Most visitors online was 3118 , on 23 Apr 2025
Αυτό είναι αλήθεια. Του αξίζουν συγχαρητήρια όχι μόνο για την οργάνωση του Power buy αλλά και για την υπομονή του 1) απέναντι στις απορίες μας και 2) απέναντι στις επικρίσεις (κατευθυνόμενες ή μη δεν θα το κρίνω).Ο κυριος Δημητροπουλος απαντησε σε κοσμιο τονο σε ολα τα ερωτηματα με επιχειρηματα, ας μην καταφευγουμε σε οπαδισμούς..
Να επαναφέρω ένα ερώτημα μέλους το οποίο δεν απαντήθηκε: Πόσες ώρες πρέπει να φορτιστεί η συσκευή (και για πρώτη φορά αλλά και στη συνέχεια); Όταν υπάρξει πλήρης φόρτιση πως θα το καταλάβουμε αν δεν σταματάει το γέμισμα της μπάρας. Στο manual δεν λέει κάτι.
Αυτό που μου προκαλεί όμως τρομερά άσχημη εντύπωση Βαγγέλη είναι το εξής: που ξεκίνησε όλη αυτή η κουβέντα επίθεσης και αρνητικών σχολίων τη στιγμή που δεν έχουν παραλάβει όλοι τα μηχανήματά τους.
Και μάλιστα αρνητικά σχόλια μετά από ολιγόλεπτη δοκιμή.....
Συγνώμη αλλά είναι παραπάνω από προκλητική συμπεριφορά.
Τόσο προς το AVsite, όσο και προς το πρόσωπό μου, τον αντιπρόσωπο αλλά και όλα τα μέλη. Ιδιαίτερα αυτά που περιμένουν την συσκευή τους....
Γιατί Βαγγέλη έλα στην θέση τους.
Μπορεί τελικά το μηχάνημα να είναι τέλειο για εκείνους όταν το χρησιμοποιήσουν......
Αλλά άσε βρε αδελφέ να το πιάσουν στα χέρια τους πρώτα να κρίνουν και μετά από 4-5 μέρες γράψε ό,τι θες. Θετικά και αρνητικά....
Είναι τρομερά ψυχοφθόρο για κάποιον να διαβάζει αρνητικά σχόλια (και με τέτοιο μένος) για ένα μηχάνημα που έχει ήδη παραγγείλει και περιμένει από ώρα σε ώρα......
Νομίζω ότι κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να "κόβει τα πόδια" σε άλλα μέλη μόνο και μόνο για να πει την κουβέντα του.
Γιατί Βαγγέλη δεν μπορείς να ξέρεις πόσο εύκολα ή δύσκολα βρίσκει κάποιος τα 435€ για την αγορά....Ας σεβαστούμε λοιπόν κάποια πράγματα......
Και αν θες να το δούμε και από άλλη γωνία ας το προχωρήσουμε και άλλο λίγο......
Υπο φυσιολογικές συνθήκες ξέρεις ότι θα μπορούσα να "κόψω" την αίτησή σου γιατί είσαι νέο μέλος και γράφτηκες μόνο για το power buy.
Δεν το έκανα γιατί δεν θέλω να βλέπω με καχυποψία τέτοιες κινήσεις.....
Ο χρόνος θα δείξει αν κάνω λάθος.....
Αλλά ας κάνω μια ακόμα ερώτηση και αν θες απαντάς.
Έλα στη θέση μου σήμερα.
Μετά από όλα τα σχόλια.
Διάβασε μια σκέψη λοιπόν και πες μου...Θα μπορούσες να την κάνεις αν ήσουν στην θέση μου???
Αγοράζει ένα νέο μέλος την συσκευή στα 435€ εκμεταλλευόμενος την προσφορά μας.
Βγαίνει στο καπάκι, ρίχνει τα πικρόχολα σχόλιά του και εξαφανίζεται.
Και μετά από 5 μέρες βγάζει την συσκευή για πούλημα σε άλλο φόρουμ στα 460€ (που είναι λογική τιμή γιατί κοστίζει 530€ στα καταστήματα)
Είναι παράλογη σκέψη Βαγγέλη???
Μήπως βλέπω φαντάσματα???
φιλε μουΝομίζεις ότι τα fora ή τα pm θα μου αλλάξουν την άποψη που έχω για τα FS/N (όλα ίδια είναι από άποψη σήματος, δεν μπορώ να φανταστώ γιατί το 520 με πολύ πιο αργό επεγεργαστή και ίδια κεραία είναι "σαφώς καλύτερο"), μετά από συνεχή χρήση εδώ και δέκα μήνες. Και δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να διαφωνεί μαζί μου.
H μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης του 560 παίζει ρόλο σε ό,τι έχει να κάνει με απεικόνιση. Στον υπολογισμό της διαδρομής ή στον επανυπολογισμό της δεν παίζει ρόλο. Και αυτά κάνουν ένα GPS αργό ή γρήγορο.φιλε μου
στο 560 η CPU διαχειριζεται VGA αναλυση οθονης (για οσους ξερουν τι σημαινει αυτο σε τετοια μηχανηματα) και διοτι η υλοποιηση της σχεδιασης του δεκτη ειναι αρκετα διαφορετικη....(το 560 εχει αρκετα dbm ποιο αναισθητο στην πραξη δεκτη)
εμφανισιακα εξωτερικα μπορει να ειναι τα ιδια αλλα εσωτερικα το ενα μηχανημα ειναι εντελως διαφορετικο απο το αλλο...
καλη σας ημερα
h μεγαλυτερη αναλυση οθονης δημιουργει εξτρα "φορτο" στην cpu αποροφωντας της πορους..αφου το 560 δεν εχει ξεχωριστο ειδικο chip για τα γραφικα με αποτελεσμα το μηχανημα οταν τρεχει απαιτητικες εφαρμογες να μην εχει την ιδια γρηγορη αποδοση, παρολο που εχει μεγαλυτερο cpu clock απο το 520.H μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης του 560 παίζει ρόλο σε ό,τι έχει να κάνει με απεικόνιση. Στον υπολογισμό της διαδρομής ή στον επανυπολογισμό της δεν παίζει ρόλο. Και αυτά κάνουν ένα GPS αργό ή γρήγορο.
Για την ευαισθησία του δέκτη, πρώτη φορά το ακούω. Έχεις κάποιο link;
(Sorry για το offtopic)
Όλα αυτά τα αρχεία, τα οποία τα έχουν φτιάξει με το μεράκι τους απλοί χρήστες, καλό είναι να μην διανέμονται με attachments, αλλά να δίνονται τα links προς το forum της NGI, απ' όπου προέρχονται.
Θα μας άρεσε να βλέπουμε πχ τα προγράμματα του Zoglair να κόβουν βόλτες στα fora χωρίς αναφορά για την πηγή τους και τον δημιουργό τους;
(Πάντως το 560 ήταν το ίδιο γρήγορο ή και γρηγορότερο με ένα Χ500 στον υπολογισμό της διαδρομής. Στον επανυπολογισμό δεν προλαβαίνει καν να πει το ηχιτικό μήνυμα. Από σήμα ήταν όμως πολύ χειρότερο. Πρόβλημα δεν παρουσίασε ποτέ κανένα. Οκ, σκάω και δεν ξανααναφέρομαι στο θέμα. )( :happy_9![]()
μπορεις να εχεις αντι για την βαση του μια γωνια η οποια στην μια πλευρα θα ειναι κολλημενη με ταινια διπλης πανω στο ταμπλω και στην καθετη πλευρα να βαλεις την μια πλευρα (σκληρη) "βελκρο"Μέχρι στιγμής σοβαρή παράλειψη δεν έχω εντοπίσει. Είναι γεγονός ότι σήμερα που ήμουν κέντρο και το άνοιξα δυσκολεύτηκε να βρει δορυφόρους και σε κάποια στιγμή κόλλησε λίγο σ' ένα στενό, αλλά αυτό το έκανε μόνο μια φορά.
.......................................(προσεχε φιλε μου μην σχολιαζεις την ευαισθησια....κανει τζιζ...)
Επίσης έχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα με την ώρα: η ώρα ρυθμίζεται με δυο τρόπους: πρώτον από την ίδια τη συσκευή, εκτός desinator, όπου ρυθμίζεις την ώρα, τη ζώνη (πόση διαφορά από GMT) και αν θα έχεις θερινό ηλιοστάσιο ή όχι (αυτή την περίοδο έχουμε). Μέσα απ' το destinator ρυθμίζεις μόνο ζώνη και ηλιοστάσιο (όχι την ακριβή ώρα). Λοιπόν έχω παρατηρήσει το εξής: όταν οι δυο ρυθμίσεις συμφωνούν (της συσκευής και του destinator) αν ανοίξεις τη συσκευή και μπεις στο destinator η ώρα πάει... μια ώρα μπροστά! Έχω βρει δυο τρόπους να το προσπερνώ αυτό: ο ένας είναι να βγάζω το θερινό ηλιστάσιο απ' το destinator, οπότε η ώρα πάει πίσω κατά μία (έτσι το έχω αφήσει). Ο άλλος είναι όταν ανοίγω τη συσκευή, πριν μπω στο destinator, να πηγαίνω στις ρυθμίσεις και ν' ανοίγω τη ρύθμιση της ώρας. Τότε βλέπω ότι στιγμιαία η ώρα είναι πράγματι μια ώρα μπροστά, αλλά μετά από 1-2 δευτερόλεπτα πάει κανονικά πίσω. Ε πατάω ok, μπαίνω destinator και τότε η ώρα είναι εντάξει. Αλλά δε γίνεται κάθε φορά να κάνω αυτή τη διαδικασία. Είναι πάντως λίγο περίεργο αυτό. Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος;
και σε μενα το ιδιο κανει......
Τέλος κάτι που θα μ' άρεσε να υπάρχει θα ήταν να μπορούσαμε, εκτός από αποκλεισμό οδών, να έχουμε επιλογή για χρήση συγκεκριμένων οδών, πχ. να πεις ότι θέλω να πάω κέντρο μέσω λεωφ. Βουλιαγμένης. Φαντάζομαι βέβαια κάτι τέτοιο θα γίνεται έμμεσα με τη λειτουργία για σχεδιασμό διαδρομής με ενδιάμεσες στάσεις (οπότε βάζεις εικονική στάση στη Βουλιαγμένης για να το αναγκάσεις να περάσει από εκεί) αλλά αυτή τη λειτουργία δεν την έχω πολυψάξει.
μονο ετσι μπορεις να το κανεις...
Γενικά πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος και περιμένω να το χρησιμοποιήσω σε ταξίδι, που θα χρειαστεί και περισσότερο. Ένα πρόβλημα μ' αυτές τις συσκευές βέβαια (όχι μόνο με τη συγκεκριμένη) είναι πως κάπου πρέπει να τις βάλεις όταν δεν είσαι στο αυτοκίνητο. Δεν αισθάνομαι και πολύ άνετα να το αφήνω μέσα σε κοινή θέα. Ούτε βέβαια να το παίρνω μαζί μου συνέχεια (που να χωρέσει και η βάση...). Καλά βρίσκεις την άκρη, απλά είναι κι αυτό κάτι που πρέπει να σκεφτείς.