Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Reaction score
1
Απάντηση: Popcorn Hour: Οδηγός επιβίωσης

Στο νέο skin που έβαλες, σου λειτουργεί όταν παίζεις αρχεία ήχου; Σε μένα (egreat) ότι skin και να βάλω ενώ λειτουργεί στα υπόλοιπα μενού, όταν μεταβαίνω στο παίξιμο αρχείων ήχου, την ώρα που τα παίζει μεταβαίνει στην γνωστή γαλαζομπλέ οθόνη!

Reaction score
173

Στο νέο skin που έβαλες, σου λειτουργεί όταν παίζεις αρχεία ήχου; Σε μένα (egreat) ότι skin και να βάλω ενώ λειτουργεί στα υπόλοιπα μενού, όταν μεταβαίνω στο παίξιμο αρχείων ήχου, την ώρα που τα παίζει μεταβαίνει στην γνωστή γαλαζομπλέ οθόνη!
Και σε μενα το ιδιο. Ειμαι κοντα στη λυση :126:

Reaction score
1

Και σε μενα το ιδιο. Ειμαι κοντα στη λυση :126:
Από ότι βλέπω, το φόρτωμα της εικόνας στον audio player, δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με το skin που θα του βάλεις.

Προφανώς, είναι ένας ενσωματωμένος player στο λειτουργικό που εντέχνως του έχουν φορτώσει, ως background, την πρωταρχική εικόνα του NMT.

Για την αλλαγή του μάλλον χρειάζεται, πρώτα να "ξεκλειδωθεί" το λειτουργικό και να έχεις απευθείας πρόσβαση σε αυτό και έπειτα να δεις από που φορτώνει τα default background.

Reaction score
173

Από ότι βλέπω, το φόρτωμα της εικόνας στον audio player, δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με το skin που θα του βάλεις.

Προφανώς, είναι ένας ενσωματωμένος player στο λειτουργικό που εντέχνως του έχουν φορτώσει, ως background, την πρωταρχική εικόνα του NMT.

Για την αλλαγή του μάλλον χρειάζεται, πρώτα να "ξεκλειδωθεί" το λειτουργικό και να έχεις απευθείας πρόσβαση σε αυτό και έπειτα να δεις από που φορτώνει τα default background.
Εχεις απολυτο δικιο αλλα...
σε μερικες μουσικες συλλογες που περιεχουν εξωφυλλο μου το παρουσιαζει ως background. Αυτος ειναι και ο λογος που το ψαχνω.

Reaction score
1

Τα εξώφυλα είναι φαντάζομαι jpeg, ε;
Για να το δοκιμάσω να δω, τι γίνεται...

Reaction score
1

Έβαλα μερικές jpeg στον φάκελο, αλλά τίποτα...ακόμη τίποτα δεν άλλαξε όταν μετονόμασα το jpeg σε folder.jpg

Reaction score
173

Σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω lemon. Και μαλιστα οταν κανω delete το jpg αρχειο αυτο παλι εκει ειναι. Το πως και το γιατι ψαχνω.

Reaction score
19
είναι εύκολο να μου πεί κανείς τις βασικές διαφορές μεταξύ Α100 με Α110?
To 110 μπορείς να το συνδέσεις και με USB με το PC σου για να μεταφέρεις αρχεία στον εσωτερικό σκληρό του και επίσης υποστηρίζει αποκωδικοποίηση DTS.

Reaction score
0
ευχαριστώ!
και κάτι άλλο,
αυτό τον καιρό κατεβάζω torrent σε 1080p τα οποία παίζω στο laptop και κολλάει. (mkv)
Η λύση popcorn ειναι η ποιο σωστή?

Reaction score
164
Να προσθέσω και κάτι άλλο: το Α-110 έχει HDMI 1.3.
Αν το laptop σου είναι παλιό, οπότε τα κολλήματα οφείλονται σε αυτό και όχι πχ σε ελαττωματικά αρχεία, θα τα παίζει μια χαρά το Pop.

Reaction score
0
Και τώρα αγοράζω popcorn και μεθαύριο που θα αλλάξει το HDMI σε HDMI2
το τρώω?
'Η δεν παιζει ρόλο?

Reaction score
164
Αν αλλάξει το HDMI σε 2 δεν θα επηρεάσει τις συσκευές που έχεις.
Αν υπάρξει πρόβλημα, οι περισσότεροι θα φάμε δύο τηλεοράσεις, ενισχυτή, προβολέα, παιχνιδομηχανές, Popcorn, laptop και Bluray, οπότε θα έχεις παρέα! :142:

Reaction score
0
όχι,
αλλα η τεχνολογία δεν προχωρούσε τόσο γρήγορα.
Είναι δυνατόν μέσα σε 1-2 χρόνια να αλλάζουν όλλα?

Reaction score
19
Κάνουμε κουβέντα τώρα στη σφαίρα της φαντασίας αλλά αντέ ας πούμε ότι βγήκε hdmi 2 και δεν διατηρεί προς τα πίσω συμβατότητα όπως συμβαίνει άυτή τη στιγμη με όλα τα hdmi, ούτε το ίδιο βύσμα, πως θα σε επηρεάσει εσένα ακριβώς;

Θα τρέξεις να αγοράσεις καινούργια τηλεόραση; Και αν αγοράσεις, πιστεύεις δεν θα έχει το παλιό βύσμα όπως όλες τώρα έχουν vga, component, scart, s-video και composite?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.100
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT