Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Reaction score
1
Απάντηση: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Δηλαδή,το να ξεθάβουμε το από 01-02-2008 παρόν θέμα,με αφορμή παρουσίαση προβολέων στην Ηχοέκφραση,βοηθάει σε κάτι;
Πιστεύετε πραγματικά ότι ενδιαφέρει τα περισσότερα μέλη και των δύο forums,για το που θα γίνουν τα συγκριτικά;
Χέστηκαν και για το που αλλά και για τα συγκριτικά γενικότερα τόσο του avclub όσο και του avsite.
Οι περισσότεροι γράφουν/με πολύ περισσότερο για την παρέα και εκτιμώντας κάποιους συνομιλητές μας,παρά για τα "συγκριτικά".
Λάθη έχουν γίνει και από τις 2 πλευρές,μόνο που για κάποια από αυτά στο avclub πέφτει χοντρό κράξιμο από τα μέλη-όπως το παρόν με τον DIPIE- χωρίς όμως να μπορώ να υποστηρίξω το ίδιο και για εδώ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Εσύ φίλε μου Ηomec γιατί τρώγεσαι τόσο πολύ;
Θυμάμαι το πρώτο σου μήνυμα εδώ μέσα ήταν ένα θρασύτατο μήνυμα που γίνεται χειρότερο επειδή ήταν το πρώτο σου.
Έκρινες το πόσο χάλια αισθητικά ήταν ο χώρος κάποιου που σπατάλησε πολύ χρόνο και χρήμα να τον φτιάξει, αλλά εσένα δεν σου άρεσε.
Θα έπρεπε μήπως να το γκρεμίσει;

Είσαι νέο μέλος με λίγα ποστς και φέρεσαι σαν να είσαι πολύ παλιό και τους ξέρεις όλους και είσαι σε θέση να κρίνεις.
Εκτός αν τους ξέρεις όλους εδώ μέσα από παλιά.
Mα εγω φίλε μου καθόλου δεν ψάχνομαι...άλοι ψάχνονται εδω μέσα και κόπτονται γιά το θέμα avclub και Ηχοέκφρασης....γιατί άραγε;
Οταν θα κάνουμε διαγωνισμό γνωρημιών και καταστάσεων ,θα σου πω τι ξέρω, πως και απο πού...
Θρασύτατο μήνυμα θεωρείς εσυ ότι ήταν αυτό που έγραψα....εγω και αρκετοί άλοι λέμε ότι ήταν επι του θέματος χωρίς να βρίζω κανέναν και λέγοντας μόνο την γνώμη μου και μάλιστα με επιχειρήματα.Εαν δεν άρεσε σε εσένα και κάποιους άλλους ο τρόπος γραφής ,θα σου πω και εγω ότι και εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος γραφής πολλών απο εδω μέσα και μάλιστα σε διαχειριστικές θέσεις, αλά δεν θα πεθάνω κι'όλλας, ούτε θα πάψω να γράφω εδω όταν θέλω....και επίσης όσοι σπαταλάνε χρόνο και χρήμα σημαίνει ότι απαραίτητα φτειάχνουν και σωστό home cinema;
Τέλος γιά τα μηνύματα που λες,....πές μου σε παρακαλώ στα πόσα μηνύματα εαν γράψω θα μπορώ να σταματήσω να βαράω προσοχή;

Reaction score
0
Σωκ. εσενα η εμενα μπορει να μην μας νοιαζει ,
αν ομως σε κατηγορουσε καποιος θα σε ενοιαζε .
Οπως και εμενα .
Δεν ειναι ακριβως αυτο που περιεγραψες πιο πανω .
Το που θα ειναι μελος ο καθενας
αν θα ειναι σε ενα η σε δυο η σε εικοσιδυο φορα
ειναι γουστο του και καπελο του .
Τωρα ομως μιλαμε για αλλο πραγμα.
Μιλαμε για κατηγοριες οι οποιες
ναι μεν καταδικαστηκαν ως πραξη
αλλα δεν καταδικαστηκαν ως συμπεριφορα .
Η "εμπορικη φυσιογνωμια"
ποτε ειναι και ποτε δεν ειναι μεμπτη ?
Γιατι και με τα ηχεια και με τους προτζεκτορες
power buy ειναι .
Για την φυσιογνωμια δεν ξερω.
Ειμαι υπερ καθε power buy με η χωρις "εμπορικη φυσιογνωμια"
απο την στιγμη που εχει αντικτυπο στην τσεπη μου.
Το αν με νοιαζει εμενα η εσενα περι κατηγοριων
το εγραψα πιο πανω
Σιγουρα ομως νοιαζει αυτον που κατηγορηθηκε
και παντα σε θεσμικο επιπεδο .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Απάντηση: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Δηλαδή,το να ξεθάβουμε το από 01-02-2008 παρόν θέμα,με αφορμή παρουσίαση προβολέων στην Ηχοέκφραση,βοηθάει σε κάτι;
Πιστεύετε πραγματικά ότι ενδιαφέρει τα περισσότερα μέλη και των δύο forums,για το που θα γίνουν τα συγκριτικά;
Χέστηκαν και για το που αλλά και για τα συγκριτικά γενικότερα τόσο του avclub όσο και του avsite.
Οι περισσότεροι γράφουν/με πολύ περισσότερο για την παρέα και εκτιμώντας κάποιους συνομιλητές μας,παρά για τα "συγκριτικά".
Λάθη έχουν γίνει και από τις 2 πλευρές,μόνο που για κάποια από αυτά στο avclub πέφτει χοντρό κράξιμο από τα μέλη-όπως το παρόν με τον DIPIE- χωρίς όμως να μπορώ να υποστηρίξω το ίδιο και για εδώ.
Βοηθάει, μπας και φιλοτιμηθεί κανείς και μαζέψει μερικούς μερικούς που χαλάνε την κομπόστα, πάνω που πάει να στρώσει. Από τα μέλη Σωκράτη ο εν λόγω συντονιστής δεν έφαγε κράξιμο γιατί μας είπε εμπόρους, έφαγε κράξιμο για τα κλειδώματα, (πλην του γιατρού που προς τιμήν του και παρά όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν είπε τα πράγματα με το όνομά τους). Η γενική διαχείριση του club, αντί να τον ξηλώσει γιατί η συκοφαντική συμπεριφορά του παραλίγο να επιφέρει μέχρι και ποινικές ευθύνες, επισήμως, όχι μόνο δεν του ζήτησε να ανακαλέσει αλλά λίγο έλειψε να του δώσει και παράσημο ανδρείας. Θα έχει την ευκαιρία φαντάζομαι την επόμενη φορά (όπου να 'ναι θα ανακοινώσουμε δύο νέα reviews)...

Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου.

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Δεν νομιζω οτι τετοιοι χαρακτηρισμοι βοηθουν σε κατι .
Τα πραγματα ειναι απλα.

Ποσώς μας ενδιαφέρει τι κάνει το παρεμφερές site. Άλλωστε δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού... Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι μερικοί να μην μας πιάνουν στο στόμα τους και διαδίδουν ανυπόστατες κατηγορίες για εμάς. Όταν όμως το κάνουν, θα διαβάζουν και τις απαντήσεις διότι έχουμε κάθε δικαίωμα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας και τον χώρο μας. Απλά πράγματα.
Τα υπολοιπα θολωνουν και πολωνουν για λογους .....προβατοποιησης .
Οπως και οι γενικοτητες .
+1000

NIX

Reaction score
0

Σημερα,ανοιχτηκε θεμα στο avclub με θεμα "Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…" :609:
Λυπαμαι οσους δεν ξερουν-δεν καταλαβαινουν και χειραγωγουνται.

.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ελαβα πριν λιγο μεσω πμ ενα μηνυμα απο το avclub που αφορα
τις κινησεις και τις σκεψεις μου.

Δεν εχω κανενα σκοπο να απαντησω για δυο λογους:
1)Κακως ανακατευτηκα στο θεμα in the first place
2)Δεν μπορω να απαντω με τις τριχες των μαλλιων μου
σηκωμενες

Παρ'ολα αυτα θεωρω πως το ως ανω μηνυμα αποτελει
μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια εξασκησης, για τα παιδια του απεναντι
site, στην μετρηση του δεικτη νοημοσυνης που διαθετουν...

Reaction score
0

Σημερα,ανοιχτηκε θεμα στο avclub με θεμα "Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…" :609:
Λυπαμαι οσους δεν ξερουν-δεν καταλαβαινουν και χειραγωγουνται.

.
Οποτε μαλλον καλυτερα αντι να χτυπας το κεφαλι σου με το σφυρακι και να λυπασαι, να μπεις να τους διαφωτισεις με αυτα που ξερεις και καταλαβαινεις :144:

Reaction score
0
Ελαβα πριν λιγο μεσω πμ ενα μηνυμα απο το avclub που αφορα
τις κινησεις και τις σκεψεις μου.

Δεν εχω κανενα σκοπο να απαντησω για δυο λογους:
1)Κακως ανακατευτηκα στο θεμα in the first place
2)Δεν μπορω να απαντω με τις τριχες των μαλλιων μου
σηκωμενες

Παρ'ολα αυτα θεωρω πως το ως ανω μηνυμα αποτελει
μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια εξασκησης, για τα παιδια του απεναντι
site, στην μετρηση του δεικτη νοημοσυνης που διαθετουν...
Απο την στιγμή που δεν ξέρουμε τι λέει το μήνυμα που λές, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν εδω τι θεωρείς και τι όχι γιά τα <απέναντι> παιδιά.

Reaction score
8.349
Αντρεα δεν μπορω να ξερω τι συμβαινει μεταξυ εσενα και του Τσουρεκα αλλα μπορεις να μου εξηγησεις τι σε κοφτει πλεον με την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ?Προσωπικα ερχομαι και στο ωραιοτατο δικο σας καταστημα και μπορει να παω και στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ.Ολα αυτα σε τι αποσκοπουν?
Καθεσαι και γραφεις οτι σου ειπε ο Τσουρεκας καποτε οτι δεν θα βαλει μεσα παιδια απο το
avclub.Μα ειναι πραγματα αυτα? Λυπαμαι γιατι σας εχω για σοβαρους ανθρωπους εσενα και το Βαγγελη που κοιταζουν την δουλεια τους.

NIX

Reaction score
0

Κανεις δεν εχει προβλημα με το χωρο που κανει παρουσιασεις το avclub. (Βεβαια η αξιοπρεπεια κάποιων θα επρεπε να εχει)
Αλλου ειναι το θεμα.

Reaction score
0

Κανεις δεν εχει προβλημα με το χωρο που κανει παρουσιασεις το avclub. (Βεβαια η αξιοπρεπεια κάποιων θα επρεπε να εχει)
Αλλου ειναι το θεμα.

Enlight them oh you mighty....

μα ειναι πραγματα αυτα τωρα?

NIX

Reaction score
0

μα ειναι πραγματα αυτα τωρα?
Στο εαυτο σου να το ρωτησεις αυτο.

Οσο για το οτι δεν ειμαι αναλυτικος,θα σου πω πως θεωρω οτι δεν χρειαζεται.
Εχει γραφτει οτι ηταν να γραφτει.Δεν προκειται να μπω σε καμια ανουσια αντιπαραθεση για ν`αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αντρεα δεν μπορω να ξερω τι συμβαινει μεταξυ εσενα και του Τσουρεκα αλλα μπορεις να μου εξηγησεις τι σε κοφτει πλεον με την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ?Προσωπικα ερχομαι και στο ωραιοτατο δικο σας καταστημα και μπορει να παω και στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ.Ολα αυτα σε τι αποσκοπουν?
Καθεσαι και γραφεις οτι σου ειπε ο Τσουρεκας καποτε οτι δεν θα βαλει μεσα παιδια απο το
avclub.Μα ειναι πραγματα αυτα? Λυπαμαι γιατι σας εχω για σοβαρους ανθρωπους εσενα και το Βαγγελη που κοιταζουν την δουλεια τους.
Δημητρη, καλησπερα!
Για αρχη ο Βαγγελης δεν εχει την παραμικρη αναμιξη σε αυτη την ιστορια.
Για την καταστημα με το οποιο συνεργαζομουν στο παρελθον
τωρα, δεν εχω το παραμικρο προβλημα και με τον ιδιοκτητη του
χωρισαμε φιλικα και διατηρουμε ακομα καποιες σχεσεις.
Επισης δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει η σοβαροτητα με ολα αυτα?
Δημητρη, χανεις το δασος αγαπητε μου.
Ολα ειναι εκει, μπροστα σου, προσπαθησε να τα δεις!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απο την στιγμή που δεν ξέρουμε τι λέει το μήνυμα που λές, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν εδω τι θεωρείς και τι όχι γιά τα <απέναντι> παιδιά.
Εσυ θα μου στειλεις το ονοματακι σου με ενα πμ και μετα θα σου
απαντησω.

Reaction score
5

Το προβλημα ξεκινησε απο τοτε που εγιναν 2 τα φορουμ...
Απο τοτε ολοι βλεπουν το ιδιο νομισμα απο αλλη μερια...
Ολοι εχουν δικιο και ολοι αδικο...
Το καθε "στρατοπεδο" γραφει σωστα πραγματα για το αλλο αλλα απο την πλευρα του...

Ελληνικο φαινομενο... οταν δεν βρισκουμε λυση για κατι, η λυση ειναι παντα η διασπαση... και παντα φταιει η αλλη πλευρα...

Τα ιδια θα γραψω (γιατι ισχυουν) και στο αλλο φορουμ...

Ηρεμια και ας κανει ο καθενας σωστα τη δουλεια του απο την πλευρα του αν δε μπορει να δει το νομισμα ως εχει και οχι απο μια πλευρα...

Reaction score
8.349
Δημητρη, καλησπερα!
Για αρχη ο Βαγγελης δεν εχει την παραμικρη αναμιξη σε αυτη την ιστορια.
Για την καταστημα με το οποιο συνεργαζομουν στο παρελθον
τωρα, δεν εχω το παραμικρο προβλημα και με τον ιδιοκτητη του
χωρισαμε φιλικα και διατηρουμε ακομα καποιες σχεσεις.
Επισης δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει η σοβαροτητα με ολα αυτα?
Δημητρη, χανεις το δασος αγαπητε μου.
Ολα ειναι εκει, μπροστα σου, προσπαθησε να τα δεις!
Αντρεα δεν ειμαστε τοσο βλακες οσο ορισμενοι και απο στα ΔΥΟ φορα πιστευουν.
Παρακολουθησα την εκτοξευση χαρακτηρισμων εναντιον σας και ημουν με το μερος σας στο συγκεκριμενο θεμα,ουτε συμφωνω με ολα οσα γινονται στο αλλο φορουμ.
Ας ερθουμε στο προκειμενο.Ο κ.Παπαγεωργιου κανονισε να γινει αυτο το συγκριτικο και φυσικο ειναι και ο κ.Τσουρεκας να θελει να επωφεληθει ο ανθρωπος απο την βοηθεια που παρεχει,εξου και η προσφορα.Δεν βλεπω γιατι πρεπει να γινει επιθεση πανω σ αυτο και εγινε στο μηνυμα του κ.Τσαρουχα που ανοιξε το χορο.Επαναλαμβανω ,κακως μερικοι ανεγκεφαλοι απ'την αλλη πλευρα επιτιθενται εναντον σας,αλλα δεν χρειαζεται τετοιυ ειδους"εκδικηση".
Αυτα και δεν θ'ασχοληθω αλλο με το θεμα αυτο.

Reaction score
0

Στο εαυτο σου να το ρωτησεις αυτο.

Οσο για το οτι δεν ειμαι αναλυτικος,θα σου πω πως θεωρω οτι δεν χρειαζεται.
Εχει γραφτει οτι ηταν να γραφτει.Δεν προκειται να μπω σε καμια ανουσια αντιπαραθεση για ν`αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.

Δεν σου ζητησε κανεις να εισαι αναλυτικος. Μπορεις να εισαι και περιληπτικός αν θες.

Το θεμα ειναι οτι προφανως δεν γνωριζεις ουτε την περιληψη αλλιως θα ειχες βγαλει τα "πτυχια" σου μεχρι τωρα.

Κρινοντας απο το "μαντειο το δελφων", και για αλλη μια φορα, ειδες φως και μπηκες. Το εχεις κανει και στο παρελθον...

Με συγχωρεις αλλα δεν μου δινεις κανενα μα κανενα περιθωριο να καταλαβω κατι αλλο. Ειτε εγω , ειτε οι υπολοιποι που διαβαζουν το θεμα.

Θα σε παρακαλεσω ομως, αν θες να κρατουνται οι τονοι χαμηλα και να περιοριζονται τα κακως κειμενα σε αυτους που ξερουν και "χειραγωγουνται", να κρατησεις τους τονους χαμηλα εξ αρχης και να μην πυροδοτεις καταστασεις που στη συνεχεια σε δυσφορουν.

Αν νομιζεις οτι η σταση σου αυτη προσφερει στο χωρο αυτο και στο συγκεκριμενο θεμα , συνεχισε.
Εγω θα επικαλεστω τον Ανδρεα Κ. και το πτηνο που του περιεγραψα εχθες στο τηλεφωνο.
Ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβει.

NIX

Reaction score
0

Το θεμα ειναι οτι προφανως δεν γνωριζεις ουτε την περιληψη αλλιως θα ειχες βγαλει τα "πτυχια" σου μεχρι τωρα.
εξ`ιδιων κρινεις τα αλλότρια

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Αντρεα δεν ειμαστε τοσο βλακες οσο ορισμενοι και απο στα ΔΥΟ φορα πιστευουν.
Παρακολουθησα την εκτοξευση χαρακτηρισμων εναντιον σας και ημουν με το μερος σας στο συγκεκριμενο θεμα,ουτε συμφωνω με ολα οσα γινονται στο αλλο φορουμ.
Ας ερθουμε στο προκειμενο.Ο κ.Παπαγεωργιου κανονισε να γινει αυτο το συγκριτικο και φυσικο ειναι και ο κ.Τσουρεκας να θελει να επωφεληθει ο ανθρωπος απο την βοηθεια που παρεχει,εξου και η προσφορα.Δεν βλεπω γιατι πρεπει να γινει επιθεση πανω σ αυτο και εγινε στο μηνυμα του κ.Τσαρουχα που ανοιξε το χορο.Επαναλαμβανω ,κακως μερικοι ανεγκεφαλοι απ'την αλλη πλευρα επιτιθενται εναντον σας,αλλα δεν χρειαζεται τετοιυ ειδους"εκδικηση".
Αυτα και δεν θ'ασχοληθω αλλο με το θεμα αυτο.
Λοιπόν μιας και αυτό αυτό το μήνυμα τα λέει ΟΛΑ, δεν θα έγραφα τίποτα παραπάνω. Ας πω κάτι τελευταίο όμως καθώς εγώ "γαργάρες" δεν κάνω.

Αυτοί λοιπόν που κάνουν τις γαργάρες (αγαπητέ Χρήστο, Τάκη, Μπάμπη κλπ), αυτοί που προκαλούν τεχνητές κρίσεις και διαταράσσουν το κλίμα μεταξύ των φόρα, είναι αυτοί που στηρίζουν τους ανεγκέφαλους που αναφέρει ο Δημήτρης πιο πάνω, αυτοί που δέχονται τους χαρακτηρισμούς που προσδίδουν οι εν λόγω ανεγκέφαλοι στο avsite, στην ΔΟ και στα μέλη του.

Βεβαίως, η εκστρατεία υπέρ όλων των χομπιστών αυτού του κόσμου, δημιουργεί όνειρα και ελπίδες επάνω στις οποίες χτίσατε ένα οικοδόμημα. Όμως εσείς πρώτοι έπρεπε να είχατε καταλάβει ότι οι καλές προθέσεις σας και όλες οι αγαθές κινήσεις σας για δημιουργία ενός φορέα, δεν έχουν ανάγκη να πατήσουν επάνω σε ψεύδη και υπερβολές. Δεν μπορεί να είναι επιχείρημα υπέρ του χώρου σας, ότι ο άλλος είναι χώρος εμπορικών συμφερόντων γι αυτό ελάτε σε εμάς, (ειδικά όταν ανακοινώνετε παρουσίαση συνοδευόμενη από φοβερή και τρομερή προσφορά). Αυτό δεν συκοφαντεί μόνο εμάς, αλλά υποβιβάζει και εσάς και τα μέλη σας, διότι ο κόσμος έχει κοινή λογική.

Συνεπώς, πριν αναρωτηθείτε για τις, και καλά, συκοφαντίες που δέχεστε, πρέπει να αναρωτηθείτε για ποιούς λόγους επιτρέπετε και επιβραβεύετε όσους συκοφαντούν εμάς. Διότι τελικά, ο κόσμος καταλαβαίνει πάρα πολύ καλά, ότι αυτό είναι τεχνητή κρίση και όχι η απάντησή μας.

Επιπλέον, η στάση μερικών μελών δεν πρέπει να σας προκαλεί καθόλου εντύπωση. Προφανώς υπάρχει προηγούμενο. Όταν όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε ρωτάτε τους συντονιστές του avsite πόσα παίρνουν και τι είδους μπίζνα κάνουν με τον Καφάτο, τότε πρέπει να περιμένετε ανάλογη συμπεριφορά. Πιθανολογώ δε, ότι για να λέτε αυτά τετ α τετ, λέτε πολύ χειρότερα πράγματα όταν στρίψει ο άλλος από τη γωνία.

Σε ότι μας αφορά, ξαναλέω ότι δεν μας ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο τι κάνετε. Καλώς το κάνετε και μακάρι να πάει καλά. Ακούγεται οξύμωρο αλλά δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να εύχομαι το αντίθετο, διότι έχω μάθει να σέβομαι ανθρώπους και όχι φορείς ή κάστες. Οι δρόμοι έχουν χωρίσει προ πολλού άλλωστε για να ασχολούμαστε με χαζομάρες. Μήπως δεν είπαμε μπράβο από εδώ μέσα για κάποιες κινήσεις σας (πχ περίπτερα σε εκθέσεις)? Όμως, προσέξτε πολύ καλά που χτίζετε όλην αυτήν τη ιστορία γιατί η πορεία δείχνει ξεκάθαρα ότι είστε άδικοι με όσα σκέφτεστε, λέτε και υποστηρίζετε όπου σταθείτε. Η πρόσφατη ανακοίνωση της "τρομερής προσφοράς" που δεν είναι και κάτι τραγκό είναι μόνον η αρχή. Μήπως ήταν τόσο τραγικό το power buy που διοργανώσαμε και άξιζε αυτών των χαρακτηρισμών?...

Σε ότι αφορά τον Καφάτο και την σχέση του με το AVsite, όσοι κατοικοεδρεύουν εδώ, γνωρίζουν πολύ καλά ότι όχι μόνο δεν ελέγχει καταστάσεις και πράγματα προς όφελός του, αλλά βάζει χρήματα κι από την τσέπη του για να έχουμε εμείς καφενείο. Ποιό είναι το αντάλλαγμα? Ούτε ένα ban δεν μπορεί να ρίξει αν δεν ρωτήσει την ΔΟ και τις ανακοινώσεις για τις καλές προσφορές, τις βάζει στην ανάλογη κατηγορία με τις προσφορές καταστημάτων.

Αυτό είναι το AVsite.

...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk