Popcorn Hour A-110

Reaction score
173
Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Ρε παιδιά αν για οποιοδήποτε λόγο το νεότερο firmware δεν σου κάνει και θελεις να γυρίσεις σε παλιότερο μπορείς και αν ναι πως?
Ναι μπορεις. Αλλα θα σου κανει φορματ το δισκο και σαν διαδικασια ειναι λιγο καπως. Την εχω κανει μια φορα και δεν μου αρεσε :137:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Καμμια παραδοχη απο τον ιδιο και καμμια αποδειξη δεν υπαρχει απο κανεναν οτι ο εδω αντιπροσωπος καρφωσε στο τελωνειο.
Ελεος πια εγω εαν ειμουν στην θεση του θα σου εριχνα μια αγωγη για συκοφαντικη δυσφημηση και θα σου ζητουσα και τα διαφυγοντα κερδη.
Σπηλωνετε εσυ και οι αλλοι στο avclub δυο εντιμους επιχειρηματιες. Τι σας φταιξανε βρε οι ανθρωποι επειδη βρηκατε μια διαφορα τιμης 50 ευρω ?
Σιγα τα λαχανα. Να επικρατησει λιγο η λογικη ρε παιδια. Θα αγορασει ο φιλος απο τον Κινεζο 50 ευρω πιο κατω με τα μεταφορικα και την ελπιδα να γλυτωσει το τελωνειο.
Και οταν του χαλασει θα παει στον ρουφιανο οπως τον χαρακτηριζεις να φαει τα μουτρα του καθως για εισαγωγες εκτος Ευρωπης καμμια υποχρεωση δεν υπαρχει για εγγυηση.
Ωραια συναλλαγη α ρε Ελληναρες
(διεγράφησαν σχόλια σχετικά με καταγγελία)

Reaction score
638

Εαν στο link που δινεις και στο κειμενο που γραφει ο εισαγωγεας σαν απαντηση στις ανοησιες που γραφουν οι υπολοιποι εσυ βλεπεις παραδοχη και ομολογια για το καρφωμα στο τελωνειο τοτε προσβαλεις την νοημοσυνη μου και την νοημοσυνη των υπολοιπων.
Μαλλον ακαταλληλα μου απαντησαν και μολις αντεληφθηκαν την ανοησια τους το σταματησαν.
Ανοησια ειναι να κατηγορεις καποιον δημοσια χωρις αποδειξεις και δυστυχως την ανοησια αυτη την αναπαραγεις και οσο και να σου φαινεται απιστευτο μπορει να εχεις και συνεπειες γι αυτο .
Δεν απειλω κανεναν σε προειδοποιω ωστε σε περιπτωση που δεν εχεις αντιληφθει που κανεις λαθος να το ξανασκεφτεις.
Επι της ταμπακιερας τι εχεις να πεις αξιζει για 50 ευρω να μπεις στην διαδικασια να περιμενεις ποτε θα σου ερθει με το ταχυδρομειο και σε τι κατασταση. Αξιζει για 50 ευρω να μην καλυφθεις απο εγγυηση στην Ελλαδα . Και ουτε 50 ευρω εαν πληρωσεις δασμους.
Επειδη με τους ανθρωπους μιλαω θα τους ενημερωσω αυριο για τα γραφομενα και αυτοι θα απαντησουν οπου νομιζουν και με οποιο τροπο νομιζουν

Reaction score
19
Παιδιά έχουμε ξεφύγει από το θέμα και θα σας παρακολούσα να συνεχίσετε με PM την κουβέντα σας.

Ο καθένας αγοράζει από όπου κρίνει ο ίδιος καλύτερα.

Ευχαριστώ.

Reaction score
638
Παιδιά έχουμε ξεφύγει από το θέμα και θα σας παρακολούσα να συνεχίσετε με PM την κουβέντα σας.

Ο καθένας αγοράζει από όπου κρίνει ο ίδιος καλύτερα.

Ευχαριστώ.
Παρακαλω να μην αφαιρεθουν τα σχολια και δηλωσεις περι καρφωματος ωστε να μπορεσουν να ενημερωθουν και οι ενδιαφερομενοι για το τι γραφτηκε.
Ευχαριστω

Reaction score
19

Οι καταγγελίες φίλε Achileus, για λόγους προστασίας του AVsite και των νομικών θεμάτων που προκύπτουν, πρέπει να γίνονται επώνυμα.

Θα σε παρακαλούσα να στείλεις σε κάποιον διαχειριστή της κατηγορίας τα στοιχεία σου, διαφορετικά η καταγγελία θα θεωρηθεί ανυπόστατη και θα διαγραφεί.

Reaction score
638
Κυριε συντονιστα μια απλη σημειωση οτι το site δεν συμμεριζεται την αποψη του μελους που εκανε την καταγγελια εφτανε για να καλυψει νομικα το avsite.
Απο την στιγμη που τοποθετηθηκαν ττα σχολια μεχρι την στιγμη που σβηστηκαν εκατονταδες επισκεπτες και μελη τα διαβασαν.
Γιατι να τα σβησουμε και να στερησουμε το δικαωμα στους θιγομενους να απαντησουν ειτε μεσω του site ειτε νομικα και να αποκαταστησουν την φημη τους ?

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Νομίζω ότι μόνο από τα web services βλέπεις βιντεάκια youtube
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον pavlosp. Τελικά τα έκανα πανεύκολα convert σε avi (πρέπει να επιλεχθεί PCM audio output κατά τη μετατροπή σε όσους ενδιαφέρονται αλλιώς δεν θα ακούγεται ήχος) και τα βλέπω όλα μέσω του popcorn. Καλά το μηχανάκι δεν παίζεται, κάνει ότι θες. Είδα mkv στα 1080p -> component παρακαλώ και μου πέσανε τα σαγόνια.. Είδα κλιπάκια, demo mkv, ταινίες, άκουσα μουσική σε ότι format είχα πρόχειρα από το PC, m2ts ότι θες.. Μόνο flac δεν έπαιξε (αλλά κάτι μου λέει ότι με κάποιο τρόπο θα γίνει και αυτό.) Δε βρίσκω λόγο να βάλω εσωτερικό δίσκο προσωπικά. Με τον εξωτερικό passport έχω βρει την υγειά μου. Αντιγράφω στο φτερό από το pc και τσάκ στον popcorn μέσω της θαυμαστής (οφείλουμε να ομολογήσουμε) usb. Ούτε κάν τη δικτύωση δε σκέφτομαι, πολύ μανούρα για λίγο όφελος.. Αν είχα ethernet καλωδίωση σε όλο το σπίτι το συζήταγα αλλά δεν πολυπαίζει..

* Αν βρει κανείς τίποτα για τα flac σφυρίχτε..

ΥΓ. Τι συνεχίζει να μου λείπει ? Η δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικού BD player.. και φυσικά η .. coaxial..

Reaction score
19

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Πολλά ευχαριστώ Κώστα, παρόλο που 20€ τα θεωρώ πολλά.. Τώρα θα μου πεις τσάμπα δεν είναι τίποτα.. Αλλά να με έχει καρφώσει το γεγονός ότι αλλάξανε την coaxial με optical..

Reaction score
173

Οχι Μπαμπη αυτο το αρχειο δεν το παιζει.
Γενικα ομως αρχεια flac παιζει.

Reaction score
7

Οχι Μπαμπη αυτο το αρχειο δεν το παιζει.
Γενικα ομως αρχεια flac παιζει.
..Δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω.. οκ flac γενικά παίζει (αλλά μου τη χάλασε που όταν κατέβασα αυτά δεν τα έπαιξε.. πάνω που έλεγα : τα κάνει όλα ! :133: )

Reaction score
3

Σιγά τον τύπο αρχείων ποια ρε παιδιά τι flac και μαλ.... mkv rules the world.

Reaction score
164

Σιγά τον τύπο αρχείων ποια ρε παιδιά τι flac και μαλ.... mkv rules the world.
Έχεις μουσική σε mkv; Και μάλιστα με μη απωλεστισκή συμπίεση;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.154
Members
38.416
Νεότερο μέλος
kostas2025