Popcorn Hour A-110

Reaction score
173
Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Μολις πριν λιγο εκανα κατι που δεν ειχα ξανακανει.

1. Το ποπκορν επειζε μια ταινια mkv/720p απο το δισκο του.
2. Την ιδια στιγμη σινταρει ερχεια
3. Απο το pc μου και εχοντας μπει στο δισκο του ποπκορν ακουω μουσικη.
4. Απο αλλο pc μεταφερω αρχειο στο δισκο του ποπκορν.

Το αποτελεσμα

Μονο οταν μπηκε σε εφαρμογη και η πραξη (4) το ποπκορν εχασε τον κοσμο. Στις τρεις πρωτες περιπτωσεις τα εβγαλε περα μια χαρα. Θα δοκιμαζα και προβολη 1080p αλλα κολλησα με την ταινια και περασε ενα 2ωρο :137:

Reaction score
19
Εγώ με 2.5άρη είμαι μια χαρά. Μήπως έχει χτυπήσει κανένα bad sector?

virtus, βγάλε το δίσκο και βάλτον σε ένα pc για ψάξιμο με το HDDScan:
http://hddguru.com/download/software/HDDScan/HDDScan_v28.zip

Διάλεξέ τον, άσε επιλεγμένο το Verify, πάτα Start και κάνε υπομονή... Αν είναι χτυπημένος κάπου και δεν μπορεί να διαβάσει θα σου εμφανίσει κόκκινες περιοχές.

(δεν χρειάζεται να του αλλάξεις το filesystem, κάνει surface scan)

Reaction score
4
Μεχρι στιγμης απο το ps3 βλεπω τον δισκο που εχω γεμισει με μουσικη στο popcorn μεσω του media server και κανω streaming μουσικη με Flac στο ps3.
Τωρα εκτος απο τον εσωτερικο σκληρο θελω να βαλω και εναν εξωτερικο με μουσικη πανω στο popcorn .
Τον εβαλα τον εκανα share και δεν τον βλεπει με τιποτα το ps3. Βλεπω μονο τον εσωτερικο.

Ξερεις κανεις τιποτα ή καποιος εχει δοκιμασει κατι αναλογο με επιτυχια ?

Reaction score
164
Πρώτη φορά χθες βρήκα αρχείο που δεν παίζει. Και το παράξενο είναι πως είναι φτιαγμένο από τους Esir. Ξεκινάει μαύρο, και μετά πάπαλα. Κολλάει. :108:

Reaction score
19
Εντελώς χονδρικά θα έλεγα ότι το Popcorn (nmt γενικά) παίζει ένα 90-95% ενώ το WD ένα 80-85% των συνολικών αρχείων. Στην παρούσα φάση με τα παρόντα firmware.

Reaction score
0
Πρώτη φορά χθες βρήκα αρχείο που δεν παίζει. Και το παράξενο είναι πως είναι φτιαγμένο από τους Esir. Ξεκινάει μαύρο, και μετά πάπαλα. Κολλάει. :108:
Ααααα.... μπράβο το ίδιο και σε μένα, ενώ μέσω δικτύου το pc το παίζει. Συμπέρασμα: ορισμένα mkv δεν αναγνωρίζονται ????

Reaction score
0
Τελικά προχώρησα στην παραγγελία του αφού με πείσατε φίλοι μου καλοί. Και εννοείται ( απ΄τον καιρό του Snazio:107:) ότι θα γίνει ενδελεχής παρουσίαση και ανταλλαγή ....μυστικών όταν με το καλό το παραλάβω. Προτίμησα τον Έλληνα αντιπρόσωπο τόσο για την άψογη εξυπηρέτηση ( που πιστεύω θα συνεχιστεί και after sales), όσο και για την υποστήριξη σε περίπτωση προβλήματος (φτου, φτου) αφού η διαφορά τιμής δεν αξίζει να μπω σε περιπέτειες. Άλλωστε όπως λέμε και στο χωριό μου
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ .....ADIDAS

Reaction score
0
Καλησπερα.

Για καποιο περιεργο λογο οταν βλεπω ταινιες μεσω δικτυου (lan) δεν παιζει τους srt υποτιτλους. Και το κανει σε ολα τα video, οχι μονο στα mkv. Mου φαινεται πολυ περιεργο και νομιζω πως δεν εχω αλλαξει ισως καποια ρυθμιση στο popcorn, γιατι οταν τα παιζω κατευθειαν απο τον usb HD παιζουν μια χαρα οι υποτιτλοι. Να τονισω πως το εχω με static IP. Ολες οι ιδεες ευπροσδεκτες.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

Καλησπερα.

Για καποιο περιεργο λογο οταν βλεπω ταινιες μεσω δικτυου (lan) δεν παιζει τους srt υποτιτλους. Και το κανει σε ολα τα video, οχι μονο στα mkv. Mου φαινεται πολυ περιεργο και νομιζω πως δεν εχω αλλαξει ισως καποια ρυθμιση στο popcorn, γιατι οταν τα παιζω κατευθειαν απο τον usb HD παιζουν μια χαρα οι υποτιτλοι. Να τονισω πως το εχω με static IP. Ολες οι ιδεες ευπροσδεκτες.

Ευχαριστω εκ των προτερων
1. Δες αν εχεις την επιλογη ''ΟΝ'' για τους υποτιτλους την ωρα που αρχιζει η ταινια.
2. Δες αν εχει ακριβως το ιδιο ονομα και στα δυο αρχεια.

Reaction score
0
Δεν κανω streaming με καποιο ιδιαιτερο προγραμμα. Το popcorn απλα βλεπει το τοπικο LAN που εχω (workgroup) και κανει μονο του buffering. Επισης το εχω κανει και μεσω Windows Media Center αλλά πάλι τίποτα. Δεν είναι ότι δεν βλέπει τα αρχεία απλά τους υπότιτλους δεν βγάζει.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

1. Δες αν εχεις την επιλογη ''ΟΝ'' για τους υποτιτλους την ωρα που αρχιζει η ταινια.
2. Δες αν εχει ακριβως το ιδιο ονομα και στα δυο αρχεια.

Και ΟΝ έχω και φυσικά έχουν και το ιδιο όνομα τα αρχεία. Οι υπότιτλοι παίζουν ξαναλέω μια χαρά όταν βλέπουν κατευθείαν τον εξ. σκλήρο στο popcorn. Όταν όμως βλέπουν τα ίδια αρχεία μέσα απο το δίκτυο αγνοεί τους srt υπότιτλους και παίζει μόνο την ταινία.

Reaction score
0
Δοκίμασε το Myihome που είναι ιδανικό για τέτοιες περιπτώσεις.

Με το Myihome παίζει και τα srt μια χαρά. Άβυσσος η ψυχή του popcorn. Οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτό. Σε ευχαριστώ

Reaction score
0
Επειδη σκεφτομαι να αγορασω ενα Α110, θα μου πειτε παρακαλω αν μπορει να κατεβαζει μονο του απο rapidshare?

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

Επειδη σκεφτομαι να αγορασω ενα Α110, θα μου πειτε παρακαλω αν μπορει να κατεβαζει μονο του απο rapidshare?
Διαβασε αυτο και θα μαθεις. :107:

Καλως ηλθες στο avsite.

Reaction score
0

Διαβασε αυτο και θα μαθεις. :107:

Καλως ηλθες στο avsite.
Καλως σας βρηκα
Επειδη το χω διαβασει κα ιδεν μου απανταει στην ερωτηση, μπορει καποιος να μου πει καθαρα ανκατεβαζει απο rapidshare?
Συμφωνα με αυτα που διαβαζω μου φαινεται οτι κατεβαζει απο συγκεκριμενες πηγες (youtube, webtv, torrent,...). Θελω ομως να κανει κλασσικο http σε rapidshare και unrar αυτα που κατεβαζει, σε συγκεκριμενη δομη folders

Ευχαριστω

Reaction score
19

Καλως σας βρηκα
Επειδη το χω διαβασει κα ιδεν μου απανταει στην ερωτηση, μπορει καποιος να μου πει καθαρα ανκατεβαζει απο rapidshare?
Συμφωνα με αυτα που διαβαζω μου φαινεται οτι κατεβαζει απο συγκεκριμενες πηγες (youtube, webtv, torrent,...). Θελω ομως να κανει κλασσικο http σε rapidshare και unrar αυτα που κατεβαζει, σε συγκεκριμενη δομη folders

Ευχαριστω
Δεν το έχει δοκιμάσει κανείς μας από εδώ αλλά με κάθε επιφύλαξη θα σου πω ότι μάλλον μπορεί.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=60799#3 (δες και στη σελίδα του προγράμματος)

Καλώς ήρθες! :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.125
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam