Popcorn Hour A-110

Reaction score
3
Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Όχι ακόμα φίλε μόλις σήμερα έφυγε από το εξωτερικό μου έστειλαν και μήνυμα.

Και αυτό γιατί δεν είχανε απόθεμα.

Reaction score
3

Παιδιά μόλις ήρθε στα ελληνικά τελωνεία το μηχάνημα μου.
Ορίστε και τι λέει το ξένο κούριερ.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω πότε λέτε να το εχω σπίτι μου και αν θα πληρώσω έξοδα τελωνίου.

Reaction score
3

Τελικά μόλις σήμερα μου ήρθε και πλήρωσα και 3 ευρώ έξοδα τελωνείου.

Reaction score
0

Επομένως ουσιαστικά δεν υπάρχουν έξοδα τελωνείου (3€ δεν είναι και το ποσό), πόσο χρόνο χρειάστηκες για να το πάρεις από την ημέρα της παραγγελίας σου?
Μάλλον προχωρώ και εγώ στην παραγγελία από το www.popcornhour.com

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-110

EMS η οποια συνεργαζεται με τα ελτα .
29/12/2008 μου ηρθε
Τα 3 ε ειναι το νταβατζιλικη απο τα ελτα για δεματα εξωτερικου
Τελη παρουσιασης στο τελωνειο, καινουριο φρουτο απο το καλοκαιρι !!!!!!!!!
http://www.elta.gr/pricelist1.pdf
http://www.elta.gr/int_packages.pdf
Φίλε μου γνωρίζεις μήπως αν η αγορά γίνει για 2 popcorn hour (κόστος περίπου 360€) αν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω έξοδα τελωνείου κλπ πέρα από τα 3€ των ΕΛΤΑ?

Reaction score
3

Παιδιά να ρωτήσω κάτι?
Αν βλέπω μια ταινία και δεν έχει σωστούς υπότιτλους και τελικά βρω το αρχείο των σωστών ελληνικών υπότιτλων(Πάντα σε ξεχωριστό αρχείο από την ταινία) γιατί όταν το αντικαθιστώ με το παλιό αρχείο υπότιτλων η ταινία συνεχίζει και παίζει με το παλιό ασυγχρόνιστο αρχείο υπότιτλων ακόμα και μετά από reset.

Εν ολίγης υπάρχει τρόπους να σβήνουμε όλα μα όλα τα bookmark που έχει κρατήσει κατά καιρούς το μηχάνημα?
Αν ναι πως?

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0

Παιδιά να ρωτήσω κάτι?
Αν βλέπω μια ταινία και δεν έχει σωστούς υπότιτλους και τελικά βρω το αρχείο των σωστών ελληνικών υπότιτλων(Πάντα σε ξεχωριστό αρχείο από την ταινία) γιατί όταν το αντικαθιστώ με το παλιό αρχείο υπότιτλων η ταινία συνεχίζει και παίζει με το παλιό ασυγχρόνιστο αρχείο υπότιτλων ακόμα και μετά από reset.

Εν ολίγης υπάρχει τρόπους να σβήνουμε όλα μα όλα τα bookmark που έχει κρατήσει κατά καιρούς το μηχάνημα?
Αν ναι πως?

Ευχαριστώ πολύ.
εαν αλλαξεις srt αρχειο, θα παρει το καινούριο αμα το ξαναπαιξεις. Για να μη σου ξεκινησει απο bookmarked possition, βαλε να δεις ενα αλλο video για 1 λεπτο και μετα βαλε παλι την ταινια του θελεις!

Reaction score
0

Παιδια πηρα σημερα στα χερια μου το μηχανημα, το συνδεσα με την HDMI της τηλεορασης (philips ambilight), αλλα εκτος απο το αρχικο "loading screen...", που είχα, μετα η οθόνη είναι τελείως μαυρη, χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα....... Ξέρει κανείς τι πιθανώς να συμβαίνει ????

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Παιδια πηρα σημερα στα χερια μου το μηχανημα, το συνδεσα με την HDMI της τηλεορασης (philips ambilight), αλλα εκτος απο το αρχικο "loading screen...", που είχα, μετα η οθόνη είναι τελείως μαυρη, χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα....... Ξέρει κανείς τι πιθανώς να συμβαίνει ????
Δες εδώ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=55807

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-110

Ευχαριστώ για την αμεση απάντηση, αλλά επειδή δεν είμαι παρα πολυ σχετικος με το 'αθλημα' θα ήθελα την αμεριστη βοηθεια και κατανοηση σας.
Καταρχήν αν γνωριζετε οποιοδήποτε topic με πληροφορίες σχετικά και αναλυτικά με το μηχανημα θα ήταν super !!!!!
Ξεκίνησα συνδεοντας το απευθείας με την HDMI εξοδο της τηλεόρασης και παρατηρισα κάποια πράγματα για τα οποία θα ήθελα τα φωτα σας.....(Η δοκιμή έγινε με ένα usb stick, που έχω φορτωσει με μερικές ταινιες)
1) Καποιο απο τα avi αρχεια έδειxνε να 'κολαει'.....
2) Υπότιτλοι παροτι είναι στον ιδιο φάκελο με το ιδιο ονομα (srt) δεν εμφανίζονταν καθόλου
3) Δοκιμασα να δω κάποιες φωτο (jpg) και μου έβγαλε το μήνυμα οτι δεν μπορoουν να 'παιχτουν'
Θέλω να προσθέσω ενα εσωτερικο σκληρο 500Gb και πανω, οσο το δυνατον ποιο αθορυβο τι εχετε να μου προτεινετε ?
Τελευταίο ηθελα να ρωτησω..... Η τηλεοραση μου ειναι μερος ενος ευρυτερου Home Theatre με ενα ενισχυτη Denon, ενα DVD Recorder της Sony, και ενα projector της Sony επισης. Επειδη όπως προανέφερα δεν ειμαι ιδιαιτερα σχετικος, θα μπορουσατε να μου πειτε ποια θα ηταν η σωστη συνδεσμολογια και ρυθμισεις έτσι ωστε να μπορω να έχω εικονα και ηχο και στον projector ???
SOrry αν σας κουρασα..... περιμένω με αγωνια τις απαντησεις για να μπορέσω να αρχισω σιγα σιγα να απολαμβάνω και εγω τις δυνατοτητες του καινουργιου μου 'παιχνιδιου'......!!!!

Reaction score
0

Φίλε mavroioa αν και λιγάκι καθυστερημένα, δοκίμασε να αναβαθμίσεις σε πρόσφατο firmware και στα τελευταία NMT apps και δοκίμασε ξανά. Εγώ σου προτείνω για σκληρό δίσκο αυτόν τον 500άρη που είναι πραγματικά αθόρυβος.

Παιδιά πέρασα το νέο firmware στο A-110 που έχω και τώρα δεν εμφανίζονται στην περιήγηση στο σκληρό τα αρχεία τιανιών (.mkv, .avi) που έχω μέσα. Τσέκαρα τον σκληρό και τα αρχεία δεν έχουν σβηστεί απλά δεν τα εμφανίζει. Μετά το firmware update πέρασα και τα NMT apps, αν και είχα ήδη εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση τους (κατά την εγκατάσταση τους δεν επέλεξα "καθαρή", πράγμα που θα σήμαινε και διαγραφή περιεχομένων σκληρού δίσκου).
Εχετε τίποτε να προτείνετε; Σκέφτομαι αρχικά να δοκιμάσω να επιστρέψω στο firmware του Οκτώβρη και εάν δεν υπάρξει αποτέλεσμα να επιστρέψω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και να βάλω το firmware Οκτώβρη πάλι.

Reaction score
0

Καλησπερά,
τον usb σκληρό που μπορείς να συνδέσεις πάνω στο Α-110 τον βλέπεις από το δίκτυο? Δηλαδή αν έχω ενα δίσκο μέσα για ταινίες και έναν 2ο usb πάνω στο A-110 για μουσική πχ, και το Α-110 πάνω σε ενα wifi router, θα μπορώ να τα βλέπω όλα αυτά από τους υπολοιπους υπολογιστές του σπιτιού?

Με ενδιαφέρει να το αφήνω αναμένο 24/7 και ανάλογα που θέλει κάποιος να δει κάτι (tv, pc,laptop) να μπαίνει στο δίκτυο και να τα έχει όλα... Τώρα επειδή δεν έχω NAS σκληρούς αναγκάζομαι και αφήνω το pc αναμένο...

*edit ΟΚ το βρήκα από τον οδηγό επιβίωσης... Το υποστηρίζει... παμε για ψώνια... :)

Reaction score
0

Γεια σας παιδιά θα ήθελα να σας πω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει επιτέλους με το καλαμπόκι μου γιατί το χρησιμοποιώ εδώ και 1 χρόνο αλλά είναι δράμα η μεταφορά των ταινιών στο σκληρό του!!!
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή με τα δεδομένα μας να είναι τα εξής:

 Popcorn A110 με σκληρό 1ΤΒ ενσωματωμένο
 Ασύρματο router Thomson st585v6
 Pc με win7 και ασύρματο stick
 Netbook με windows xp με ασύρματη κάρτα δικτύου

Σύμφωνα με το παραπάνω σχεδιάγραμμα η μεταφορά των αρχείων (ταινίες, mp3,photo) γίνεται ασύρματα μέχρι το router από το PC και Netbook και μετά ενσύρματα στο pop corn το οποίο αποτελεί και το ιδανικό δίκτυο για μένα .Το πρόβλημα είναι ότι από το Pc δεν μπορεί να γίνει η μεταφορά ασύρματα γιατί όταν μπαίνω στις θέσεις δικτύου και βρίσκω το PCH A110, δίνω το user:ΝΜΤ και κωδικο:1234 μπαίνω στο φάκελο share και όταν επιλέγω το φάκελο video μου κολλάει το δίκτυο και βγάζει μήνυμα ότι ο διακομιστής δεν μου δίνει τα απαραίτητα δικαιώματα. Όταν τώρα αποσυνδέσω το ασύρματο stick και συνδέσω με καλώδιο utp το PC με το Router (άρα η μεταφορά θα γίνει ενσύρματα) την παραπάνω διαδικασία την πραγματοποιώ με επιτυχία!!!!!!
Εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι κάποια ρύθμιση στα win7 γιατί με το Net book που έχει Windows XP δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στην ασύρματη μεταφορά με την δική του ασύρματη κάρτα και με το ασύρματο stick του PC (το δοκίμασα για να δω μήπως ευθυνόταν το stick )
Όποιος μπορεί να μου πει κάποιο τρόπο να συνδεθώ ασύρματα ( το PC με το Popcorn) χωρίς να τραβώ καλώδια θα του ήμουν ευγνώμων. Να επισημάνω ότι επιχείρησα να κάνω ένα κοινόχρηστο φάκελο στο Pc και αντί να ψάχνω να βρω το popcorn από το PC έκανα το αντιθετο!!Δηλαδη από το popcorn έβρισκα το κοινόχρηστο φάκελο στο PC και έκανα copy την ταινία στη σκληρό του popcorn και όλα τα χειριζόμουν από το τηλεχειριστήριο του popcorn (με ασύρματη σύνδεση Pc και Pop corn) αλλά αυτή η διαδικασία δεν είναι καθόλου βολική!!!!

Reaction score
1
παιδια θα χρειαστω την βοηθεια σας , σε κατι που με παιδευει μερες τωρα...
Εχω το καλαμποκι A110 και εχω περασει μεσα στον σκληρο του ταινιες 3D .Τις ταινιες τις αναπαραγει κανονικα, ομως δεν μου εμφανιζει τους υποτιτλους...οι οποιοι ειναι επισης 3D...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ SOS !!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.010
Το συνηθισμένο λάθος σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι η διαφορετική ονομασία των αρχείων εικόνας και υπότιτλων. Έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα;

Reaction score
1
ναι εχουν ακριβως το ίδιο όνομα, το προσεχω αυτο.Μου ειπαν οτι φταιει ο media player , δλδ to pop corn hour, αλλα επισης καπου διαβασα οτι ακομα δεν υπαρχει media player που να αναπαραγει 3d ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙ , ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3D ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ. Αν καποιος εχει καποια ιδεα ή χρησιμοποιει καποιον media player χωρις παρομοια προβληματα ας μου πει.Ευχαριστω πολυ ολους σας

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.149