Power Amp 2x150w "HECTOR"

Reaction score
8.905
Εάν είχες πάρει “ψηφιακά”... μικρότερο μέγεθος.... μικρότερη πρόσοψη....:headbang:
άρα κερδισμένος στην τσέπη... :lol:

Reaction score
1.815
Μέσα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε όλοι μας, αποφάσισα να φτιάξω ένα ενισχυτή από την αρχή, βήμα βήμα, κομμάτι κομμάτι. Δεν ήθελα να μπω σε διαδικασία δόσεων μέσω πιστωτικής...
Μπράβο αγοράρα μου!
Εξαιρετική προσπάθεια!!

Respect man, με όλη τη σημασία!!:hi:

Reaction score
1.173
μπραβο ρε φιλε! κατι που παιζει καλα πρεπει να ειναι και ομορφο!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ..... εντάξει σχετικό είναι όσο αφορά την ομορφιά. Εγώ τον βλέπω βραδάκι στο ράκ και με αρέσει πολύ.:D Άμα παίζει κιόλας εκεί να δεις χεχε

Εάν είχες πάρει “ψηφιακά”... μικρότερο μέγεθος.... μικρότερη πρόσοψη....:headbang:
άρα κερδισμένος στην τσέπη... :lol:
Πραγματικά έχω πρόσβαση σε πολύ "σαβούρα" όσο αφορά λαμαρίνες και λοιπά.... οπότε δεν μου κόστισε τίποτα εκτός από τα σπρέι. Και τα χερούλια είναι από ένα παλιό HP Proliant το οποίο θα πάει σε παλιατζή.
Εκτός των άλλων τα υλικά που αγόρασα και αυτά υλικά από "κατουμά-φανό" είναι απλά και οικονομικά.
Όσο αφορά το μέγεθος ναι βγήκε λίγο τερατάκι για τα "βατ" του, αλλά άσε να δείχνει μεγάλος να ψαρώνει ο κόσμος:D

Reaction score
29.863
Εαν είχες πάρει ψηφιακά , θα κλωτσούσες τον εαυτό σου στον κώλο.
Ασε που θα ήταν απο ίδιος , εως παρόμοιος με σχεδόν όλους τους υπόλοιπους , που έχουν οι περισότεροι άλλοι.
Βάλτου και ενα βατόμετρο , να γουστάρεις , να είσαι διαφορετικός , οχι του σωρού.

Reaction score
1.173
Εαν είχες πάρει ψηφιακά , θα κλωτσούσες τον εαυτό σου στον κώλο.
Ασε που θα ήταν απο ίδιος , εως παρόμοιος με σχεδόν όλους τους υπόλοιπους , που έχουν οι περισότεροι άλλοι.
Βάλτου και ενα βατόμετρο , να γουστάρεις , να είσαι διαφορετικός , οχι του σωρού.
Όσο αφορά τα ψηφιακά δεν συμφωνώ, μόνο και μόνο να πάρεις το πόσοι τα χρησιμοποιούν και το τι δυνατότητες έχουν φτάνει. Άλλο τώρα για τα γούστα που μπορεί να έχει ο καθένα μας. Προσωπικά πιστεύω ότι από ένα επίπεδο και πάνω ψάχνουμε ψήλους στα άχυρα. Τα πάντα παίζουν καλά με διαφορές που έχουν να κάνουν με τα γούστα. Βατ να έχεις μπόλικα .........
Το σωστό πάλι δεν γνωρίζω πιο είναι και πιο παίζει σωστότερα. Μουσική να ακούμε.

Σε ευχαριστώ:)
Όντως και εγώ το σκέφτομαι για τα "βατόμετρα", βέβαια θέλει δουλειά καλή μετά να κάνεις στην πρόσοψη με κοψίματα κτλ.
Πάντως με καλή δουλειά(βατόμετρα) το μηχανάκι μετατρέπεται σε αιθέρια ύπαρξη νυκτός.:D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.326
Members
38.542
Νεότερο μέλος
flastex