- Reaction score
- 0
παλαμοκροτώ :607:
Και σε μενα το ιδιο. Ειμαι κοντα στη λυση :126:Στο νέο skin που έβαλες, σου λειτουργεί όταν παίζεις αρχεία ήχου; Σε μένα (egreat) ότι skin και να βάλω ενώ λειτουργεί στα υπόλοιπα μενού, όταν μεταβαίνω στο παίξιμο αρχείων ήχου, την ώρα που τα παίζει μεταβαίνει στην γνωστή γαλαζομπλέ οθόνη!
Από ότι βλέπω, το φόρτωμα της εικόνας στον audio player, δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με το skin που θα του βάλεις.Και σε μενα το ιδιο. Ειμαι κοντα στη λυση :126:
Εχεις απολυτο δικιο αλλα...Από ότι βλέπω, το φόρτωμα της εικόνας στον audio player, δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με το skin που θα του βάλεις.
Προφανώς, είναι ένας ενσωματωμένος player στο λειτουργικό που εντέχνως του έχουν φορτώσει, ως background, την πρωταρχική εικόνα του NMT.
Για την αλλαγή του μάλλον χρειάζεται, πρώτα να "ξεκλειδωθεί" το λειτουργικό και να έχεις απευθείας πρόσβαση σε αυτό και έπειτα να δεις από που φορτώνει τα default background.
To 110 μπορείς να το συνδέσεις και με USB με το PC σου για να μεταφέρεις αρχεία στον εσωτερικό σκληρό του και επίσης υποστηρίζει αποκωδικοποίηση DTS.είναι εύκολο να μου πεί κανείς τις βασικές διαφορές μεταξύ Α100 με Α110?