των pmc είναι τελικά περί τα 86 αλλά η αντίστασή τους δεν έχει τεράστιες διακυμάνσεις...
Ο χώρος είναι 20 τετραγωνικά περίπου.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: pmc με λάμπες

Τα PMC γενικα λογω γραμμης μεταφορας θελουν οσο περισσοτερη ισχυ μπορεις να τους δωσεις για να δουλεψει σωστα η σχεδιαση και να ακουστει το ηχειο σωστα τονικα. Το θετω σαν παραμετρο στην αναζητηση σου.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

δεν αναφερεις εαν εχεις τα ενισχυτικα κ ψαχνεις ηχεια, εαν εχεις ηχεια κ ψαχνεις ενισχυτικα, ή αν δεν εχεις τιποτα απο τα 2. Εαν εχεις τα ενισχυτικα δε μενει παρα να κανονισεις να πας να τα ακουσεις με αυτα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

Ένα ηχειάκι με ένα 6,5άρι γουφεράκι και ένα τουήτερ είναι. Πόση ισχύ να πάρει; Ας μη μεγαλοποιούμε τα πράγματα...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ένα ηχειάκι με ένα 6,5άρι γουφεράκι και ένα τουήτερ είναι. Πόση ισχύ να πάρει; Ας μη μεγαλοποιούμε τα πράγματα...
Kωστα, ακουσε το FB1i Sig. πρωτα να δεις πως ξεζουμιζει στην πραξη για πλακα εναν Roksan 2x130 και θα καταλαβεις τι λεω. Η καμπινα ειναι το θεμα και η γεωμετρια της που θελει ισχυ για να δουλεψει. Αν δεις την προσληψη ισχυος του στα specs θα δεις 40-300W. Τα ιδια μεγαφωνα σε μια απλη reflex σχεδιαση θα ηταν ακριβως αυτο που λες. Δεν ειπα οτι οι Τσακιριδη ειναι απαγορευτικοι, απλα αφου τους εχει ας κανονισει ακροαση να δει ο ιδιος αν του κανει τα γουστα το setup. Και γω παντως δεν θα πηγαινα στον συγκεκριμμενο συνδιασμο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.047

Η σχεδίαση του ηχειου απαιτεί υψηλό df από τον ενισχυτή για να μη σέρνεται το μπάσο, αποκλείοντας λαμπατες υλοποιήσεις.

Y

Yiannis_B

Guest

...και το ATC SCM20...τέτοιο είναι.:116:

Reaction score
0

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Φίλε tyler όντως εγώ δεν ήμουν σαφής. Λοιπόν έχω τους monoblock Apollon plus των Τσακιριδαίων. Σχετικά πάντως με τα fbi οι θιασώτες της pmc λένε πως η σειρά twenty είναι κάπως διαφορετική και ότι το μοντέλλο 24 είναι ευκολοοδήγητο. Πάντως έχω ήδη κανονίσει ακρόαση στο σπίτι μου. Το κακό είναι πως οπτικά μου αρέσουν πολύ τα άτιμα! Αλλιώς τι θα προτείνατε? Εχω ακούσει καλά λόγια σε αuτή την κατηγορία τιμής για τα Proac D18.
Επίσης τι σημαίνει το μπάσσο θα σέρνεται? Εχω πάρα πολλές ηχογραφήσεις καθόλου high end ποιότητας, να το πώ ευγενικά, με τσίτα τα μπάσσα. Θα γίνουν ακόμα χειρότερες?

Reaction score
59

Σχετικά πάντως με τα fbi οι θιασώτες της pmc λένε πως η σειρά twenty είναι κάπως διαφορετική και ότι το μοντέλλο 24 είναι ευκολοοδήγητο. Πάντως έχω ήδη κανονίσει ακρόαση στο σπίτι μου. Το κακό είναι πως οπτικά μου αρέσουν πολύ τα άτιμα!
Υπάρχουν στον αντιπρόσωπο τα twenty 24;
Γιατί πριν λίγο καιρό τον είχα ρωτήσει και μου είχε ότι δεν είχε φέρει ακόμη.
Μήπως τον ρώτησες πρόσφατα και πρόκειται να φέρει σύντομα;
Η μήπως εννοείς ότι έχεις κανονίσει ακρόαση με τα fb-1i;

Reaction score
59

Οχι τα twenty 24 εννοώ. Μόνο που ζώ στην Σουηδία...
Τώρα εξηγήται,λέω και 'γώ πότε πρόλαβε να τα φέρει.
Περιμένουμε εντυπώσεις απο την ακρόαση που πρόκειται να κάνεις.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Η αρχη των 24 ειναι ιδια με την υπαρχουσα σειρα. Ευκολη ωμικη αντισταση αλλα η γραμμη μεταφορας παραμενει.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Η σχεδίαση του ηχειου απαιτεί υψηλό df από τον ενισχυτή για να μη σέρνεται το μπάσο, αποκλείοντας λαμπατες υλοποιήσεις.
Ακριβως:444:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Πως θα ακουγεται ενα PMC με υβριδικο Unico 100, λαμπιτσα στη προενισχυση; http://en.unisonresearch.com/126/unico-100/
Μη μου πειτε παρτον παραμασχαλα και πηγαινε, γιατι δεν...παει απο εδω!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης